gosiulaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Baster widze ze cie ciotki wystawily :cool1:( nie mowie oczywiscie o tobie Agata_Roki noi innych którzy komentowali :D ) ale np (te ktore chcialy ta galerie nie bede wymieniala nickow :razz:) :cool3: tak płakałyście że chcecie galerie a teraz nawet odwiedzać Basterka nie chcecie :shake: Sczyt skandal szczyt :D:D:D już ja wam spuszcze łomot za Bastera :mad::mad: i Baster was ugryzie w tyłek :D No ja też się dziwie...:shake: Ale co tam :lol: Damy rade niee... :loveu::loveu: Baster masz buzi żeby Ci smutno nie było :buzi::p Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 WOW ile fot:crazyeye: Cudaśny Basterooos:loveu: Quote
psiulka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Haha Samara się rzuca po trawie :evil_lol: Ja bym się bała jej. :D Baaaaasti :loveu: Quote
gosiulaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Moniek193 napisał(a):WOW ile fot:crazyeye: Cudaśny Basterooos:loveu: Gracias :loveu: psiulka napisał(a):Haha Samara się rzuca po trawie :evil_lol: Ja bym się bała jej. :D Baaaaasti :loveu: Noooo Samarze tego wieczora wyjątkowo odwaliło... :diabloti: Już niedługo będzie sesja ze studnią! Zobaczymy co z tego wyjdzie :evil_lol::evil_lol: Moniek193 napisał(a):Parę fotek :loveu: Dziękujemy za fotki!!!!! :buzi::buzi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 HejoOoOoO Basteros :diabloti::loveu::loveu: ale masz dużo fotków ale mało ciotek trza tu jakieś sprowadzić tylko jak :???: Quote
gosiulaa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):HejoOoOoO Basteros :diabloti::loveu::loveu: ale masz dużo fotków ale mało ciotek trza tu jakieś sprowadzić tylko jak :???: Dla Bastera nie liczy się ilość... tylko jakość :loveu: Ale oczywiście im więcej tym lepiej :eviltong: Quote
.Agata. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9123.jpg chciał pewnie złapać Sarcie za faflusia :placz::mad: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9132.jpg śliczny :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Agata_Roki napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9123.jpg chciał pewnie złapać Sarcie za faflusia :placz::mad: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9132.jpg śliczny :loveu::loveu: On zawsze chce złapać Sarcie za faflusia :evil_lol: Tylko ona nie zawsze mu się daje... I dobrze bo nie wiadomo co by z tych fafli zostało :diabloti: Dzięki :loveu: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Dzisiejszego dnia z Basterem, Pauliną i moją kuzynką wybrałyśmy się na działke :lol: Baster troszkę poszalał... i nawet mam kilka fot tylko że :placz::placz::placz: niestety z komórki... bo jak na razie lepszym sprzętem nie dysponuję... :-( Oto brzydkie, niewyraźne fotki :oops: mmmm... Ciotka coś pysznego chowa:cool3: (Nela & Baster) Długo jeszcze mam tak siedzieć...?:mad: Największa szczekara w Rzeszowie... Nela :loveu: Jest Baster... Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 I Go nie ma :diabloti: Leżymy... I poleżane :diabloti: Hooop!!:multi: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 :eviltong: Nie oddam wam mojego jabłka!! O nieeee :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 I co się tak patrzysz... mówię że nie oddam to nie oddam... nie dociera?? :cool1: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 I do domu wracać czas... KONIEC! Jeszcze raz przepraszam za jakość... następnym razem Paulina weźmie aprat :oops: Buziaki :buzi: :buzi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 http://www.nume.pl/images/ccdwfbkyofy4cq40no60.jpg kroma z kielbacha tak na nich dzialala :D:D :diabloti: http://www.nume.pl/images/o0s11e036zs6uib6u8.jpg teraz go tylko w doope kopnąć :D:D http://www.nume.pl/images/025fl3gewvynja1hamn.jpg :multi: :razz: ty a ty sie tak mną nie rządź :D"nastepnym razem Paulina wezmie aparat" łohoho :p:razz: :diabloti: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::razz: ty a ty sie tak mną nie rządź :D"nastepnym razem Paulina wezmie aparat" łohoho :p:razz: :diabloti: Okey... jakoś sobie dam radę sama :p Quote
Idolka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 hehe długo pilnował tego jabłka ;> :evil_lol: ? Quote
gosiulaa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Idolka napisał(a):hehe długo pilnował tego jabłka ;> :evil_lol: ? Czy ja wiem:eviltong: nie tak długo... bo pewnie zaraz coś ciekawszego znalazł w zasięgu wzroku :diabloti: Ja to skleroze mam :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ojjjj coś tu pusto na tej galerii ostatnio... a to dlatego że nie mam czym psiakowi robić fot! :placz::placz: To był główny powód dla którego nie chciałam założyć tej galerii :-( Ogólnie to teraz szkoła i mało czasu spędzam na kompie... i do tego ta pogoda... ehmmm :roll: Quote
matinestka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 a ja wpadam do Córeczki ze specjalnym poBieszczadzkim prezentem :buzi::buzi::buzi:: :buzi: :bluepaw: Quote
gosiulaa Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='matinestka']a ja wpadam do Córeczki ze specjalnym poBieszczadzkim prezentem :buzi::buzi::buzi:: :buzi: :bluepaw: Dziękuje Mamusiuuuuu :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Śliczna kartka :loveu: i fajnie że jednak Twój wypad w biesy się udał... tylko szkoda że trwał tak krótko... no ale myślę że i tak wspaniale się bawiłaś :loveu: Buziakiiiii dla Ciebie i Czuczi :buzi: i jeszcze raz Tkanks :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Elos Basteros :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: łooo Mati postarałaś sie :diabloti: tam powinno pisac dla pundzi :siara: :evil_lol::evil_lol: noi papa ide robic zadania :-(:-( aaaah przestalo mi bic i dopadla mnie deprecha :roll: chce "deprim" kup mi gosiulla :diabloti: dobra koniec mojego nie normalnego wywodu :D:D papa :D Quote
gosiulaa Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):Elos Basteros :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: łooo Mati postarałaś sie :diabloti: tam powinno pisac dla pundzi :siara: :evil_lol::evil_lol: noi papa ide robic zadania :-(:-( aaaah przestalo mi bic i dopadla mnie deprecha :roll: chce "deprim" kup mi gosiulla :diabloti: dobra koniec mojego nie normalnego wywodu :D:D papa :D Bo Mamusia zawsze się stara :evil_lol::loveu::buzi: Idź rób te zadania i nie ględź mi już :cool3: A depresje to ja mam każdego dnia gdy wstaje rano budzona przez budzik z myślą iż muszę wstać do zasranej szkoły do której wcale nie mam ochoty iść!! Myślę że wiele uczniów ma podobne problemy jak ja :diabloti: No oczywiście prócz mojej byłej uczennicy Mati która szkołę lubiła! :evil_lol::evil_lol: Ale czy zmądrzała przez tą szkołę to bym się zastanawiała :loveu: Takkkkkk też Cię kocham Mamusiu :diabloti::buzi::buzi::buzi: Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ahoj:loveu: Ale mnie tu dawno nie było oO Przez szkołę:mad: Słodkie foty :loveu: Quote
Recommended Posts