Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a kfc tam nie bedzie bo nie wiem inni mowia ze bedzie a nie pamietam czy cos pisalo na stronce jak bedzie to to bedzie nowe bo w Rzeszowie nigdzie nie ma KFC
ale najlepsze jest to ze mamy 2 kroki do tego :multi:
jak chcesz to chodz za godzine tu pod nowy świat :evil_lol::evil_lol:

KFC miało być w Millenium Hall budowanym na Rejtana, ale gościowi się skończyła kasa i nie wznowi budowy przynajmniej przez kolejne 3 lata i tak możemy się pożegnać z Zarą, Bershką itd.:cool1:

Poza tym KFC mi do szczęścia nie potrzebne, nie jadam w mac syfach, bo szkoda mi zwierząt =(

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']Hej siostry :buzi:

http://www.nume.pl/images/sqofp5igp9mv3dh0xnwz.jpg O jechałam tamtędy ostatnio i to się tak ładnie świeci :loveu: Szkoda, że sklepy jakieś takie średnie tam będą tzn. nic nowego =(

http://www.nume.pl/images/cr2r5v46vyxu6xou32wu.jpg :evil_lol:

Mizianka dla Bastera (i chyba czas się spotkać niedługo:razz:)!

Będzie trochę nowości... Paulina wymieniła już KFC, będzie jakiś sklep odzieżowy nowy... nie ma go w Rzeszowie jeszcze przynajmniej tak słyszałam...hmmmm ogólnie to wydaje mi się to trochę duże bo podobno ponad 10 ruchomym schodów mają tam zmieścić... (ale to też nic pewnego)... a więc może jakieś kino się pojawi??

To się ustawmy i już :loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
KFC miało być w Millenium Hall budowanym na Rejtana, ale gościowi się skończyła kasa i nie wznowi budowy przynajmniej przez kolejne 3 lata i tak możemy się pożegnać z Zarą, Bershką itd.:cool1:

Poza tym KFC mi do szczęścia nie potrzebne, nie jadam w mac syfach, bo szkoda mi zwierząt =(

nom ale tu mi tez mowili ze niby ma byc a ja juz sama nie wiem :eviltong:

co ma piernik do wiatraka :eviltong: ja ostatnio kupowalam kurczakoburgery bez kurczaka :eviltong: i nawet specjalna naklejke mi dali specjalnie dla ciebie :loveu::D
wiec jak bedzie KFC to bede tam jesc :loveu::loveu: chocby jakies salatki i bede prosic o cheesburgery bezmiesne i inne takie rzeczy :diabloti::eviltong:;)

Posted

Moniek193 napisał(a):

Nam też zwierząt szkoda... dlatego ich nie jemy :eviltong: niech robią zresztą co chcą... ważne żeby było gdzie na labe chodzić :evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Będzie trochę nowości... Paulina wymieniła już KFC, będzie jakiś sklep odzieżowy nowy... nie ma go w Rzeszowie jeszcze przynajmniej tak słyszałam...hmmmm ogólnie to wydaje mi się to trochę duże bo podobno ponad 10 ruchomym schodów mają tam zmieścić... (ale to też nic pewnego)... a więc może jakieś kino się pojawi??

To się ustawmy i już :loveu:

Jak sobie wpiszesz w Google "Nowy świat Rzeszów" to znajdziesz stronkę, gdzie są wymienione firmy które będą sie tam mieścić ;) Nie ma KFC, nie ma raczej nic ze znanych sklepów których do tej pory nie było w Rzeszowie oprócz tego 1 :razz: No i jakaś tam ciastkarnia bla bla bla xD

Kina nie będzie na 99,9%, bo miało być w Millenium Hall i pewnie tam będzie (za 3 lata) -.-
nom ale tu mi tez mowili ze niby ma byc a ja juz sama nie wiem :eviltong:

co ma piernik do wiatraka :eviltong: ja ostatnio kupowalam kurczakoburgery bez kurczaka :eviltong: i nawet specjalna naklejke mi dali specjalnie dla ciebie :loveu::D
wiec jak bedzie KFC to bede tam jesc :loveu::loveu: chocby jakies salatki i bede prosic o cheesburgery bezmiesne i inne takie rzeczy :diabloti::eviltong:;)

Kupując kurczakoburgera bez kurczaka dajesz im podwójnie zarobić, bo nie dość, że płacisz normalnie to oni jeszcze oszczędzają mięso :shake:

Ja się do ich zarobków dokładać nie będę tym bardziej, że podobno ma być tam knajpka wegetariańska i jak już coś to tam będę jadać :loveu:
gosiulaa napisał(a):
Nam też zwierząt szkoda... dlatego ich nie jemy :eviltong: niech robią zresztą co chcą... ważne żeby było gdzie na labe chodzić :evil_lol:

No, no to nie zapomnijcie po mnie zadzwonić :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Kupując kurczakoburgera bez kurczaka dajesz im podwójnie zarobić, bo nie dość, że płacisz normalnie to oni jeszcze oszczędzają mięso :shake:

e tam mi to lotto niech sobie zarobia :eviltong: jak glodna jestem to lata mi to :evil_lol:
musimy sie zgadac i na labe i na wypad z Basterem :p
ale ja od razu mowie ze teraz nie moge bo tydzien mnie juz nie bylo i teraz nadrabiam :evil_lol::evil_lol:

Posted

e tam mi to lotto niech sobie zarobia :eviltong: jak glodna jestem to lata mi to :evil_lol:
musimy sie zgadac i na labe i na wypad z Basterem :p
ale ja od razu mowie ze teraz nie moge bo tydzien mnie juz nie bylo i teraz nadrabiam :evil_lol::evil_lol:

Jak zarabiają to biznes się opłaca, a jak biznes się opłaca to zabijać zwierzęta też !

Na labie ze mną idziemy do wege :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jak zarabiają to biznes się opłaca, a jak biznes się opłaca to zabijać zwierzęta też !

Na labie ze mną idziemy do wege :diabloti:

tak ale z powodu jednej osoby nie skoncza z biznesem zreszta zwierzeta tak czy siak beda zabijane :roll: w mc donaldzie przewija sie miliony osób a oni akurat dla jednej skoncza z biznesem buaha :lol:

okyy :p

Posted

tak ale z powodu jednej osoby nie skoncza z biznesem zreszta zwierzeta tak czy siak beda zabijane :roll: w mc donaldzie przewija sie miliony osób a oni akurat dla jednej skoncza z biznesem buaha :lol:

okyy :p

Nie mówię, że skończą bo to jest niestety niemożliwe u nas :cool1: Ale po co mamy im dawać zarabiać, jeszcze ze świadomością na co część z tych pieniędzy idzie ..

Ale w Islandii bodajże zlikwidowali mc syfy bo ludzie nie kupowali (z powodu zbyt wysokich cen -kryzys) i im się to nie opłacało :diabloti: Jak chcieć to móc, niech u nas też ceny pójdą w górę i papa mc syfy :multi:

Posted

gosiulaa napisał(a):
ojjj baby baby! :eviltong: wyluzka dopiero ze schronu wróciłam więc cicho :p a fotki nie wiem kiedy będą... ale myśle że już niedługo :lol:

Jakie baby?! :mad:

Jaka u Was pogoda ? :cool3:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Jak to jakie?? :evil_lol:

A pogoda brzydka niestety... kropi deszcz, a jutro ma strasznie padać :placz:

U mnie cały dzień pada, bez przerwy. :shake: To już jest denerwujące, tym bardziej, że taka pogoda utrzymuje się od soboty. :angryy:

Posted

Cavy napisał(a):
U mnie cały dzień pada, bez przerwy. :shake: To już jest denerwujące, tym bardziej, że taka pogoda utrzymuje się od soboty. :angryy:

gosiulaa napisał(a):
Jak to jakie?? :evil_lol:

A pogoda brzydka niestety... kropi deszcz, a jutro ma strasznie padać :placz:

Buahaha! To przyjedźcie do mnie :evil_lol: Pójdziemy na plażę się opalać :loveu:

Posted

wiki4 napisał(a):
Rozłożymy sobie kocyki na zamarzniętym jeziorku :cool3: :lol:

To ja od razu łyżwy wezmę. Będziemy ćwiczyły jazdę figurową. :loveu:
:diabloti:

Posted

Cavy napisał(a):
To ja od razu łyżwy wezmę. Będziemy ćwiczyły jazdę figurową. :loveu:
:diabloti:

Mmm...takie duże lodowisko, to może na siebie nie wpadniemy :evil_lol: Psom też łyżwy założymy, sukieneczki, a w Twoim wypadku garniturek :cool3:

Posted

wiki4 napisał(a):
Mmm...takie duże lodowisko, to może na siebie nie wpadniemy :evil_lol: Psom też łyżwy założymy, sukieneczki, a w Twoim wypadku garniturek :cool3:

Nie garniturek, ja chce smoking :cool3:

A swoją drogą, to ciekawe jak by pies wyglądał w łyżwach. Ciekawie by to wyglądało. :lol: