Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a myslisz ze sie przejmuje :roflt::roflt: przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia a nie zarcie tych biednych zwierzat :roll:

No widzisz masz czyste sumienie :evil_lol: Bo niektórzy... np. moja mam twirdzi że bóg stworzył zwierzęta żeby człowiek je żarł... nie masz pojęcia jak się zdenerwowałam jak mi to powiedziała!! a podobno bóg jest taki "dobry" buhahahahaha :diabloti: śmiać mi się chce czasami z tych poje... religii!!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiulaa napisał(a):
No widzisz masz czyste sumienie :evil_lol: Bo niektórzy... np. moja mam twirdzi że bóg stworzył zwierzęta żeby człowiek je żarł... nie masz pojęcia jak się zdenerwowałam jak mi to powiedziała!! a podobno bóg jest taki "dobry" buhahahahaha :diabloti: śmiać mi się chce czasami z tych poje... religii!!

ej no wlasnie to jest troche dzikie i nie rozumiem z tą religią tu Bóg taki dobry a tu zwierzęta stworzył do żarcia :roll:zaniedlugo wegetarianizm bedzie grzechem :razz:

Posted

ej no wlasnie to jest troche dzikie i nie rozumiem z tą religią tu Bóg taki dobry a tu zwierzęta stworzył do żarcia :roll:zaniedlugo wegetarianizm bedzie grzechem :razz:

Grzech... buhahaahah!! to słowo też mnie osłabia :evil_lol: zresztą wszystko co z religią związane przyprawia mnie o mdłości xD

Posted

Foxowa napisał(a):
Ale tutaj nagadane :O
Strach się was bać xD

hej :loveu: Jak widzisz ostatnio na galerii panuje niezły ruch :eviltong: Też mnie wcięło jak tu zaglądnęłam po jakimś czasie :evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
hej :loveu: Jak widzisz ostatnio na galerii panuje niezły ruch :eviltong: Też mnie wcięło jak tu zaglądnęłam po jakimś czasie :evil_lol:

Naprawdę wciąga. Nawet uzależnia :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):

Masakra co nie? :crazyeye: To pewnie przez stres, który przeżywały podczas mojej nieobecności :diabloti:

Na bank :evil_lol::evil_lol:
U mnie jeszcze takieeej rozmowy nie było :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):

Jeśli o mnie chodzi to ja się wcale nie fochnęłam... po prostu mam was dość czasami :cool1::buzi:

Ale kochasz nas, prawda? :loveu: :evil_lol:

Posted

nie :diabloti:
nie chce mi sie zgrywac na kompa ale chcialam wam na nie smaka zrobic :evil_lol:

Tak :evil_lol:

Ale my ich jeść nie chcieli :eviltong:

Posted

o dżisas ....
mafia ratuuuuj :placz::placz::placz:
a teraz ide na mam talent wiec i tak nie dodam :p:evil_lol:

Jeżeli jutro nie dodasz, źle z tobą! :mad::mad:

Ja pisze na dogo i oglądam Mam Talent bo TV za mną :evil_lol:

Posted

Leze do wyrka bo marzne,a rano mamy akcje zarobkową i po 8 mam autobus na Smoczkę... Ale jeszcze nie wiem czy pójde.

Ja ciem kochać ale zmarznięta Foxowa, to zła Foxowa xD