Moniek193 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a kfc tam nie bedzie bo nie wiem inni mowia ze bedzie a nie pamietam czy cos pisalo na stronce jak bedzie to to bedzie nowe bo w Rzeszowie nigdzie nie ma KFC ale najlepsze jest to ze mamy 2 kroki do tego :multi: jak chcesz to chodz za godzine tu pod nowy świat :evil_lol::evil_lol: KFC miało być w Millenium Hall budowanym na Rejtana, ale gościowi się skończyła kasa i nie wznowi budowy przynajmniej przez kolejne 3 lata i tak możemy się pożegnać z Zarą, Bershką itd.:cool1: Poza tym KFC mi do szczęścia nie potrzebne, nie jadam w mac syfach, bo szkoda mi zwierząt =( Quote
gosiulaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Moniek193']Hej siostry :buzi: http://www.nume.pl/images/sqofp5igp9mv3dh0xnwz.jpg O jechałam tamtędy ostatnio i to się tak ładnie świeci :loveu: Szkoda, że sklepy jakieś takie średnie tam będą tzn. nic nowego =( http://www.nume.pl/images/cr2r5v46vyxu6xou32wu.jpg :evil_lol: Mizianka dla Bastera (i chyba czas się spotkać niedługo:razz:)! Będzie trochę nowości... Paulina wymieniła już KFC, będzie jakiś sklep odzieżowy nowy... nie ma go w Rzeszowie jeszcze przynajmniej tak słyszałam...hmmmm ogólnie to wydaje mi się to trochę duże bo podobno ponad 10 ruchomym schodów mają tam zmieścić... (ale to też nic pewnego)... a więc może jakieś kino się pojawi?? To się ustawmy i już :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Moniek193 napisał(a):KFC miało być w Millenium Hall budowanym na Rejtana, ale gościowi się skończyła kasa i nie wznowi budowy przynajmniej przez kolejne 3 lata i tak możemy się pożegnać z Zarą, Bershką itd.:cool1: Poza tym KFC mi do szczęścia nie potrzebne, nie jadam w mac syfach, bo szkoda mi zwierząt =( nom ale tu mi tez mowili ze niby ma byc a ja juz sama nie wiem :eviltong: co ma piernik do wiatraka :eviltong: ja ostatnio kupowalam kurczakoburgery bez kurczaka :eviltong: i nawet specjalna naklejke mi dali specjalnie dla ciebie :loveu::D wiec jak bedzie KFC to bede tam jesc :loveu::loveu: chocby jakies salatki i bede prosic o cheesburgery bezmiesne i inne takie rzeczy :diabloti::eviltong:;) Quote
gosiulaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Poza tym KFC mi do szczęścia nie potrzebne, nie jadam w mac syfach, bo szkoda mi zwierząt =( Nam też zwierząt szkoda... dlatego ich nie jemy :eviltong: niech robią zresztą co chcą... ważne żeby było gdzie na labe chodzić :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 gosiulaa napisał(a):Będzie trochę nowości... Paulina wymieniła już KFC, będzie jakiś sklep odzieżowy nowy... nie ma go w Rzeszowie jeszcze przynajmniej tak słyszałam...hmmmm ogólnie to wydaje mi się to trochę duże bo podobno ponad 10 ruchomym schodów mają tam zmieścić... (ale to też nic pewnego)... a więc może jakieś kino się pojawi?? To się ustawmy i już :loveu: Jak sobie wpiszesz w Google "Nowy świat Rzeszów" to znajdziesz stronkę, gdzie są wymienione firmy które będą sie tam mieścić ;) Nie ma KFC, nie ma raczej nic ze znanych sklepów których do tej pory nie było w Rzeszowie oprócz tego 1 :razz: No i jakaś tam ciastkarnia bla bla bla xD Kina nie będzie na 99,9%, bo miało być w Millenium Hall i pewnie tam będzie (za 3 lata) -.- HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nom ale tu mi tez mowili ze niby ma byc a ja juz sama nie wiem :eviltong: co ma piernik do wiatraka :eviltong: ja ostatnio kupowalam kurczakoburgery bez kurczaka :eviltong: i nawet specjalna naklejke mi dali specjalnie dla ciebie :loveu::D wiec jak bedzie KFC to bede tam jesc :loveu::loveu: chocby jakies salatki i bede prosic o cheesburgery bezmiesne i inne takie rzeczy :diabloti::eviltong:;) Kupując kurczakoburgera bez kurczaka dajesz im podwójnie zarobić, bo nie dość, że płacisz normalnie to oni jeszcze oszczędzają mięso :shake: Ja się do ich zarobków dokładać nie będę tym bardziej, że podobno ma być tam knajpka wegetariańska i jak już coś to tam będę jadać :loveu: gosiulaa napisał(a):Nam też zwierząt szkoda... dlatego ich nie jemy :eviltong: niech robią zresztą co chcą... ważne żeby było gdzie na labe chodzić :evil_lol: No, no to nie zapomnijcie po mnie zadzwonić :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 oooo... knajpa wegeteriańska mówisz!! to wspaniale!! :multi: w końcu będę miała gdzie jadać :loveu: A na labe zadzwonimy zadzwonimy :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Moniek193 napisał(a): Kupując kurczakoburgera bez kurczaka dajesz im podwójnie zarobić, bo nie dość, że płacisz normalnie to oni jeszcze oszczędzają mięso :shake: e tam mi to lotto niech sobie zarobia :eviltong: jak glodna jestem to lata mi to :evil_lol: musimy sie zgadac i na labe i na wypad z Basterem :p ale ja od razu mowie ze teraz nie moge bo tydzien mnie juz nie bylo i teraz nadrabiam :evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-juz-14-psow-uratowanych-pomoz-uratowac-wiecej-172267/index2.html prosze wiec na twa prośbe :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):e tam mi to lotto niech sobie zarobia :eviltong: jak glodna jestem to lata mi to :evil_lol: musimy sie zgadac i na labe i na wypad z Basterem :p ale ja od razu mowie ze teraz nie moge bo tydzien mnie juz nie bylo i teraz nadrabiam :evil_lol::evil_lol: Jak zarabiają to biznes się opłaca, a jak biznes się opłaca to zabijać zwierzęta też ! Na labie ze mną idziemy do wege :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak zarabiają to biznes się opłaca, a jak biznes się opłaca to zabijać zwierzęta też ! Na labie ze mną idziemy do wege :diabloti: tak ale z powodu jednej osoby nie skoncza z biznesem zreszta zwierzeta tak czy siak beda zabijane :roll: w mc donaldzie przewija sie miliony osób a oni akurat dla jednej skoncza z biznesem buaha :lol: okyy :p Quote
Moniek193 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tak ale z powodu jednej osoby nie skoncza z biznesem zreszta zwierzeta tak czy siak beda zabijane :roll: w mc donaldzie przewija sie miliony osób a oni akurat dla jednej skoncza z biznesem buaha :lol: okyy :p Nie mówię, że skończą bo to jest niestety niemożliwe u nas :cool1: Ale po co mamy im dawać zarabiać, jeszcze ze świadomością na co część z tych pieniędzy idzie .. Ale w Islandii bodajże zlikwidowali mc syfy bo ludzie nie kupowali (z powodu zbyt wysokich cen -kryzys) i im się to nie opłacało :diabloti: Jak chcieć to móc, niech u nas też ceny pójdą w górę i papa mc syfy :multi: Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 gosiulaa napisał(a):Gorzej będzie jak Ci przyjdzie czytać tyle stron tych bredni...:eviltong: No też prawda :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Coś tu cicho...:evil_lol: Może jakieś focie ? :lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Coś tu cicho...:evil_lol: Może jakieś focie ? :lol: Oczywiście trzeba to zmienić. :cool3: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Oczywiście trzeba to zmienić. :cool3: To pierwsze czy to drugie? :lol: Quote
gosiulaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ojjj baby baby! :eviltong: wyluzka dopiero ze schronu wróciłam więc cicho :p a fotki nie wiem kiedy będą... ale myśle że już niedługo :lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 gosiulaa napisał(a):ojjj baby baby! :eviltong: wyluzka dopiero ze schronu wróciłam więc cicho :p a fotki nie wiem kiedy będą... ale myśle że już niedługo :lol: Jakie baby?! :mad: Jaka u Was pogoda ? :cool3: Quote
gosiulaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Jakie baby?! :mad: Jaka u Was pogoda ? :cool3: Jak to jakie?? :evil_lol: A pogoda brzydka niestety... kropi deszcz, a jutro ma strasznie padać :placz: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 gosiulaa napisał(a):Jak to jakie?? :evil_lol: A pogoda brzydka niestety... kropi deszcz, a jutro ma strasznie padać :placz: U mnie cały dzień pada, bez przerwy. :shake: To już jest denerwujące, tym bardziej, że taka pogoda utrzymuje się od soboty. :angryy: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):U mnie cały dzień pada, bez przerwy. :shake: To już jest denerwujące, tym bardziej, że taka pogoda utrzymuje się od soboty. :angryy: gosiulaa napisał(a):Jak to jakie?? :evil_lol: A pogoda brzydka niestety... kropi deszcz, a jutro ma strasznie padać :placz: Buahaha! To przyjedźcie do mnie :evil_lol: Pójdziemy na plażę się opalać :loveu: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Buahaha! To przyjedźcie do mnie :evil_lol: Pójdziemy na plażę się opalać :loveu: :mdleje: Chyba w cieniu. :cool3: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a)::mdleje: Chyba w cieniu. :cool3: Rozłożymy sobie kocyki na zamarzniętym jeziorku :cool3: :lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Rozłożymy sobie kocyki na zamarzniętym jeziorku :cool3: :lol: To ja od razu łyżwy wezmę. Będziemy ćwiczyły jazdę figurową. :loveu: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):To ja od razu łyżwy wezmę. Będziemy ćwiczyły jazdę figurową. :loveu: :diabloti: Mmm...takie duże lodowisko, to może na siebie nie wpadniemy :evil_lol: Psom też łyżwy założymy, sukieneczki, a w Twoim wypadku garniturek :cool3: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wiki4 napisał(a):Mmm...takie duże lodowisko, to może na siebie nie wpadniemy :evil_lol: Psom też łyżwy założymy, sukieneczki, a w Twoim wypadku garniturek :cool3: Nie garniturek, ja chce smoking :cool3: A swoją drogą, to ciekawe jak by pies wyglądał w łyżwach. Ciekawie by to wyglądało. :lol: Quote
Recommended Posts