gosiulaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tu tez sie fajnie spamuje :D:D no no :evil_lol: To może ja powiem jeszcze że... Baster właśnie zwymiotował trawą której się ożarł na porannym spacerku :mad: Sama prawie zwymiotowałam na widok tego czegoś... bleeee!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 gosiulaa napisał(a):no no :evil_lol: To może ja powiem jeszcze że... Baster właśnie zwymiotował trawą której się ożarł na porannym spacerku :mad: Sama prawie zwymiotowałam na widok tego czegoś... bleeee!! o fuuu dzieki wlasnie jem paluszki ale zaraz chyba zrobie to co Baster :ices_bla::ices_bla: P.S moj kot tez zwymiotowal :D ale nie cala godzine temu ^^ Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o fuuu dzieki wlasnie jem paluszki ale zaraz chyba zrobie to co Baster :ices_bla::ices_bla: P.S moj kot tez zwymiotowal :D ale nie cala godzine temu ^^ Lepiej nie bierz przykładu z Bastera... i się powtrzymaj! :evil_lol: Tyle razy Basterowi powtarzam... nie jedz trawy! Ale on się patrzy na mnie jak na wariatkę i swoje robi :roll: Totalnie mnie ignoruje! :placz: Goopi :diabloti: Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Potrzebna Pomoc! DRAMAT KONI! Hodowca czy OPRAWCA??!! DRASTYCZNE (723163998) - Aukcje internetowe Allegro :placz::placz: Quote
Idolka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 gosiulaa napisał(a):no no :evil_lol: To może ja powiem jeszcze że... Baster właśnie zwymiotował trawą której się ożarł na porannym spacerku :mad: Sama prawie zwymiotowałam na widok tego czegoś... bleeee!! Moje psy też jedzą trawę :roll: ale nie wymiotują jak narazie po tym , Bastuś jest śliczny :loveu::loveu::loveu: mizianko dla niego Quote
matinestka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 witamy ciepluchno :buzi::buzi::buzi: generalnie wraz z moimi Dziewczynami i Chłopakami jesteśmy zdegustowani tym faktem, iż zostaliśmy pominięci w jakże okrutny sposób w temacie istnienia prywatnej galeriii przepięknego Bastera ooooo :placz: mamy jednakże cichą nadzieję ,iż Córka ten "fopa":eviltong: naprawi ... i zainauguruje spotkanie bossskiej matii i bosskiego Bastera "enfejs":eviltong: witamy Bastera na pokladzie:) śliczne zdjęcia :buzi: :bluepaw: Quote
gosiulaa Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Idolka napisał(a):Moje psy też jedzą trawę :roll: ale nie wymiotują jak narazie po tym , Bastuś jest śliczny :loveu::loveu::loveu: mizianko dla niego Baster też na początku nie wymiotował po trawie... lecz potem zaczął :placz: Dziękujemy... :loveu: wymiziany :p matinestka napisał(a):witamy ciepluchno :buzi::buzi::buzi: generalnie wraz z moimi Dziewczynami i Chłopakami jesteśmy zdegustowani tym faktem, iż zostaliśmy pominięci w jakże okrutny sposób w temacie istnienia prywatnej galeriii przepięknego Bastera ooooo :placz: mamy jednakże cichą nadzieję ,iż Córka ten "fopa":eviltong: naprawi ... i zainauguruje spotkanie bossskiej matii i bosskiego Bastera "enfejs":eviltong: witamy Bastera na pokladzie:) śliczne zdjęcia :buzi: :bluepaw: Przepraszam Cię Mamoooo!! :placz: Wcale o was nie zapomniałam! Nie mów tak :-( Ja po prostuuuu myślałam żeee... (tę część wyjaśniałyśmy na gg):lol: Wszystko naprawię! :lol: I spotkanie się odbędzie :loveu: A zdjęcia śliczne bo dziewczyny robiły... więc nie mogłoby być inaczej :loveu: Buziaki :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Moniek193 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Gaduły:mad: Jeżeli chodzi o me fotki, to foramtuję kompa w czwartek więc potem się nimi zajmę:multi: Ale świeże też by się przydały:loveu: Quote
gosiulaa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Moniek193 napisał(a):Gaduły:mad: Jeżeli chodzi o me fotki, to foramtuję kompa w czwartek więc potem się nimi zajmę:multi: Ale świeże też by się przydały:loveu: Spoko spoko :loveu: poczekamy... :p A nowe fotki Pundzia doda bo dzisiaj robiłyśmy Basterowi taką małą sesyjke :lol: Kaya93 napisał(a):Hello Basterkomaniacze :loveu::buzi: Hejjj :loveu: Quote
matinestka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 wpadamy do Córki i Bastera na późnowieczorne dzień dobry i życzenia kolorowych snów :buzi::buzi::buzi: :bluepaw: Quote
gosiulaa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 matinestka napisał(a):wpadamy do Córki i Bastera na późnowieczorne dzień dobry i życzenia kolorowych snów :buzi::buzi::buzi: :bluepaw: Cześć Mamuś :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Dziękujemy za życzonka, które na pewno przyczyniły się do tego, iż się wyspałam :loveu: a Baster też wygląda na wypoczętego :evil_lol: Miałam Ci raz powiedzieć czy masz ładny awatar... (ale wtedy mi dogo nie wchodziło więc powiem teraz)... Jest bosssskiiii!!! Ty i Nuczu wyszliście cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu: Buziaczki :buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Fotki !!:cool1: nie ktore sa nieco dziwne jakby jakies ...dziwne :D cdn ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nawiedzony dom :razz: :placz: Nela kolezanka Bastera :razz: ( wzieta ze schroniska "kundelek" :cool3::cool3: tyle ze dawnego )(( a tam za nia byly drzwi do nawiedzonego domu :D widzicie jak zatkane ??:D żeby bobo z nich nie wyszło :roflt:)) gwóźdź nawiedzonego domu :cool3: Nela :eviltong: cdn ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 zaczyna się.... duchy :razz: Nela coś słyszała w krzakach :cool3: zresztą tak jak i reszta :D a tu już kompletnie ogarniają duchy :diabloti: widzicie jak ją łapie od tylca ?:cool1: cdn ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 patrzcie na tło :-o Samara wita :placz:( dopiero teraz przykampilam ze tam wyglada jakby jej ktos poucinal palce :cool1:(taka jakby krew na koncowkach i wgl ) Samara na tle nawidzonego domu :cool3: koniec ;) zdjecia na poprzedniej stronie :P Quote
.Agata. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [CENTER]Witamy się :cool3: [LEFT] Nareszcie ten przystojniak z Sarkowej galerii ma własny temat :loveu::loveu: Genialny jest :loveu: I macie ten ładny Frogowy wzorek - my też się możemy przedstawić jako zadowoleni użytkownicy :diabloti: [/LEFT] [/CENTER] Quote
gosiulaa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Ej stara nie miałaś gdzie zdjęć robić tylko w tym chlewie na balkonie http://www.nume.pl/images/yhg7cxvmqzt48f5twv8i.jpeg :shake::shake: http://www.nume.pl/images/ijrob935g04vhlcc95zm.jpeg to jest najlepsze :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Baster widze ze cie ciotki wystawily :cool1:( nie mowie oczywiscie o tobie Agata_Roki noi innych którzy komentowali :D ) ale np (te ktore chcialy ta galerie nie bede wymieniala nickow :razz:) :cool3: tak płakałyście że chcecie galerie a teraz nawet odwiedzać Basterka nie chcecie :shake: Sczyt skandal szczyt :D:D:D już ja wam spuszcze łomot za Bastera :mad::mad: i Baster was ugryzie w tyłek :D Quote
Recommended Posts