wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Nie garniturek, ja chce smoking :cool3: A swoją drogą, to ciekawe jak by pies wyglądał w łyżwach. Ciekawie by to wyglądało. :lol: Lisa się rozjeżdża na panelach, więc na lodowisku to by sekundy nie ustała :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Lisa się rozjeżdża na panelach, więc na lodowisku to by sekundy nie ustała :evil_lol: A mój na zakrętach nie wyrabia, to jakby sie tam rozpędził, to by już nie było odwrotu. :lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):A mój na zakrętach nie wyrabia, to jakby sie tam rozpędził, to by już nie było odwrotu. :lol: Wylądował by w krzakach albo na ladzie w barze, na drugiej stronie ulicy :cool3::evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Wylądował by w krzakach albo na ladzie w barze, na drugiej stronie ulicy :cool3::evil_lol: Potem by wstał, otrzepał sie i pobiegł dalej, a ja za nim niczym ta pokraka. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Potem by wstał, otrzepał sie i pobiegł dalej, a ja za nim niczym ta pokraka. :evil_lol: O, o! Przywiąż mu do obróżki smyczkę i niech Cię ciągnie :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):O, o! Przywiąż mu do obróżki smyczkę i niech Cię ciągnie :evil_lol: Makabrycznie by to wtedy wyglądało. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Makabrycznie by to wtedy wyglądało. :evil_lol: On zakręt, a Ty taki koło wielkie :evil_lol: Mnie kiedyś brat na rolkach tak ciągnął. On skręcił, a ja takie koło i w krzakach wylądowałam :eviltong: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):On zakręt, a Ty taki koło wielkie :evil_lol: Mnie kiedyś brat na rolkach tak ciągnął. On skręcił, a ja takie koło i w krzakach wylądowałam :eviltong: Już kiedyś tego doświadczyłam. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Już kiedyś tego doświadczyłam. :evil_lol: A najgorsze, że jak już lecisz to nic nie możesz zrobić :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='wiki4']A najgorsze, że jak już lecisz to nic nie możesz zrobić :evil_lol: Ale fajne uczucie wtedy jest. :loveu: Ja znikam sie kurowac. paa :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Cavy']Ale fajne uczucie wtedy jest. :loveu: Ja znikam sie kurowac. paa :diabloti: Ten wiatr :evil_lol::loveu: No trudno, pa :cool1: Quote
gosiulaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 jesssu... czy ja kiedyś zastanę tę galerię pustą? :crazyeye: szczęście że Pauliny jeszcze z wami nie ma... jak wy się wszystkie razem rozgadacie to olaboga :cool1: Psy na łyżwach... ale macie pomysły :roll::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 gosiulaa napisał(a):jesssu... czy ja kiedyś zastanę tę galerię pustą? :crazyeye: szczęście że Pauliny jeszcze z wami nie ma... jak wy się wszystkie razem rozgadacie to olaboga :cool1: Psy na łyżwach... ale macie pomysły :roll::evil_lol: No nie wiem czy zastaniesz :lol: Heej! :multi: No ale to, serio musi śmiesznie wyglądać :lol: Quote
gosiulaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):No nie wiem czy zastaniesz :lol: Heej! :multi: No ale to, serio musi śmiesznie wyglądać :lol: Hejj :loveu: Z pewnością... :roll: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 gosiulaa napisał(a):Hejj :loveu: Z pewnością... :roll: :loveu: Taki Basztet ciągnący krzyczącą Gosiulę :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='gosiulaa']jesssu... czy ja kiedyś zastanę tę galerię pustą? :crazyeye: szczęście że Pauliny jeszcze z wami nie ma... jak wy się wszystkie razem rozgadacie to olaboga :cool1: Psy na łyżwach... ale macie pomysły :roll::evil_lol: jak tak bardzo chcesz zebym sie dolaczyla do tych rozmow to bardzo prosze :p:evil_lol: [SIZE="1"] ale teraz i tak nie moge bo musze zgrac foty na kompa i dodawac :diabloti: i filmik z Nuczem :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak tak bardzo chcesz zebym sie dolaczyla do tych rozmow to bardzo prosze :p:evil_lol: ale teraz i tak nie moge bo musze zgrac foty na kompa i dodawac :diabloti: i filmik z Nuczem :eviltong: :evil_lol: Jakie fotki i filmik? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a)::evil_lol: Jakie fotki i filmik? :cool3: schroniskowców :p Quote
gosiulaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak tak bardzo chcesz zebym sie dolaczyla do tych rozmow to bardzo prosze :p:evil_lol: [SIZE="1"] ale teraz i tak nie moge bo musze zgrac foty na kompa i dodawac :diabloti: i filmik z Nuczem :eviltong: Nie nie bardzo :eviltong: oooo masz filmik z Nuczem :loveu: zgrywaj fotki grywaj... miłego linkowania :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):schroniskowców :p Pokażesz ? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Pokażesz ? :cool3: daje je na watek zbiorczy i ogolnie watku schroniskowcow ale jak gosiulla sie zgodzi to moge pokazac kilka :p ale najpierw musze je zgrac bo do tej pory tego nie zrobilam :mdleje::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):daje je na watek zbiorczy i ogolnie watku schroniskowcow ale jak gosiulla sie zgodzi to moge pokazac kilka :p ale najpierw musze je zgrac bo do tej pory tego nie zrobilam :mdleje::evil_lol: A u mnie chyba zaraz będzie padać, no to muszę zebrać się i wyjść porobić fotki :evil_lol: Na pewno się zgodzi :cool3: Quote
gosiulaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Paulina nie przesadzaj dobra... przecież wiesz że się zgodzę a pozatym już Ci mówiłam że galeria należy również do Ciebie!! :eviltong: więc spokojnie możesz dodać... Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 gosiulaa napisał(a):Paulina nie przesadzaj dobra... przecież wiesz że się zgodzę a pozatym już Ci mówiłam że galeria należy również do Ciebie!! :eviltong: więc spokojnie możesz dodać... No to czekam :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zgrałam na kompa :diabloti: ale przewalone bo jednemu psu robiłam po 50 zdjęć zamiast reszcie zrobić :evil_lol::evil_lol: wiec pokaze tylko pojedynczo tych co mam czyli z jakies 5 czy 6 psów :evil_lol: kotki tez pokazac ?:D Quote
Recommended Posts