Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/04278358694398035478.jpg

Ogoliłaś Bastera :evil_lol: :crazyeye:
:roflt::roflt::mdleje:
[quote name='wiki4']Szał na święta :evil_lol: No właśnie. Wygląda jak jamnik. Ten fryzjer jest genialny :p

Jamnik :roflt::roflt::roflt::mdleje:

a tak wgl oglądnijcie sobie :shake::placz:
tylko 10 czesci wszystkie ogladnijcie
http://www.youtube.com/view_play_list?p=9D81F700AA17889B&search_query=ziemianie
ja sama jeszcze nie ogladnelam bo wiem co tam jest ale sie juz przymierzam wszystko mam wlaczone zaraz ogladne az troche sie boje :placz:
na końcu podobno pisze zebysmy rzsylali ten film innym wiec rozsylajce ;)
Dobra zaczynam ogladac :placz:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

okej 1 czesc ogladnieta w pierwszej narazie nie bylo czego sie bac znaczy byly swinie przez chwile na rzeźni ale to byla chwila i bylo cos jeszcze ale to trwalo kilka sekund
ale to co sie ma podbno dziac w pozostalych czesciach to mam 6 kg w gaciach :roll:
noi teksty ze chce sie plakac :placz:

w 2 jest jakies komory gazowe :placz: gdzie zwierze musi sie meczyc conajmnijej 20 minut zanim umrze :placz: ja juz przy eutanazji plakalam i na poczatku 2 filmu a tu jeszcze komore gazowe pozniej beda rzeźnie ale to przezywam :evil_lol:

O Chryste:-(:placz::placz: jestem przy 4 czesci i nie wiem czy sobie narazie nie dac spokoju bo tak rycze ze matko :placz:
narazie sobie daje spokoj z 4 czescia :roll:

Posted

Paulina! Ja Ci coś zaraz zrobie! ;(
Przez Ciebie sie chyba jutro w szkole nie pokaże.
Jestem dopiero na eutanazji i już przerwałam, dalej chyba nie oglądnę, to nie na moje nerwy ;(

te liczby bezdomnych psów mnie przerażają...

Posted

Kaya93 napisał(a):
Paulina! Ja Ci coś zaraz zrobie! ;(
Przez Ciebie sie chyba jutro w szkole nie pokaże.
Jestem dopiero na eutanazji i już przerwałam, dalej chyba nie oglądnę, to nie na moje nerwy ;(

te liczby bezdomnych psów mnie przerażają...

noo a nie wiem czy widzialas jak piesek sobie siedzial a koles wzial i w niego strzelal to ten zaczal uciekac i dostal w lape :placz:
i wgl pozniej sa gorsze rzeczy to co ja pozniej zobaczylam np Krowa co daje mleko zyje tam tylko 4 lata w meczarniach a normalna krowa 20 lat :placz: chyba przestane tez pic mleko :placz:
albo to co na rzeźni z nimi robili :placz::placz:
sama narazie nie ogladnelam 10 czesci ogladnelam 3 i narazie zostawiam to dotad az sie nie zbiore na dalsze czesci :roll:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']noo a nie wiem czy widzialas jak piesek sobie siedzial a koles wzial i w niego strzelal to ten zaczal uciekac i dostal w lape :placz:
i wgl pozniej sa gorsze rzeczy to co ja pozniej zobaczylam np Krowa co daje mleko zyje tam tylko 4 lata w meczarniach a normalna krowa 20 lat :placz: chyba przestane tez pic mleko :placz:
albo to co na rzeźni z nimi robili :placz::placz:
sama narazie nie ogladnelam 10 czesci ogladnelam 3 i narazie zostawiam to dotad az sie nie zbiore na dalsze czesci :roll:[/QUOTE]
Ja jestem przy końcówce i to co widziałaś do tej 3 części to jest NIC....:-(
tak jak dziś to ja sie w życiu nie oryczałam...

"Ze wszystkich stworzonych kiedykolwiek istot, najbardziej obrzydliwą jest człowiek. Jest to jedyne stworzenie zadające ból, ot tak dla sportu, wiedząc, że jest to bolesne" - Mark Twain

ech..:-(

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']okej 1 czesc ogladnieta w pierwszej narazie nie bylo czego sie bac znaczy byly swinie przez chwile na rzeźni ale to byla chwila i bylo cos jeszcze ale to trwalo kilka sekund
[/QUOTE]

Podobno człowiek nie żałuje tego, czego nie widzi. Gdyby wszystkim mięsożercom kazano oglądać film, jak zabija i męczy się te zwierzęta, żeby uzyskać z nich mięso, na pewno takich byłoby dużo mniej.

Ja nawet nie oglądałam, widziałam już takich dość dużo, domyślam się, co tam jest... Ot, ludziom zachciało rządzić się światem.

PS. A niepicie mleka raczej sprawy nie załatwi, bo krów raczej nie zabija się, żeby uzyskać od nich mleko, zresztą to im nie szkodzi, a wręcz przeciwnie.

Posted

[quote name='psiulka']Podobno człowiek nie żałuje tego, czego nie widzi. Gdyby wszystkim mięsożercom kazano oglądać film, jak zabija i męczy się te zwierzęta, żeby uzyskać z nich mięso, na pewno takich byłoby dużo mniej.

Ja nawet nie oglądałam, widziałam już takich dość dużo, domyślam się, co tam jest... Ot, ludziom zachciało rządzić się światem.

PS. A niepicie mleka raczej sprawy nie załatwi, bo krów raczej nie zabija się, żeby uzyskać od nich mleko, zresztą to im nie szkodzi, a wręcz przeciwnie.[/QUOTE]

moze i nic nie da ale szkoda ze nie widzialas w jakich one sa warunkach zeby glupi czlowiek mogl sie napic mleka :roll:

wiem ze jest duzo takich filmikow ale akurat takiego nie ma na ogol daja jakies urywki z rzeźni ale to jest wszystko i nawet lektor polski znaczy napisy :lol:ale nie chodzi mi o napisy ale ogolnie za caloksztalt pokazali wszystko z zycia wziete i psy i wgl te komory gazowe eutanazja i pokazali tez zwierzeta w normalnym srodowisku ... a ni pokaza tylko urywki z rzeźni najobrzydliwsze i najbiedniejsze i juz jest filmik moim zdaniem ten sie rozni :eviltong:

Posted

Rozdziałów jest dość dużo.... każdy rozdział tego filmu daje do myślenia... pokazałam ten film bratu i byłam w szkoku gdyż nawet jemu z oczu polały się łzy... choć próbował to przede mną ukrywać jak tylko mógł... jest młody i nie rozumie wielu rzeczy... dlatego też pewnie dalej będzie jadł mięso... nie wiem jednak jak zareagowałaby osoba dorosła... nieświadoma tego co tak na prawdę się dzieje... i nie świadoma tego jak powstało jedzenie które pewnie codziennie zjada... myślę że taki film na prawdę mógłby podziałać, choć w małym stopniu... gdyż tego okrucieńtwa nie da się opisać w słowach!

Posted

Ja ten film mam zamiar na religi pokazać, a jaki będzie rezultat - zobaczymy :D
Zresztą zauważyłam, że księża tak kochają zwierzęta, że tylko ich podziwiać -.-"

PS Dziewczyny za duży podpis, skasujcie cos bo sie mod czepi ;)
(chyba, że tylko ja tak widze, moje dogo w ogóle jakieś zmutowane jest :roll: )

Posted

ej no wlasnie nie wiem o co b z tym moim podpisem jeszcze dwa dni temu mialam ok i nic nie robilam dzisiaj patrze a tu tak sie zrobilo dziwnie :roll:

o na religi to pokazac dobry pomysl :p tylko u mnie to raczej nie przejdzie znaczy fajnego mam ksiedza i wgl ale na kompy nie pojdziemy ogladac wiec trzeba by bylo nagrac czy cos i takie srututu ...

Posted

Hey Basterki :buzi:
[quote name='Infortune.']A, tak z czystej ciekawości, wszystkie jesteście wegetariankami?[/QUOTE]

Z tego co wiem to Paulina i Gosiulaa są ;)
A ja chce być i robie wszystko by tak było ale jest to trudne bo moi rodzice sie na to nie zgadzają ...

Posted

[quote name='Infortune.']A, tak z czystej ciekawości, wszystkie jesteście wegetariankami?[/QUOTE]

[quote name='Kaya93']Hey Basterki :buzi:

Z tego co wiem to Paulina i Gosiulaa są ;)
A ja chce być i robie wszystko by tak było ale jest to trudne bo moi rodzice sie na to nie zgadzają ...[/QUOTE]

no Kaya nas wyreczyla :eviltong:

Posted

[quote name='wiki4']Ja też wegetarianka :cool3:

U mnie na szczęście problemów z rodzicami nie ma :razz:[/QUOTE]

u mnie tylko mama cos czasami powie ze bede miec anemie czy tam cos ale ja mam to dalekooo w d**** :D
ale tak to robi mi inne obiady niz innym i wgl i nie wpycha we mnie miesa czy cos :eviltong:

Posted

Moja matka tylko sapie że jak dorosnę i będę mieć problem z anemią lub anoreksją to żebym o pomoc nie wołała :D Bo ona twierdzi że jak człowiek mięsa nie je to od razu źle się odżywia :p