gosiulaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']tak sobie myśle że mozna przez tekstem ( na pierwszej stronie ) Dać coś napisowego np Witamy w Galerii Bastera no i pozniej opis coś jak to : http://pl.tinypic.com/r/2zs4aif/6 tylko to mi nie wyszło :roll: ale jak mi sie bedzie nudziło to ci takie zrobie :evil_lol: chyba że wolisz tak jak masz teraz 1 stronke ;) :P:eviltong: Jak zrobisz coś ładnego to może wstawie :p [quote name='*anusia&ajlu*']witamy wieczorowo myszolki i Bastera ;) [quote name='CaneSs']Heyo :) co tam? Witamy :loveu: U nas nic ciekawego :) Codziennie to samo... a u was?? ;] Quote
Cavalierkaa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 U nas ok... tylko nie moge lektury swojej nigdzie znaleźć, ani w bibliotece, ani w necie. Załamka ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nom :evil_lol: tylko narazie sie nie nudze :D:D wez wgl per pani M........ do mnie cos takiego ( bo ja dostalam - -3 ze sprawdzianu z biologii) a ona do mnie cos takiego mi by było wstyd chyba bym sie pod ławką ze wstydu schowała :roflt: wgl nie wiem z jakiej okazji takie hasla do mnie jak ja mam na ogol z wszystkich przedmiotow pały ,dostalam - -3 to wstyd :roflt: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 hmmm dziwne nie dosc ze cisza to jeszcze gosiulla wam nie powiedziała :O teraz będą częściej fotki Bastera !!:evil_lol: gdyż iż gosiulla ma aparat :p ;) pewnie dlatego wam nie mowila zebyscie nie wolali o fotki phihii no to cie teraz wrobilam :eviltong: Quote
gosiulaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 no to się wydało :p tak mam aparat ale nie mam jeszcze USB więc sobie jeszcze poczekacie :D Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Aaaa! Dawać fotki :) A no i Heej :) Quote
gosiulaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 CaneSs napisał(a):Aaaa! Dawać fotki :) A no i Heej :) hej hej :D na fotki musisz poczekać niestety :p Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 gosiulaa napisał(a):hej hej :D na fotki musisz poczekać niestety :p :( :( :( Bede plakac Quote
gosiulaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 CaneSs napisał(a)::( :( :( Bede plakac Nie płakaj :buzi: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 gosiulaa napisał(a):Nie płakaj :buzi: OK :) xD A co tam u was? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ja mam jeszcze fotki z domu wtedty co znalazlysmy Burasa ( znalazlysmy jak znalalzlysmy ale dobra xD ) ale narazie musze sie edukowac buaha wlasnie niech mi ktos napisze teze na byle jaki temat co najmniej 3 argumenty :placz: albo chociaz dajcie mi ciekawe temta na ta teze chcialam cos o zwierzetach ale moja kol sobie wybrala " najlepszy przyjaciel pies":angryy: milosniczka psow sie znalazla :D:D i teraz ja nie mam co :placz: Quote
gosiulaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 CaneSs napisał(a):OK :) xD A co tam u was? U nas nic ciekawego jak zwykle... nowy sklep "Nowy Swiat" jutro otwierają więc urywam się z kilku lekcji :D Bo może coś ciekawego dziać się będzie... HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja mam jeszcze fotki z domu wtedty co znalazlysmy Burasa ( znalazlysmy jak znalalzlysmy ale dobra xD ) ale narazie musze sie edukowac buaha wlasnie niech mi ktos napisze teze na byle jaki temat co najmniej 3 argumenty :placz: albo chociaz dajcie mi ciekawe temta na ta teze chcialam cos o zwierzetach ale moja kol sobie wybrala " najlepszy przyjaciel pies":angryy: milosniczka psow sie znalazla :D:D i teraz ja nie mam co :placz: No to jak będziesz miećczas to wstaw te zdjęcia :) Miłego pisania :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja tez czekam na nowe zdjecia Bastera i mam nadzieje ze juz jak bedziesz miala te usb to bedziesz nas zasypywac fotkami :) Quote
gosiulaa Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='*anusia&ajlu*']Ja tez czekam na nowe zdjecia Bastera i mam nadzieje ze juz jak bedziesz miala te usb to bedziesz nas zasypywac fotkami :) Jak będę mieć USB to pewnie tak... jak na razie używam sprzętu koleżanki ;) Kiedyś dodam więcej :eviltong: Quote
Moniek193 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale Baster przystojny :) Jak tam po wizycie w Nowym Świecie :diabloti: ? Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :sweetCyb: Gratulujemy 100 stronki :sweetCyb: Oczywiście to się stało tylko dzięki NAM :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ale masz dumna zabe:evil_lol: http://www.fototube.pl/pictures/1070160jp.jpg [SIZE="6"]!!!100 stronka!!! :multi::loveu::shiny::hand::smilecol::Dog_run: :iloveyou: :bigcool::B-fly::klacz::ylsuper::bye::jumpie::BIG::drinking::multi: :spam2: :diabloti: Quote
psiulka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ah1m1 :evil_lol::evil_lol: ej wgl planujemy wagary na dzialke Agnieszki i wiadomo co bedziemy robic :diabloti: i mozna to zrobic w spóód tylko wlasnie nie wiemy kiedy zaplanowac bo teraz mamy same kartkowki sprawdziany pytania ... 11 osob dzisiaj dostalo pale z matmy w tym oczywiscie ja :angryy: ja nie wime jak przejde :roll: dzisiaj musze caly dzien wkuwac bo jutro sprawdzian z historii kartkowka z historii z matmy zadanie z historii zadanie z polskiego zadanie całe dzien nie moj :placz: Wg mnie matma w 3 kl. była najłatwiejsza z całego gimnazjum, więc jak chcesz, to mogę Ci pomóc w czymś, czego nie rozumiesz, tyle tylko, że nie za bardzo umiem tłumaczyć. PS. Tak, wiem, że to post sprzed ponad 10 dni, no ale wcześniej mnie tutaj nie było, więc wybaczcie. ;) PS2. Byłam ostatnio w schronisku i wzięłam ze sobą frisbee, tyle, że mało kto chciał się nim bawić, jedynie Dereszka i Romeo sporadycznie za nim biegali. Może Baster będzie miał ochotę? Mnie się wydaje, że ma zadatki na frisbee'owca :loveu: PS3. Czemu wszyscy koniecznie dzisiaj (tj. już właściwie wczoraj) musieli zobaczyć ten "Nowy Świat"? :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale Baster przystojny :) Jak tam po wizycie w Nowym Świecie :diabloti: ? zaje***** a zwlaszcza po Afromental nigdy ich nie lubialm ale wczoraj po lubialam :] a zwlaszcza Tomsona i Aleksandra :loveu: psiulka napisał(a):Wg mnie matma w 3 kl. była najłatwiejsza z całego gimnazjum, więc jak chcesz, to mogę Ci pomóc w czymś, czego nie rozumiesz, tyle tylko, że nie za bardzo umiem tłumaczyć. PS. Tak, wiem, że to post sprzed ponad 10 dni, no ale wcześniej mnie tutaj nie było, więc wybaczcie. ;) PS2. Byłam ostatnio w schronisku i wzięłam ze sobą frisbee, tyle, że mało kto chciał się nim bawić, jedynie Dereszka i Romeo sporadycznie za nim biegali. Może Baster będzie miał ochotę? Mnie się wydaje, że ma zadatki na frisbee'owca :loveu: PS3. Czemu wszyscy koniecznie dzisiaj (tj. już właściwie wczoraj) musieli zobaczyć ten "Nowy Świat"? :eviltong: haha spoko to fajnie wytlumaczysz jak tlumaczyc sie umiesz :lol::lol: narazie daje se rade znaczy daje jak daje nie umiem rownan i nierownosci co prawda temat juz za nami ale babka powiedziala ze bedzie caly czas z tego pytala az se kiblniemy :roll: narazie sie nie dopina i mam nadzieje ze tak zostanie :roll: no bo wszystko sie dzialo wczoraj :evil_lol: 1 afromental 2 prezenty itp 3 wielkie otwarcie !:D 4 duzo promocji 5 konkursy 6 zdjecia z lustrzanek i wydrukowanie ich :evil_lol: noi wiele wiele innych :D:D ps. gosiulla mam planik :multi: hahaha moglam wczoraj po prosic o nr gg Olka ale tego nie zrobilam wiec teraz szukam w necie bede se z nim gadac na gg pozniej po jakims tam czasie beda wyjezdzac za granice spotkaja sie z LP ja poprosze zeby wzial cos od LP dla mnie pozniej przyjada do Polski do Rzeszowa na kolejny koncert i mi to da :multi::loveu: ps.2 wgl mnie nie boli gardlo :o zawsze mnie bolalo po koncertach :evil_lol: a tu nic :eviltong: bylas dzisiaj w szkole ?:p Quote
Kaya93 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :buzi: http://www.fototube.pl/pictures/1070160jp.jpg Aaaaa! Jak Go dorwe to Ci nie oddam :diabloti::loveu::loveu: Teraz to ja żałuje, że mnie wczoraj nie było xD Widze, że Afromental Was polubił :diabloti: Mi sie zawsze wydawało, że ten Wojtek jest najfajniejszy z całego zespołu :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Kaya93']:buzi: http://www.fototube.pl/pictures/1070160jp.jpg Aaaaa! Jak Go dorwe to Ci nie oddam :diabloti::loveu::loveu: Teraz to ja żałuje, że mnie wczoraj nie było xD Widze, że Afromental Was polubił :diabloti: Mi sie zawsze wydawało, że ten Wojtek jest najfajniejszy z całego zespołu :lol: żaluj :eviltong: buaha no no chyba oszukał :roll: ( gadalysmy sobie przez chwile z Olkiem czyt Baronem i mu sie zimno zrobilo mial isc do samochodu po kurtke to ten se polazl i nie wrocil phi :obrazic: to przez te goopie fanki tak lecialy se robic z nimi zdjecia ze zapomniał o nas :D:D) nie jest najfajniejszy :eviltong: kurde no musze se zalatwic ten nr gg szukam i szukam i raczej nie znajde :D:D:D muszą mi załatwić coś od LP :loveu: :D i wgl fajnie by sie z nimi gadalo na gg :diabloti:( baronem i Tomsonem ) :D Quote
Kaya93 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']żaluj :eviltong: buaha no no chyba oszukał :roll: ( gadalysmy sobie przez chwile z Olkiem czyt Baronem i mu sie zimno zrobilo mial isc do samochodu po kurtke to ten se polazl i nie wrocil phi :obrazic: to przez te goopie fanki tak lecialy se robic z nimi zdjecia ze zapomniał o nas :D:D) nie jest najfajniejszy :eviltong: kurde no musze se zalatwic ten nr gg szukam i szukam i raczej nie znajde :D:D:D muszą mi załatwić coś od LP :loveu: :D i wgl fajnie by sie z nimi gadalo na gg :diabloti:( baronem i Tomsonem ) :D Żałuje :placz: Haha :evil_lol: to macie nowych friends xD Gooopie? Znając życie jakbym tam była też bym pobiegła zrobić sobie z nim zdjęcie :evil_lol: Może nie najfajniejszy ale za to najładniejszy:loveu: Ale ja też byłam na koncercie.... koncercie MJ :loveu: Tzn...to był chyba sen ale pomińmy ten fakt :evil_lol: Ważne, że tak ładnie mówił po polsku i tak ładnie śpiewał:loveu: (Chociaż nie wiem co śpiewał:diabloti:) Quote
Recommended Posts