gosiulaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a myslisz ze sie przejmuje :roflt::roflt: przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia a nie zarcie tych biednych zwierzat :roll: No widzisz masz czyste sumienie :evil_lol: Bo niektórzy... np. moja mam twirdzi że bóg stworzył zwierzęta żeby człowiek je żarł... nie masz pojęcia jak się zdenerwowałam jak mi to powiedziała!! a podobno bóg jest taki "dobry" buhahahahaha :diabloti: śmiać mi się chce czasami z tych poje... religii!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 gosiulaa napisał(a):No widzisz masz czyste sumienie :evil_lol: Bo niektórzy... np. moja mam twirdzi że bóg stworzył zwierzęta żeby człowiek je żarł... nie masz pojęcia jak się zdenerwowałam jak mi to powiedziała!! a podobno bóg jest taki "dobry" buhahahahaha :diabloti: śmiać mi się chce czasami z tych poje... religii!! ej no wlasnie to jest troche dzikie i nie rozumiem z tą religią tu Bóg taki dobry a tu zwierzęta stworzył do żarcia :roll:zaniedlugo wegetarianizm bedzie grzechem :razz: Quote
gosiulaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ej no wlasnie to jest troche dzikie i nie rozumiem z tą religią tu Bóg taki dobry a tu zwierzęta stworzył do żarcia :roll:zaniedlugo wegetarianizm bedzie grzechem :razz: Grzech... buhahaahah!! to słowo też mnie osłabia :evil_lol: zresztą wszystko co z religią związane przyprawia mnie o mdłości xD Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ale tutaj nagadane :O Strach się was bać xD Quote
gosiulaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Foxowa napisał(a):Ale tutaj nagadane :O Strach się was bać xD hej :loveu: Jak widzisz ostatnio na galerii panuje niezły ruch :eviltong: Też mnie wcięło jak tu zaglądnęłam po jakimś czasie :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 gosiulaa wróciła! Dziwię się, że na zawał jeszcze nie padłaś po zobaczeniu ile stron ONE nagadały :mad: :evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 gosiulaa napisał(a):hej :loveu: Jak widzisz ostatnio na galerii panuje niezły ruch :eviltong: Też mnie wcięło jak tu zaglądnęłam po jakimś czasie :evil_lol: Naprawdę wciąga. Nawet uzależnia :diabloti: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 gosiulaa napisał(a): Masakra co nie? :crazyeye: To pewnie przez stres, który przeżywały podczas mojej nieobecności :diabloti: Na bank :evil_lol::evil_lol: U mnie jeszcze takieeej rozmowy nie było :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 gosiulaa napisał(a): Jeśli o mnie chodzi to ja się wcale nie fochnęłam... po prostu mam was dość czasami :cool1::buzi: Ale kochasz nas, prawda? :loveu: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mam fotki ha ! ha ! ha ! :diabloti: ale mega brzydkie i nocne :roll::placz: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mam fotki ha ! ha ! ha ! :diabloti: ale mega brzydkie i nocne :roll::placz: Dawaj brzydulo! :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Dawaj brzydulo! :diabloti: nie :diabloti: nie chce mi sie zgrywac na kompa ale chcialam wam na nie smaka zrobic :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie :diabloti: nie chce mi sie zgrywac na kompa ale chcialam wam na nie smaka zrobic :evil_lol: Tak :evil_lol: Ale my ich jeść nie chcieli :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Tak :evil_lol: Ale my ich jeść nie chcieli :eviltong: nie i już :cool1::cool3: dobrze wiec wam chcialam zrobic na nich ochote buaaha :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie i już :cool1::cool3: dobrze wiec wam chcialam zrobic na nich ochote buaaha :diabloti: Ty niedobra wiedźmo! :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Ty niedobra wiedźmo! :evil_lol: lepiej mnie nie wyzywaj bo zaraz moja mafie zawołam :evil_lol::evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dawaj albo w piątek z Kiss zrobimy napad! XD Ostrzegam ja w Rzeszowie będę! :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Foxowa napisał(a):Dawaj albo w piątek z Kiss zrobimy napad! XD Ostrzegam ja w Rzeszowie będę! :diabloti: o dżisas .... mafia ratuuuuj :placz::placz::placz: a teraz ide na mam talent wiec i tak nie dodam :p:evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o dżisas .... mafia ratuuuuj :placz::placz::placz: a teraz ide na mam talent wiec i tak nie dodam :p:evil_lol: Jeżeli jutro nie dodasz, źle z tobą! :mad::mad: Ja pisze na dogo i oglądam Mam Talent bo TV za mną :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Foxowa napisał(a):Jeżeli jutro nie dodasz, źle z tobą! :mad::mad: Ja pisze na dogo i oglądam Mam Talent bo TV za mną :evil_lol: jutro chyba beda :eviltong: tez mam tv za mna ale przy okazji tez ojca i poza tym nie oglada mam talent :roll: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja być :D:D Ale ja jednocześnie już znikać XD Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No i gdzie leziesz? :evil_lol: Nikt mnie nie kocha, każdy sobie poszedł. :mad: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Leze do wyrka bo marzne,a rano mamy akcje zarobkową i po 8 mam autobus na Smoczkę... Ale jeszcze nie wiem czy pójde. Ja ciem kochać ale zmarznięta Foxowa, to zła Foxowa xD Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 TO ja tu specjalnie przylazłam i opuściłam mam talenta i co?! Nicooo. :placz: Quote
Recommended Posts