HuSkYy-Paulina-94 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/04278358694398035478.jpg Ogoliłaś Bastera :evil_lol: :crazyeye: :roflt::roflt::mdleje: [quote name='wiki4']Szał na święta :evil_lol: No właśnie. Wygląda jak jamnik. Ten fryzjer jest genialny :p Jamnik :roflt::roflt::roflt::mdleje: a tak wgl oglądnijcie sobie :shake::placz: tylko 10 czesci wszystkie ogladnijcie http://www.youtube.com/view_play_list?p=9D81F700AA17889B&search_query=ziemianie ja sama jeszcze nie ogladnelam bo wiem co tam jest ale sie juz przymierzam wszystko mam wlaczone zaraz ogladne az troche sie boje :placz: na końcu podobno pisze zebysmy rzsylali ten film innym wiec rozsylajce ;) Dobra zaczynam ogladac :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 okej 1 czesc ogladnieta w pierwszej narazie nie bylo czego sie bac znaczy byly swinie przez chwile na rzeźni ale to byla chwila i bylo cos jeszcze ale to trwalo kilka sekund ale to co sie ma podbno dziac w pozostalych czesciach to mam 6 kg w gaciach :roll: noi teksty ze chce sie plakac :placz: w 2 jest jakies komory gazowe :placz: gdzie zwierze musi sie meczyc conajmnijej 20 minut zanim umrze :placz: ja juz przy eutanazji plakalam i na poczatku 2 filmu a tu jeszcze komore gazowe pozniej beda rzeźnie ale to przezywam :evil_lol: O Chryste:-(:placz::placz: jestem przy 4 czesci i nie wiem czy sobie narazie nie dac spokoju bo tak rycze ze matko :placz: narazie sobie daje spokoj z 4 czescia :roll: Quote
Kaya93 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Paulina! Ja Ci coś zaraz zrobie! ;( Przez Ciebie sie chyba jutro w szkole nie pokaże. Jestem dopiero na eutanazji i już przerwałam, dalej chyba nie oglądnę, to nie na moje nerwy ;( te liczby bezdomnych psów mnie przerażają... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kaya93 napisał(a):Paulina! Ja Ci coś zaraz zrobie! ;( Przez Ciebie sie chyba jutro w szkole nie pokaże. Jestem dopiero na eutanazji i już przerwałam, dalej chyba nie oglądnę, to nie na moje nerwy ;( te liczby bezdomnych psów mnie przerażają... noo a nie wiem czy widzialas jak piesek sobie siedzial a koles wzial i w niego strzelal to ten zaczal uciekac i dostal w lape :placz: i wgl pozniej sa gorsze rzeczy to co ja pozniej zobaczylam np Krowa co daje mleko zyje tam tylko 4 lata w meczarniach a normalna krowa 20 lat :placz: chyba przestane tez pic mleko :placz: albo to co na rzeźni z nimi robili :placz::placz: sama narazie nie ogladnelam 10 czesci ogladnelam 3 i narazie zostawiam to dotad az sie nie zbiore na dalsze czesci :roll: Quote
gosiulaa Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Brak słów... oglądnęłam wszystkie części i jestem załamana!! Quote
Kaya93 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']noo a nie wiem czy widzialas jak piesek sobie siedzial a koles wzial i w niego strzelal to ten zaczal uciekac i dostal w lape :placz: i wgl pozniej sa gorsze rzeczy to co ja pozniej zobaczylam np Krowa co daje mleko zyje tam tylko 4 lata w meczarniach a normalna krowa 20 lat :placz: chyba przestane tez pic mleko :placz: albo to co na rzeźni z nimi robili :placz::placz: sama narazie nie ogladnelam 10 czesci ogladnelam 3 i narazie zostawiam to dotad az sie nie zbiore na dalsze czesci :roll:[/QUOTE] Ja jestem przy końcówce i to co widziałaś do tej 3 części to jest NIC....:-( tak jak dziś to ja sie w życiu nie oryczałam... "Ze wszystkich stworzonych kiedykolwiek istot, najbardziej obrzydliwą jest człowiek. Jest to jedyne stworzenie zadające ból, ot tak dla sportu, wiedząc, że jest to bolesne" - Mark Twain ech..:-( Quote
gosiulaa Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Zapraszam odwiedzających galerię do oglądania... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 narazie nie ogladam bo caly czas jest ktos w domu a chce "se" ogladac to sama zebym mogla plakac dowoli i wgl :roll: ten Mark Twain - to madry chlopak jest ^^ :( Quote
psiulka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']okej 1 czesc ogladnieta w pierwszej narazie nie bylo czego sie bac znaczy byly swinie przez chwile na rzeźni ale to byla chwila i bylo cos jeszcze ale to trwalo kilka sekund [/QUOTE] Podobno człowiek nie żałuje tego, czego nie widzi. Gdyby wszystkim mięsożercom kazano oglądać film, jak zabija i męczy się te zwierzęta, żeby uzyskać z nich mięso, na pewno takich byłoby dużo mniej. Ja nawet nie oglądałam, widziałam już takich dość dużo, domyślam się, co tam jest... Ot, ludziom zachciało rządzić się światem. PS. A niepicie mleka raczej sprawy nie załatwi, bo krów raczej nie zabija się, żeby uzyskać od nich mleko, zresztą to im nie szkodzi, a wręcz przeciwnie. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='psiulka']Podobno człowiek nie żałuje tego, czego nie widzi. Gdyby wszystkim mięsożercom kazano oglądać film, jak zabija i męczy się te zwierzęta, żeby uzyskać z nich mięso, na pewno takich byłoby dużo mniej. Ja nawet nie oglądałam, widziałam już takich dość dużo, domyślam się, co tam jest... Ot, ludziom zachciało rządzić się światem. PS. A niepicie mleka raczej sprawy nie załatwi, bo krów raczej nie zabija się, żeby uzyskać od nich mleko, zresztą to im nie szkodzi, a wręcz przeciwnie.[/QUOTE] moze i nic nie da ale szkoda ze nie widzialas w jakich one sa warunkach zeby glupi czlowiek mogl sie napic mleka :roll: wiem ze jest duzo takich filmikow ale akurat takiego nie ma na ogol daja jakies urywki z rzeźni ale to jest wszystko i nawet lektor polski znaczy napisy :lol:ale nie chodzi mi o napisy ale ogolnie za caloksztalt pokazali wszystko z zycia wziete i psy i wgl te komory gazowe eutanazja i pokazali tez zwierzeta w normalnym srodowisku ... a ni pokaza tylko urywki z rzeźni najobrzydliwsze i najbiedniejsze i juz jest filmik moim zdaniem ten sie rozni :eviltong: Quote
gosiulaa Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Rozdziałów jest dość dużo.... każdy rozdział tego filmu daje do myślenia... pokazałam ten film bratu i byłam w szkoku gdyż nawet jemu z oczu polały się łzy... choć próbował to przede mną ukrywać jak tylko mógł... jest młody i nie rozumie wielu rzeczy... dlatego też pewnie dalej będzie jadł mięso... nie wiem jednak jak zareagowałaby osoba dorosła... nieświadoma tego co tak na prawdę się dzieje... i nie świadoma tego jak powstało jedzenie które pewnie codziennie zjada... myślę że taki film na prawdę mógłby podziałać, choć w małym stopniu... gdyż tego okrucieńtwa nie da się opisać w słowach! Quote
Kaya93 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ja ten film mam zamiar na religi pokazać, a jaki będzie rezultat - zobaczymy :D Zresztą zauważyłam, że księża tak kochają zwierzęta, że tylko ich podziwiać -.-" PS Dziewczyny za duży podpis, skasujcie cos bo sie mod czepi ;) (chyba, że tylko ja tak widze, moje dogo w ogóle jakieś zmutowane jest :roll: ) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ej no wlasnie nie wiem o co b z tym moim podpisem jeszcze dwa dni temu mialam ok i nic nie robilam dzisiaj patrze a tu tak sie zrobilo dziwnie :roll: o na religi to pokazac dobry pomysl :p tylko u mnie to raczej nie przejdzie znaczy fajnego mam ksiedza i wgl ale na kompy nie pojdziemy ogladac wiec trzeba by bylo nagrac czy cos i takie srututu ... Quote
gosiulaa Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 To dogo ewidentnie mnie denerwuje!! -.-" narazie jeszcze się wstrzymam ze skracaniem podpisu... Quote
Infortune. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 A, tak z czystej ciekawości, wszystkie jesteście wegetariankami? Quote
Kaya93 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Hey Basterki :buzi: [quote name='Infortune.']A, tak z czystej ciekawości, wszystkie jesteście wegetariankami?[/QUOTE] Z tego co wiem to Paulina i Gosiulaa są ;) A ja chce być i robie wszystko by tak było ale jest to trudne bo moi rodzice sie na to nie zgadzają ... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Infortune.']A, tak z czystej ciekawości, wszystkie jesteście wegetariankami?[/QUOTE] [quote name='Kaya93']Hey Basterki :buzi: Z tego co wiem to Paulina i Gosiulaa są ;) A ja chce być i robie wszystko by tak było ale jest to trudne bo moi rodzice sie na to nie zgadzają ...[/QUOTE] no Kaya nas wyreczyla :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ja też wegetarianka :cool3: U mnie na szczęście problemów z rodzicami nie ma :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='wiki4']Ja też wegetarianka :cool3: U mnie na szczęście problemów z rodzicami nie ma :razz:[/QUOTE] u mnie tylko mama cos czasami powie ze bede miec anemie czy tam cos ale ja mam to dalekooo w d**** :D ale tak to robi mi inne obiady niz innym i wgl i nie wpycha we mnie miesa czy cos :eviltong: Quote
gosiulaa Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Moja matka tylko sapie że jak dorosnę i będę mieć problem z anemią lub anoreksją to żebym o pomoc nie wołała :D Bo ona twierdzi że jak człowiek mięsa nie je to od razu źle się odżywia :p Quote
gosiulaa Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 wiki4 napisał(a):Daj fotki Bastera :loveu: Nie mam fotek :( bo nadal nie kupiłam USB do aparatu... Quote
wiki4 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Eee, szkoda. U mnie zdjęcia :p Tzn. jak tylko Marysia da radę wstawić :diabloti: Quote
gosiulaa Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Ależ ostatnio galerię zaniedbuję ;( Obiecuje że na święta zrobie jakieś zdjecia i odwiedzę wasze galerie! Quote
Recommended Posts