Cavy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ale macie dylemat z bannerami. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cavy napisał(a):Ale macie dylemat z bannerami. :evil_lol: nooo i to wielki :evil_lol::evil_lol: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Foxowa napisał(a):Hehe :D:D A my zapraszamy na foti ;D Już pędzimy :loveu: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Muszę się wam pochwalić iż moja mysiowa gromada powiększy się o jednego osobnika :eviltong: Ponieważ mama mojej kuzynki nie chce mieć dużej w domu myszoskoczka bo ucieka jej z klatki, gdyż jest strasznie pogryziona... chce się go pozbyć więc postanowiłam go przygarnąć... :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulaa napisał(a):Muszę się wam pochwalić iż moja mysiowa gromada powiększy się o jednego osobnika :eviltong: Ponieważ mama mojej kuzynki nie chce mieć dużej w domu myszoskoczka bo ucieka jej z klatki, gdyż jest strasznie pogryziona... chce się go pozbyć więc postanowiłam go przygarnąć... :evil_lol: chcesz mi powiedziec ze bedziesz miec tego sliczote co sobie kiedys Olka kupiła ??:loveu::loveu::loveu::loveu: co ci go zaiwanila przed nosem z zoologicznego? :loveu::loveu::loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Heyka, my w waszej galeri chyba po raz pierwszy. Właśnie robię dla was banerek, i nie mogę się zdecydować jakie zdjęcia, wszystkie sa tak potwornie przeboskie, że ach & och :loveu: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']chcesz mi powiedziec ze bedziesz miec tego sliczote co sobie kiedys Olka kupiła ??:loveu::loveu::loveu::loveu: co ci go zaiwanila przed nosem z zoologicznego? :loveu::loveu::loveu: Dokładnie tego samego :loveu: tylko jeszcze muszę to z ciotką ustalić... weźźź w ogóle on cały czas im ucieka i Shanti go prawie zjadla ostatnio :roll: CaneSs a co ja Ci poradze :eviltong: musisz wybrać :evil_lol: Quote
Lilo. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 my też się witamy ! (; ale maszładny banerek. :loveu: ładny pies ładny baner. ;D Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Lilo. napisał(a):my też się witamy ! (; ale maszładny banerek. :loveu: ładny pies ładny baner. ;D Dziękujemy :loveu: zasługa CaneSs ;) Quote
bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Siemanko :D Śliczny bannerek :loveu: Już poznaję , że od CaneSs , bo zamiast kropki nad "i" jest serduszko :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 bianka19 napisał(a):Siemanko :D Śliczny bannerek :loveu: Już poznaję , że od CaneSs , bo zamiast kropki nad "i" jest serduszko :evil_lol: Noom :loveu: To serce jest ładne :eviltong: Quote
matinestka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 dobry wieczór Córcia:buzi: :bluepaw: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 i tu dotarlam:p ladnych pare godzin zajelo mi przeczytanie watku, warto bylo bo psinka przecudna, ta mordka tylko do przytulania:loveu: a i nie wiem dlaczego nie widzialam zdjec myszoskoczkow a bardzo bym chciala:placz: bo akurat czarnych w domu u mnie niet;) pozdrawiam i usciskac prosze pierwszy ale nie ostatni raz Bastera odemnie:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 bianka19 napisał(a):Siemanko :D Śliczny bannerek :loveu: Już poznaję , że od CaneSs , bo zamiast kropki nad "i" jest serduszko :evil_lol: Och jej :) Jak miło, że mnie znają :evil_lol: A serducho zawsze tzn. na ogół jest bo taka czcionka xD Ale musze posciągać nowe fonty bo ta już jest przeterminowana nie uważacie? :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 matinestka napisał(a):dobry wieczór Córcia:buzi: :bluepaw: Cześć Mamusiu :buzi: ale się stęskniłam...:roll: *anusia&ajlu* napisał(a):i tu dotarlam:p ladnych pare godzin zajelo mi przeczytanie watku, warto bylo bo psinka przecudna, ta mordka tylko do przytulania:loveu: a i nie wiem dlaczego nie widzialam zdjec myszoskoczkow a bardzo bym chciala:placz: bo akurat czarnych w domu u mnie niet;) pozdrawiam i usciskac prosze pierwszy ale nie ostatni raz Bastera odemnie:loveu: Hejjj :loveu: jak widać na galerii nie wyświetla się bardzo wiele zdjęć ... jest to wina strony do hostowania nume.pl... stronę zlikwidowano i wszystkie zdjęcia jak na złość wygasły. Zdjęcia myszoskoczków dodam na dniach specjalnie dla Ciebie :eviltong: My również pozdrawiamy... :diabloti: CaneSs napisał(a):Och jej :) Jak miło, że mnie znają :evil_lol: A serducho zawsze tzn. na ogół jest bo taka czcionka xD Ale musze posciągać nowe fonty bo ta już jest przeterminowana nie uważacie? :diabloti: hehehe czy ja wiem :eviltong: jak dla mnie jest luks... ale jak chcesz cos zmienić to bardzo prosze :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a): hehehe czy ja wiem :eviltong: jak dla mnie jest luks... ale jak chcesz cos zmienić to bardzo prosze :diabloti: Hah. Nie no narazie nic nie zmieniam, ale w przeciwnym wypadku poinformuje was o tym xD A tak wgl. to Heej :loveu: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):Hah. Nie no narazie nic nie zmieniam, ale w przeciwnym wypadku poinformuje was o tym xD A tak wgl. to Heej :loveu: :evil_lol: Hej Hej :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a)::evil_lol: Hej Hej :loveu: Co tam? Jak tam? :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):Co tam? Jak tam? :diabloti: Nie za dobrze bo choruje... i mnie męczy kaszel :roll: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a):Nie za dobrze bo choruje... i mnie męczy kaszel :roll: No no. to tak samo jak u mnie :) I co w sql nie byłaś? Bo ja nie :eviltong: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):No no. to tak samo jak u mnie :) I co w sql nie byłaś? Bo ja nie :eviltong: Też nie byłam... zdycham w domu :roll: Zdrowia życze:eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a):Też nie byłam... zdycham w domu :roll: Zdrowia życze:eviltong: Ach :) No to nawzajem kcohana, zdrówka :evil_lol: Na pocieszenie zapraszam do mnie - dodałam fotki :diabloti: :-o Szeeerio :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 CaneSs napisał(a):Ach :) No to nawzajem kcohana, zdrówka :evil_lol: Na pocieszenie zapraszam do mnie - dodałam fotki :diabloti: :-o Szeeerio :evil_lol: Dzięki :loveu: fotki obejrzane... śliczne :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gosiulaa napisał(a):Dzięki :loveu: fotki obejrzane... śliczne :eviltong: Hah, dzieki dzieki :loveu: Quote
Recommended Posts