Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
Baster widze ze cie ciotki wystawily :cool1:( nie mowie oczywiscie o tobie Agata_Roki noi innych którzy komentowali :D ) ale np (te ktore chcialy ta galerie nie bede wymieniala nickow :razz:) :cool3: tak płakałyście że chcecie galerie a teraz nawet odwiedzać Basterka nie chcecie :shake: Sczyt skandal szczyt :D:D:D już ja wam spuszcze łomot za Bastera :mad::mad: i Baster was ugryzie w tyłek :D

No ja też się dziwie...:shake: Ale co tam :lol: Damy rade niee... :loveu::loveu: Baster masz buzi żeby Ci smutno nie było :buzi::p

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
WOW ile fot:crazyeye:

Cudaśny Basterooos:loveu:

psiulka napisał(a):
Haha Samara się rzuca po trawie :evil_lol: Ja bym się bała jej. :D

Baaaaasti :loveu:

Noooo Samarze tego wieczora wyjątkowo odwaliło... :diabloti: Już niedługo będzie sesja ze studnią! Zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol::evil_lol:

Moniek193 napisał(a):
Parę fotek :loveu:

Dziękujemy za fotki!!!!! :buzi::buzi:

Posted

HejoOoOoO Basteros :diabloti::loveu::loveu: ale masz dużo fotków ale mało ciotek trza tu jakieś sprowadzić tylko jak :???:

Dla Bastera nie liczy się ilość... tylko jakość :loveu: Ale oczywiście im więcej tym lepiej :eviltong:

Posted

Dzisiejszego dnia z Basterem, Pauliną i moją kuzynką wybrałyśmy się na działke :lol: Baster troszkę poszalał... i nawet mam kilka fot tylko że :placz::placz::placz: niestety z komórki... bo jak na razie lepszym sprzętem nie dysponuję... :-(

Oto brzydkie, niewyraźne fotki :oops:

mmmm... Ciotka coś pysznego chowa:cool3: (Nela & Baster)

Długo jeszcze mam tak siedzieć...?:mad:

Największa szczekara w Rzeszowie... Nela :loveu:

Jest Baster...

Posted

:razz: ty a ty sie tak mną nie rządź :D"nastepnym razem Paulina wezmie aparat" łohoho :p:razz: :diabloti:

Okey... jakoś sobie dam radę sama :p

Posted

Idolka napisał(a):
hehe długo pilnował tego jabłka ;> :evil_lol: ?

Czy ja wiem:eviltong: nie tak długo... bo pewnie zaraz coś ciekawszego znalazł w zasięgu wzroku :diabloti: Ja to skleroze mam :evil_lol:

Posted

Ojjjj coś tu pusto na tej galerii ostatnio... a to dlatego że nie mam czym psiakowi robić fot! :placz::placz: To był główny powód dla którego nie chciałam założyć tej galerii :-( Ogólnie to teraz szkoła i mało czasu spędzam na kompie... i do tego ta pogoda... ehmmm :roll:

Posted

[quote name='matinestka']a ja wpadam do Córeczki ze specjalnym poBieszczadzkim prezentem :buzi::buzi::buzi::

:buzi:

:bluepaw:

Dziękuje Mamusiuuuuu :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Śliczna kartka :loveu: i fajnie że jednak Twój wypad w biesy się udał... tylko szkoda że trwał tak krótko... no ale myślę że i tak wspaniale się bawiłaś :loveu:

Buziakiiiii dla Ciebie i Czuczi :buzi: i jeszcze raz Tkanks :loveu:

Posted

Elos Basteros :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: łooo Mati postarałaś sie :diabloti: tam powinno pisac dla pundzi :siara: :evil_lol::evil_lol:

noi papa ide robic zadania :-(:-( aaaah przestalo mi bic i dopadla mnie deprecha :roll: chce "deprim" kup mi gosiulla :diabloti: dobra koniec mojego nie normalnego wywodu :D:D papa :D

Posted

Elos Basteros :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: łooo Mati postarałaś sie :diabloti: tam powinno pisac dla pundzi :siara: :evil_lol::evil_lol:

noi papa ide robic zadania :-(:-( aaaah przestalo mi bic i dopadla mnie deprecha :roll: chce "deprim" kup mi gosiulla :diabloti: dobra koniec mojego nie normalnego wywodu :D:D papa :D

Bo Mamusia zawsze się stara :evil_lol::loveu::buzi:

Idź rób te zadania i nie ględź mi już :cool3: A depresje to ja mam każdego dnia gdy wstaje rano budzona przez budzik z myślą iż muszę wstać do zasranej szkoły do której wcale nie mam ochoty iść!! Myślę że wiele uczniów ma podobne problemy jak ja :diabloti: No oczywiście prócz mojej byłej uczennicy Mati która szkołę lubiła! :evil_lol::evil_lol: Ale czy zmądrzała przez tą szkołę to bym się zastanawiała :loveu:

Takkkkkk też Cię kocham Mamusiu :diabloti::buzi::buzi::buzi: