Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zuzia&Snoopy']Jestem pod wielkim wrażeniem Basterowego frisbowania:-o Nie macie może więcej filmików? Bo czuję niedosyt:evil_lol:

Ja też jestem pod wrażeniem... i szczerze mówiąc byłam w szoku że tak szybko załapał o co chodzi... a z filmikami to nie wiem:eviltong: Paulina masz jeszcze coś??

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']zdjecia tez sa tylko stronki dalej bo wiki4 mnie napadla :mad::evil_lol::evil_lol:

foty str 84,85,86

Zdjęcia widziałam :eviltong: i widzę tam też kilka moich :cool3:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']zdjecia tez sa tylko stronki dalej bo wiki4 mnie napadla :mad::evil_lol::evil_lol:

foty str 84,85,86

Ja Cię napadłam?! Ja Cię napadłam?! :angryy:

Posted

Cavy napisał(a):
To instynkt Cie nakierował. :cool3: :evil_lol:

Ty idź już lepiej dokończ kremowanie i idź do tatusia :evil_lol: Pusiak chce być w naszej rodzince :razz:

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Pomyślcie na serio o frisbowaniu (trenowaniu), bo Baster ma ewidentnie do tego talent;)

Jak na razie to dopiero 2 razy się frisbee bawił :eviltong: zobaczymy jak to będzie...

Posted

wiki4 napisał(a):
Lisica lisicą, a kiedy odwiedzisz naszą galeryję ? :mad:

Już to zrobiłam :eviltong:... przepraszam że ostatnio nie bywałam w waszej galerii, ale dość że miałam sporo problemów z szukaniem zdjęć i linkowaniem od nowa na pierwszą strone to jeszcze ogloszenia robiłam... a z tym też jest sporo problemu :roll: ale postaramy się poprawić :oops:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Już to zrobiłam :eviltong:... przepraszam że ostatnio nie bywałam w waszej galerii, ale dość że miałam sporo problemów z szukaniem zdjęć i linkowaniem od nowa na pierwszą strone to jeszcze ogloszenia robiłam... a z tym też jest sporo problemu :roll: ale postaramy się poprawić :oops:

No obyś mi się poprawiła, droga pannico :mad: :evil_lol:

A jakie Basztet umie komendy? :cool3:

Posted

wiki4 napisał(a):
No obyś mi się poprawiła, droga pannico :mad: :evil_lol:

A jakie Basztet umie komendy? :cool3:

okey okey... :eviltong:

hmmmm... pomyślmy :diabloti:

1. Siad
2. Waruj
3. Ukłon
4. Głos
5. Łapa
6. Druga łapa
7. Piątka
8. Noga (obejście do okoła i siad przy lewej nodze)
9. Równaj
10. Czołgaj się... (jeszcze nie dopracowane)
11. Proś
12. Hop
13. Łap
14. Zostań
15. Obrót (niby umie ale nie zawsze mu wychodzi :eviltong:)
16. Nad Ósemką i Slalomem pracujemy...

Jak sobie jeszcze coś przypomne to napisze :evil_lol:

Posted

Paulina te filmiki z mojej komórki badziewne strasznie.... :roll: A tak w ogóle to strasznie przypadły mi do gustu te nowe bannerki które masz na sygnaturze :eviltong: chyba sobie je ustawie :eviltong:

Posted

Jeśli to są filmiki z komórki to jakośc mają cudowną. :lol: Ja dziś nagrałam jeden i praktycznie nic nie widać...

Baster we frisbee jest obłędny, ćwiczcie i lećcie na zawody! :diabloti:

Posted

Infortune. napisał(a):
Jeśli to są filmiki z komórki to jakośc mają cudowną. :lol: Ja dziś nagrałam jeden i praktycznie nic nie widać...

Baster we frisbee jest obłędny, ćwiczcie i lećcie na zawody! :diabloti:

Witamy :loveu:

Te filmiki co są dodane to z aparatu Pauliny :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Paulina te filmiki z mojej komórki badziewne strasznie.... :roll: A tak w ogóle to strasznie przypadły mi do gustu te nowe bannerki które masz na sygnaturze :eviltong: chyba sobie je ustawie :eviltong:

tez mi sie podobaja :loveu::loveu::loveu: ten z rasowiakami jest obłędny :loveu: chyba sobie go nigdy nie zdejme :loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
tez mi sie podobaja :loveu::loveu::loveu: ten z rasowiakami jest obłędny :loveu: chyba sobie go nigdy nie zdejme :loveu::loveu:

Ten z Nutką i Bzikiem też ładny :loveu: ale jak narazie zostawie sobie jeszcze Marusie :eviltong: a Szoka ściągnęłam...

Posted

jeszcze teraz mam sliczny ze szczeniaczkami zaraz go sobie wstawie :loveu::loveu:

Pundzia zaraz Ci w łeb dam... :eviltong: gdzie ja pomieszcze te bannery :evil_lol:

Posted

help planuje miec same watki zbiorcze naszych psow wiec watek zbiorczy rasowiaki szczeniaki serniory i onki no to jeszcze trzeba dorobić onki i seniorki ale mi sie nie zmieszcza w sygnaturze :placz::placz: zmiesci mi sie jeden jak usune Krecie a ja chce miec wszystkie watki zbiorcze :placz::placz: mam nadzieje ze wiecej jako takowych watkow zbiorczych nie ma prawda?? :evil_lol: a bokserów nie ma ?? bo bede miec 3 problem :diabloti:

Posted

help planuje miec same watki zbiorcze naszych psow wiec watek zbiorczy rasowiaki szczeniaki serniory i onki no to jeszcze trzeba dorobić onki i seniorki ale mi sie nie zmieszcza w sygnaturze :placz::placz: zmiesci mi sie jeden jak usune Krecie a ja chce miec wszystkie watki zbiorcze :placz::placz: mam nadzieje ze wiecej jako takowych watkow zbiorczych nie ma prawda?? :evil_lol: a bokserów nie ma ?? bo bede miec 3 problem :diabloti:

hmmmm... Boksiów chyba nie ma... przynajmniej tak mi się wydaje :eviltong: odnalazłam ten banner Bastera czarny na wątku CaneSs :loveu: