Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
tu tez sie fajnie spamuje :D:D

no no :evil_lol:

To może ja powiem jeszcze że... Baster właśnie zwymiotował trawą której się ożarł na porannym spacerku :mad: Sama prawie zwymiotowałam na widok tego czegoś... bleeee!!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiulaa napisał(a):

To może ja powiem jeszcze że... Baster właśnie zwymiotował trawą której się ożarł na porannym spacerku :mad: Sama prawie zwymiotowałam na widok tego czegoś... bleeee!!

o fuuu dzieki wlasnie jem paluszki ale zaraz chyba zrobie to co Baster :ices_bla::ices_bla:
P.S moj kot tez zwymiotowal :D ale nie cala godzine temu ^^

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
o fuuu dzieki wlasnie jem paluszki ale zaraz chyba zrobie to co Baster :ices_bla::ices_bla:
P.S moj kot tez zwymiotowal :D ale nie cala godzine temu ^^

Lepiej nie bierz przykładu z Bastera... i się powtrzymaj! :evil_lol:

Tyle razy Basterowi powtarzam... nie jedz trawy! Ale on się patrzy na mnie jak na wariatkę i swoje robi :roll: Totalnie mnie ignoruje! :placz: Goopi :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):

Moje psy też jedzą trawę :roll:
ale nie wymiotują jak narazie po tym ,
Bastuś jest śliczny :loveu::loveu::loveu:
mizianko dla niego

Posted

witamy ciepluchno :buzi::buzi::buzi:

generalnie wraz z moimi Dziewczynami i Chłopakami jesteśmy zdegustowani tym faktem, iż zostaliśmy pominięci w jakże okrutny sposób w temacie istnienia prywatnej galeriii przepięknego Bastera ooooo :placz:

mamy jednakże cichą nadzieję ,iż Córka ten "fopa":eviltong: naprawi ...
i zainauguruje spotkanie bossskiej matii i bosskiego Bastera "enfejs":eviltong:

witamy Bastera na pokladzie:) śliczne zdjęcia :buzi:

:bluepaw:

Posted

Idolka napisał(a):
Moje psy też jedzą trawę :roll:
ale nie wymiotują jak narazie po tym ,
Bastuś jest śliczny :loveu::loveu::loveu:
mizianko dla niego

Baster też na początku nie wymiotował po trawie... lecz potem zaczął :placz:
Dziękujemy... :loveu: wymiziany :p

matinestka napisał(a):
witamy ciepluchno :buzi::buzi::buzi:

generalnie wraz z moimi Dziewczynami i Chłopakami jesteśmy zdegustowani tym faktem, iż zostaliśmy pominięci w jakże okrutny sposób w temacie istnienia prywatnej galeriii przepięknego Bastera ooooo :placz:

mamy jednakże cichą nadzieję ,iż Córka ten "fopa":eviltong: naprawi ...
i zainauguruje spotkanie bossskiej matii i bosskiego Bastera "enfejs":eviltong:

witamy Bastera na pokladzie:) śliczne zdjęcia :buzi:

Przepraszam Cię Mamoooo!! :placz: Wcale o was nie zapomniałam! Nie mów tak :-( Ja po prostuuuu myślałam żeee... (tę część wyjaśniałyśmy na gg):lol:

Wszystko naprawię! :lol: I spotkanie się odbędzie :loveu:

A zdjęcia śliczne bo dziewczyny robiły... więc nie mogłoby być inaczej :loveu:

Buziaki :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Gaduły:mad:

Jeżeli chodzi o me fotki, to foramtuję kompa w czwartek więc potem się nimi zajmę:multi: Ale świeże też by się przydały:loveu:

Spoko spoko :loveu: poczekamy... :p

A nowe fotki Pundzia doda bo dzisiaj robiłyśmy Basterowi taką małą sesyjke :lol:

Kaya93 napisał(a):
Hello Basterkomaniacze :loveu::buzi:

Hejjj :loveu:

Posted

matinestka napisał(a):
wpadamy do Córki i Bastera na późnowieczorne dzień dobry i życzenia kolorowych snów :buzi::buzi::buzi:

Cześć Mamuś :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:
Dziękujemy za życzonka, które na pewno przyczyniły się do tego, iż się wyspałam :loveu: a Baster też wygląda na wypoczętego :evil_lol:

Miałam Ci raz powiedzieć czy masz ładny awatar... (ale wtedy mi dogo nie wchodziło więc powiem teraz)... Jest bosssskiiii!!! Ty i Nuczu wyszliście cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu:
Buziaczki :buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

nawiedzony dom :razz: :placz:

Nela kolezanka Bastera :razz: ( wzieta ze schroniska "kundelek" :cool3::cool3: tyle ze dawnego )(( a tam za nia byly drzwi do nawiedzonego domu :D widzicie jak zatkane ??:D żeby bobo z nich nie wyszło :roflt:))

gwóźdź nawiedzonego domu :cool3:

Nela :eviltong:

cdn ;)

Posted

[CENTER]Witamy się :cool3:
[LEFT]
Nareszcie ten przystojniak z Sarkowej galerii ma własny temat :loveu::loveu:

Genialny jest :loveu:

I macie ten ładny Frogowy wzorek - my też się możemy przedstawić jako zadowoleni użytkownicy :diabloti:
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Baster widze ze cie ciotki wystawily :cool1:( nie mowie oczywiscie o tobie Agata_Roki noi innych którzy komentowali :D ) ale np (te ktore chcialy ta galerie nie bede wymieniala nickow :razz:) :cool3: tak płakałyście że chcecie galerie a teraz nawet odwiedzać Basterka nie chcecie :shake: Sczyt skandal szczyt :D:D:D już ja wam spuszcze łomot za Bastera :mad::mad: i Baster was ugryzie w tyłek :D