Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cavy napisał(a):
Nie garniturek, ja chce smoking :cool3:

A swoją drogą, to ciekawe jak by pies wyglądał w łyżwach. Ciekawie by to wyglądało. :lol:

Lisa się rozjeżdża na panelach, więc na lodowisku to by sekundy nie ustała :evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Lisa się rozjeżdża na panelach, więc na lodowisku to by sekundy nie ustała :evil_lol:

A mój na zakrętach nie wyrabia, to jakby sie tam rozpędził, to by już nie było odwrotu. :lol:

Posted

Cavy napisał(a):
A mój na zakrętach nie wyrabia, to jakby sie tam rozpędził, to by już nie było odwrotu. :lol:

Wylądował by w krzakach albo na ladzie w barze, na drugiej stronie ulicy :cool3::evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Wylądował by w krzakach albo na ladzie w barze, na drugiej stronie ulicy :cool3::evil_lol:

Potem by wstał, otrzepał sie i pobiegł dalej, a ja za nim niczym ta pokraka. :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Potem by wstał, otrzepał sie i pobiegł dalej, a ja za nim niczym ta pokraka. :evil_lol:

O, o! Przywiąż mu do obróżki smyczkę i niech Cię ciągnie :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Makabrycznie by to wtedy wyglądało. :evil_lol:

On zakręt, a Ty taki koło wielkie :evil_lol: Mnie kiedyś brat na rolkach tak ciągnął. On skręcił, a ja takie koło i w krzakach wylądowałam :eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
On zakręt, a Ty taki koło wielkie :evil_lol: Mnie kiedyś brat na rolkach tak ciągnął. On skręcił, a ja takie koło i w krzakach wylądowałam :eviltong:

Już kiedyś tego doświadczyłam. :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']A najgorsze, że jak już lecisz to nic nie możesz zrobić :evil_lol:
Ale fajne uczucie wtedy jest. :loveu:

Ja znikam sie kurowac. paa :diabloti:

Posted

jesssu... czy ja kiedyś zastanę tę galerię pustą? :crazyeye: szczęście że Pauliny jeszcze z wami nie ma... jak wy się wszystkie razem rozgadacie to olaboga :cool1:

Psy na łyżwach... ale macie pomysły :roll::evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
jesssu... czy ja kiedyś zastanę tę galerię pustą? :crazyeye: szczęście że Pauliny jeszcze z wami nie ma... jak wy się wszystkie razem rozgadacie to olaboga :cool1:

No nie wiem czy zastaniesz :lol:

Heej! :multi:

No ale to, serio musi śmiesznie wyglądać :lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']jesssu... czy ja kiedyś zastanę tę galerię pustą? :crazyeye: szczęście że Pauliny jeszcze z wami nie ma... jak wy się wszystkie razem rozgadacie to olaboga :cool1:

jak tak bardzo chcesz zebym sie dolaczyla do tych rozmow to bardzo prosze :p:evil_lol:

[SIZE="1"] ale teraz i tak nie moge bo musze zgrac foty na kompa i dodawac :diabloti: i filmik z Nuczem :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak tak bardzo chcesz zebym sie dolaczyla do tych rozmow to bardzo prosze :p:evil_lol:

ale teraz i tak nie moge bo musze zgrac foty na kompa i dodawac :diabloti: i filmik z Nuczem :eviltong:

:evil_lol:

Jakie fotki i filmik? :cool3:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak tak bardzo chcesz zebym sie dolaczyla do tych rozmow to bardzo prosze :p:evil_lol:

[SIZE="1"] ale teraz i tak nie moge bo musze zgrac foty na kompa i dodawac :diabloti: i filmik z Nuczem :eviltong:

Nie nie bardzo :eviltong: oooo masz filmik z Nuczem :loveu: zgrywaj fotki grywaj... miłego linkowania :evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
daje je na watek zbiorczy i ogolnie watku schroniskowcow ale jak gosiulla sie zgodzi to moge pokazac kilka :p
ale najpierw musze je zgrac bo do tej pory tego nie zrobilam :mdleje::evil_lol:

A u mnie chyba zaraz będzie padać, no to muszę zebrać się i wyjść porobić fotki :evil_lol:

Na pewno się zgodzi :cool3:

Posted

Paulina nie przesadzaj dobra... przecież wiesz że się zgodzę a pozatym już Ci mówiłam że galeria należy również do Ciebie!! :eviltong: więc spokojnie możesz dodać...

Posted

gosiulaa napisał(a):
Paulina nie przesadzaj dobra... przecież wiesz że się zgodzę a pozatym już Ci mówiłam że galeria należy również do Ciebie!! :eviltong: więc spokojnie możesz dodać...

No to czekam :cool3: