gosiulaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']Jestem pod wielkim wrażeniem Basterowego frisbowania:-o Nie macie może więcej filmików? Bo czuję niedosyt:evil_lol: Ja też jestem pod wrażeniem... i szczerze mówiąc byłam w szoku że tak szybko załapał o co chodzi... a z filmikami to nie wiem:eviltong: Paulina masz jeszcze coś?? [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zdjecia tez sa tylko stronki dalej bo wiki4 mnie napadla :mad::evil_lol::evil_lol: foty str 84,85,86 Zdjęcia widziałam :eviltong: i widzę tam też kilka moich :cool3: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zdjecia tez sa tylko stronki dalej bo wiki4 mnie napadla :mad::evil_lol::evil_lol: foty str 84,85,86 Ja Cię napadłam?! Ja Cię napadłam?! :angryy: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Ja Cię napadłam?! Ja Cię napadłam?! :angryy: To instynkt Cie nakierował. :cool3: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cavy napisał(a):To instynkt Cie nakierował. :cool3: :evil_lol: Ty idź już lepiej dokończ kremowanie i idź do tatusia :evil_lol: Pusiak chce być w naszej rodzince :razz: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pomyślcie na serio o frisbowaniu (trenowaniu), bo Baster ma ewidentnie do tego talent;) Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Pomyślcie na serio o frisbowaniu (trenowaniu), bo Baster ma ewidentnie do tego talent;) Jak na razie to dopiero 2 razy się frisbee bawił :eviltong: zobaczymy jak to będzie... Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):Hejka Basztety :loveu: Cześć Lisico :loveu: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulaa napisał(a):Cześć Lisico :loveu: Lisica lisicą, a kiedy odwiedzisz naszą galeryję ? :mad: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):Lisica lisicą, a kiedy odwiedzisz naszą galeryję ? :mad: Już to zrobiłam :eviltong:... przepraszam że ostatnio nie bywałam w waszej galerii, ale dość że miałam sporo problemów z szukaniem zdjęć i linkowaniem od nowa na pierwszą strone to jeszcze ogloszenia robiłam... a z tym też jest sporo problemu :roll: ale postaramy się poprawić :oops: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulaa napisał(a):Już to zrobiłam :eviltong:... przepraszam że ostatnio nie bywałam w waszej galerii, ale dość że miałam sporo problemów z szukaniem zdjęć i linkowaniem od nowa na pierwszą strone to jeszcze ogloszenia robiłam... a z tym też jest sporo problemu :roll: ale postaramy się poprawić :oops: No obyś mi się poprawiła, droga pannico :mad: :evil_lol: A jakie Basztet umie komendy? :cool3: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):No obyś mi się poprawiła, droga pannico :mad: :evil_lol: A jakie Basztet umie komendy? :cool3: okey okey... :eviltong: hmmmm... pomyślmy :diabloti: 1. Siad 2. Waruj 3. Ukłon 4. Głos 5. Łapa 6. Druga łapa 7. Piątka 8. Noga (obejście do okoła i siad przy lewej nodze) 9. Równaj 10. Czołgaj się... (jeszcze nie dopracowane) 11. Proś 12. Hop 13. Łap 14. Zostań 15. Obrót (niby umie ale nie zawsze mu wychodzi :eviltong:) 16. Nad Ósemką i Slalomem pracujemy... Jak sobie jeszcze coś przypomne to napisze :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulla ja juz nie mam filmikow ty probowalas nagrywac na fona :p wiki4 tak ty mnie napadłaś :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Przepraszam ale jakim sposobem Cię napadłam ? :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wiki4 napisał(a):Przepraszam ale jakim sposobem Cię napadłam ? :evil_lol: takim ze przyszlas i zaczelas gadac a ze ja jestem bardzo mila i wgl no to ci odpowiadalam :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Paulina te filmiki z mojej komórki badziewne strasznie.... :roll: A tak w ogóle to strasznie przypadły mi do gustu te nowe bannerki które masz na sygnaturze :eviltong: chyba sobie je ustawie :eviltong: Quote
Infortune. Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jeśli to są filmiki z komórki to jakośc mają cudowną. :lol: Ja dziś nagrałam jeden i praktycznie nic nie widać... Baster we frisbee jest obłędny, ćwiczcie i lećcie na zawody! :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Infortune. napisał(a):Jeśli to są filmiki z komórki to jakośc mają cudowną. :lol: Ja dziś nagrałam jeden i praktycznie nic nie widać... Baster we frisbee jest obłędny, ćwiczcie i lećcie na zawody! :diabloti: Witamy :loveu: Te filmiki co są dodane to z aparatu Pauliny :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulaa napisał(a):Paulina te filmiki z mojej komórki badziewne strasznie.... :roll: A tak w ogóle to strasznie przypadły mi do gustu te nowe bannerki które masz na sygnaturze :eviltong: chyba sobie je ustawie :eviltong: tez mi sie podobaja :loveu::loveu::loveu: ten z rasowiakami jest obłędny :loveu: chyba sobie go nigdy nie zdejme :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tez mi sie podobaja :loveu::loveu::loveu: ten z rasowiakami jest obłędny :loveu: chyba sobie go nigdy nie zdejme :loveu::loveu: Ten z Nutką i Bzikiem też ładny :loveu: ale jak narazie zostawie sobie jeszcze Marusie :eviltong: a Szoka ściągnęłam... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulaa napisał(a):Ten z Nutką i Bzikiem też ładny :loveu: ale jak narazie zostawie sobie jeszcze Marusie :eviltong: a Szoka ściągnęłam... jeszcze teraz mam sliczny ze szczeniaczkami zaraz go sobie wstawie :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jeszcze teraz mam sliczny ze szczeniaczkami zaraz go sobie wstawie :loveu::loveu: Pundzia zaraz Ci w łeb dam... :eviltong: gdzie ja pomieszcze te bannery :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 gosiulaa napisał(a):Pundzia zaraz Ci w łeb dam... :eviltong: gdzie ja pomieszcze te bannery :evil_lol: ja juz nie mieszcze musze usunac jeden chyba Joko :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 help planuje miec same watki zbiorcze naszych psow wiec watek zbiorczy rasowiaki szczeniaki serniory i onki no to jeszcze trzeba dorobić onki i seniorki ale mi sie nie zmieszcza w sygnaturze :placz::placz: zmiesci mi sie jeden jak usune Krecie a ja chce miec wszystkie watki zbiorcze :placz::placz: mam nadzieje ze wiecej jako takowych watkow zbiorczych nie ma prawda?? :evil_lol: a bokserów nie ma ?? bo bede miec 3 problem :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):help planuje miec same watki zbiorcze naszych psow wiec watek zbiorczy rasowiaki szczeniaki serniory i onki no to jeszcze trzeba dorobić onki i seniorki ale mi sie nie zmieszcza w sygnaturze :placz::placz: zmiesci mi sie jeden jak usune Krecie a ja chce miec wszystkie watki zbiorcze :placz::placz: mam nadzieje ze wiecej jako takowych watkow zbiorczych nie ma prawda?? :evil_lol: a bokserów nie ma ?? bo bede miec 3 problem :diabloti: hmmmm... Boksiów chyba nie ma... przynajmniej tak mi się wydaje :eviltong: odnalazłam ten banner Bastera czarny na wątku CaneSs :loveu: Quote
Recommended Posts