Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiki4 napisał(a):
To masz i drugą :loveu: Ta jest czasem lepsza od prawdziwej i Cavy na pewno by mnie na zlot puściła :placz:

Ee tam, a mówiłaś że już nie będziesz z nami gadać bo się staniesz podobna :lol:

No to pewnie, żebym Cię na zlot puściła. Baa, nawet kazałabym Ci jechać gdybyś nie chciała. :razz:

Bo wy zarażacie! :obrazic:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
aha :obrazic:

bo ty nie mas zpoczucia wlasnej wartosci :diabloti::diabloti:

czuje sie urazona :obrazic::diabloti::diabloti::diabloti:

Strzel focha najlepiej. :evil_lol:

Posted

a zebyscie wiedziały oo skoro tak chcecie to macie

foch z przytupem :obrazic:

nie mam zamiaru sie tutaj do was odzywac :]

Długo nie wytrzymasz. :eviltong:

Posted

a zebyscie wiedziały oo skoro tak chcecie to macie

foch z przytupem :obrazic:

nie mam zamiaru sie tutaj do was odzywac :]

Łoj, kochana się obraziła, co za szkoda :evil_lol:

Cavy napisał(a):
Długo nie wytrzymasz. :eviltong:

Obstawiamy ile ? :cool3:

Posted

Kur... ale nagadałyście!!:crazyeye:
Zanim się przekopałam przez tą kupę wypisanych stron to myślałam że mnie szlag trafi... ale w końcu udało mi się dostać do strony ostatniej :roll: Niee bardzo wiem co mam powiedzieć i komu odpowiadać... gdyż panuje tu jeden wielki chaos. Odpiszę więc tylko Paulinie, która swierdziła iż fakt, że byłam dzisiaj u spowiedzi powstrzyma mnie od rękoczynów skierowanych ku jej osoby. :mad: Tak się składa że kościół mam głęboko w dupie i robie to tylko dla tych pieprzonych piątków na bierzmowanie... Nie wiem po co mi to bierzmowanie, ale chcę je mieć wyłącznie po to by moja matka do końca życia nie ględziła mi że jestem dzieckiem szatana! :roll:

No ale dobrze... pomijając temat kościoła, który wyjątkowo mnie drażni chcę wam powiedzieć że macie nieźle nasrane w głowie :evil_lol: I za to gadulstwo dostaniecie po łapach!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Kurwaa ale nagadałyście!!:crazyeye:
Zanim się przekopałam przez tą kupę wypisanych stron to myślałam że mnie szlag trafi... ale w końcu udało mi się dostać do strony ostatniej :roll: Niee bardzo wiem co mam powiedzieć i komu odpowiadać... gdyż panuje tu jeden wielki chaos. Odpiszę więc tylko Paulinie, która swierdziła iż fakt, że byłam dzisiaj u spowiedzi powstrzyma mnie od rękoczynów skierowanych ku jej osoby. :mad: Tak się składa że kościół mam głęboko w dupie i robie to tylko dla tych pieprzonych piątków na bierzmowanie... Nie wiem po co mi to bierzmowanie, ale chcę je mieć wyłącznie po to by moja matka do końca życia nie ględziła mi że jestem dzieckiem szatana! :roll:

No ale dobrze... pomijając temat kościoła, który wyjątkowo mnie drażni chcę wam powiedzieć że macie nieźle nasrane w głowie :evil_lol: I za to gadulstwo dostaniecie po łapach!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

nie zapominaj ze nie gadamy na gg wiec lepiej edytuj słownictwo zanim mod zobaczy i cie zbanuje :cool3: bo czasami za byle co banuja a za takie hasła to juz na pewno :D:D

Posted

nie zapominaj ze nie gadamy na gg wiec lepiej edytuj słownictwo zanim mod zobaczy i cie zbanuje :cool3: bo czasami za byle co banuja a za takie hasła to juz na pewno :D:D

A może i masz racje... ale to był taki szok że musiałam odpowiednim słowem go okazać :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):
A może i masz racje... ale to był taki szok że musiałam odpowiednim słowem go okazać :eviltong:

buahaa tez bym tak zareagowała ale jednak musialabym sie opanowac bo pozniej ciezko z takim kontem mi jeszcze tamte 2 pnkt karne nie wygasły :roll:

a to wszystko wina wiki4 :p ona gada i cavy też haha patrz na ostatnie posty one sie odezwały a ja nie widzisz??:oops::lol::lol:

Posted

buahaa tez bym tak zareagowała ale jednak musialabym sie opanowac bo pozniej ciezko z takim kontem mi jeszcze tamte 2 pnkt karne nie wygasły :roll:

a to wszystko wina wiki4 :p ona gada i cavy też haha patrz na ostatnie posty one sie odezwały a ja nie widzisz??:oops::lol::lol:

no nooo... ty mi już tutaj winowajcy nie szukaj :eviltong: bo sama lepsza nie jesteś :cool1:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Kur... ale nagadałyście!!:crazyeye:

Jesteś! :loveu: Napaplane bo Ty za rzadko wchodzisz na dogo i nie gadasz z nami :cool3:

gosiulaa napisał(a):
no nooo... ty mi już tutaj winowajcy nie szukaj :eviltong: bo sama lepsza nie jesteś :cool1:

No właśnie :mad: Na mnie oczywiście :eviltong:
Jeszcze masz focha? :evil_lol:

Posted

jesssu w mcdonaldzie powiedziec ze nie jesz miesa to makabra normalnie :roll:
moja mama poprosila babke zeby kurczakoburger był bez miesa no to ona powiedziala ze ewentualnie da sie zrobic :cool3: a tu juz wszyscy w kolejce cos tam bez miesa lol :cool1:
a pozniej babka dała mi tego kurczakoburgera i naklejka na nim była specjalnie dla ciebie :cool3::loveu::multi:
hihi jakie przygody :diabloti:

Posted

wiki4 napisał(a):
Jesteś! :loveu: Napaplane bo Ty za rzadko wchodzisz na dogo i nie gadasz z nami :cool3:

No właśnie :mad: Na mnie oczywiście :eviltong:
Jeszcze masz focha? :evil_lol:

Rzadko wchodzę bo czasu nie mam, a poza tym nie wiedziałam że ktoś tutaj za mną tęskni:oops:... i zamiast wylewać łez, gada jak najęty :eviltong:

Jeśli o mnie chodzi to ja się wcale nie fochnęłam... po prostu mam was dość czasami :cool1::buzi:

bianka19 napisał(a):
Ile tu stron nagadane! :crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Masakra co nie? :crazyeye: To pewnie przez stres, który przeżywały podczas mojej nieobecności :diabloti:

jesssu w mcdonaldzie powiedziec ze nie jesz miesa to makabra normalnie :roll:
moja mama poprosila babke zeby kurczakoburger był bez miesa no to ona powiedziala ze ewentualnie da sie zrobic :cool3: a tu juz wszyscy w kolejce cos tam bez miesa lol :cool1:
a pozniej babka dała mi tego kurczakoburgera i naklejka na nim była specjalnie dla ciebie :cool3::loveu::multi:
hihi jakie przygody :diabloti:

No bo jak już mówiłam u nas w Rzeszowie niestety żadko wegetarianinów się spotyka... :roll: A jak już są to już na pewno nie pożywiają się w McDonaldzie :evil_lol: więc to był dla nich jakiś szok napewno :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):

No bo jak już mówiłam u nas w Rzeszowie niestety żadko wegetarianinów się spotyka... :roll: A jak już są to już na pewno nie pożywiają się w McDonaldzie :evil_lol: więc to był dla nich jakiś szok napewno :eviltong:

ehm :roll:powinni zamknac rzeźnie :diabloti:
buaha no a gdzie sie maja zywic nie wynalezli barów dla wegetarianow tylko niektore potrawy jakies salatki a ja mialam ochote na cos ostrego :cool3:
a tam szok ale juz nie musieli komentowac :cool1:

Posted

ehm :roll:powinni zamknac rzeźnie :diabloti:
buaha no a gdzie sie maja zywic nie wynalezli barów dla wegetarianow tylko niektore potrawy jakies salatki a ja mialam ochote na cos ostrego :cool3:
a tam szok ale juz nie musieli komentowac :cool1:

Jak widzisz ludzie w dzisiejszych czasach nie potrafią powstrzymać się od zbędnych komentarzy :eviltong: Ale przecież nie musisz przejmować się takimi ludźmi... olej ich i już ;)

Posted

gosiulaa napisał(a):
Jak widzisz ludzie w dzisiejszych czasach nie potrafią powstrzymać się od zbędnych komentarzy :eviltong: Ale przecież nie musisz przejmować się takimi ludźmi... olej ich i już ;)

a myslisz ze sie przejmuje :roflt::roflt: przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia a nie zarcie tych biednych zwierzat :roll: