wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie musze sie samokrytykowac bo ja doskonale wiem jaka jestem :diabloti: nie mam sobie nic do za rzucenia :diabloti: wprost chodzacy ideal ze mnie :D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol: Nie ma to jak skromność :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Nie ma to jak skromność :cool3: haha no baaa:loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pff.. ja już z Wami nie gadam bo wyjdzie na to że jestem taka jak Wyyy :diabloti::roll: Nie martw się gosiula,pomogę Ci potem każdą potraktować maczugą.. nawet dwa razy :evil_lol::cool3: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja was nie porzuciłam! Tylko jestem chora, ot co! :obrazic: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):Pff.. ja już z Wami nie gadam bo wyjdzie na to że jestem taka jak Wyyy :diabloti::roll: Nie martw się gosiula,pomogę Ci potem każdą potraktować maczugą.. nawet dwa razy :evil_lol::cool3: Na taką jak my, czyli? :evil_lol: Pff...:eviltong: Cavy napisał(a):Ja was nie porzuciłam! Tylko jestem chora, ot co! :obrazic: Mamusiaa :loveu: W sobotę mamy sprawę w sądzie :cool3: Zdrowiej, chcesz chusteczkę? :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):Pff.. ja już z Wami nie gadam bo wyjdzie na to że jestem taka jak Wyyy :diabloti::roll: Nie martw się gosiula,pomogę Ci potem każdą potraktować maczugą.. nawet dwa razy :evil_lol::cool3: hoho włąsnie byłam z gosiulla w kosciolku sie wyspowiadac :diabloti: wiec watpie zeby chciala mnie katowac maczuga bo to byłby raczej grzech ? czy nie? nie znam sie na reliigi :lol: poza tym ona sie mnie boi dotknac bo twierdzi ze jestem chora na ah1 m1 :roflt: Cavy napisał(a):Ja was nie porzuciłam! Tylko jestem chora, ot co! :obrazic: alez sie nie gniewamy :evil_lol: chora .... teraz juz wiem kto mnie zarazil :diabloti: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a): Zdrowiej, chcesz chusteczkę? :razz: A nie szkoda Ci chusteczki dla biednej, chorej mamy? :cool3: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a): alez sie nie gniewamy :evil_lol: chora .... teraz juz wiem kto mnie zarazil :diabloti: To przekazałam Ci w genach ta chorobę. :razz: :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):A nie szkoda Ci chusteczki dla biednej, chorej mamy? :cool3: To przekazałam Ci w genach ta chorobę. :razz: :lol: nie piszac posta ze mna :diabloti: uwazaj lisica bo ciebie tez zarazi !:evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):A nie szkoda Ci chusteczki dla biednej, chorej mamy? :cool3: To przekazałam Ci w genach ta chorobę. :razz: :lol: Dam chusteczkę i wyśle do domu starców :evil_lol: To Paulina to też moja siostra? :cool3: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie piszac posta ze mna :diabloti: uwazaj lisica bo ciebie tez zarazi !:evil_lol: Przynajmniej jedna wspólna rzecz :evil_lol: Świńska grypa :diabloti: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Dam chusteczkę i wyśle do domu starców :evil_lol: To Paulina to też moja siostra? :cool3: Nie, lepiej wystaw ja na allegro. :razz: No chyba, ja tam nie wiem. :evil_lol: To pytać Foxową. :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Dam chusteczkę i wyśle do domu starców :evil_lol: To Paulina to też moja siostra? :cool3: nie :eviltong: z takimi to ja nawet spokrewniona nie chce byc :D:D Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie :eviltong: z takimi to ja nawet spokrewniona nie chce byc :D:D Czego ja sie tu dowiaduję :crazyeye: Wiki, ona się nas wstydzi! :mad: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Nie, lepiej wystaw ja na allegro. :razz: No chyba, ja tam nie wiem. :evil_lol: To pytać Foxową. :diabloti: Ciebie na Allegro? :megagrin: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie :eviltong: z takimi to ja nawet spokrewniona nie chce byc :D:D Nie to nie :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Czego ja sie tu dowiaduję :crazyeye: Wiki, ona się nas wstydzi! :mad: To myśmy się powinni za nią wstydzić :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Czego ja sie tu dowiaduję :crazyeye: Wiki, ona się nas wstydzi! :mad: :cool3: wiki4 napisał(a):To myśmy się powinni za nią wstydzić :diabloti: ty, ty nie fikaj :razz: wiążąc sie z wami genealogicznie musiałabym skazać sie na istny dramat z wami :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No mogę się zgodzić, ciekawe ile by ktoś za mnie najwięcej zapłacił. :evil_lol: Model: piękny, nowiutki rocznik 95 cena; do uzgodnienia cechy szczególne; gadatliwa, jadaczka jej sie nie zamyka, brutalna. :hmmmm: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::cool3: ty, ty nie fikaj :razz: wiążąc sie z wami genealogicznie musiałabym skazać sie na istny dramat z wami :diabloti::evil_lol::evil_lol: Dofiknę wyżej niż Ty :diabloti: Rodziny się nie wybiera :razz: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):No mogę się zgodzić, ciekawe ile by ktoś za mnie najwięcej zapłacił. :evil_lol: Model: piękny, nowiutki rocznik 95 cena; do uzgodnienia cechy szczególne; gadatliwa, jadaczka jej sie nie zamyka, brutalna. :hmmmm: :diabloti: Na pewno by ktoś na Ciebie poleciał :evil_lol: Chociaż...model nowiuteńki, a taki stary :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a): Rodziny się nie wybiera :razz: w tym przypadku akurat tak :diabloti: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Na pewno by ktoś na Ciebie poleciał :evil_lol: Chociaż...model nowiuteńki, a taki stary :diabloti: Bo nieużywany :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):w tym przypadku akurat tak :diabloti: Ale nie masz już odwrotu :eviltong: Cavy napisał(a):Bo nieużywany :eviltong: Tego nie wiem... w końcu jesteś moją matką :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Ale nie masz już odwrotu :eviltong: mam juz moja rodzine wystarczy mi :diabloti: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Tego nie wiem... w końcu jesteś moją matką :evil_lol: Nie zastanawiałam się nad tym. :evil_lol: Ej, ile my juz tutaj nagadałyśmy? Chyba z 10 stron jest ogólnie gadania :mdleje: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mam juz moja rodzine wystarczy mi :diabloti: To masz i drugą :loveu: Ta jest czasem lepsza od prawdziwej i Cavy na pewno by mnie na zlot puściła :placz: Cavy napisał(a):Nie zastanawiałam się nad tym. :evil_lol: Ej, ile my juz tutaj nagadałyśmy? Chyba z 10 stron jest ogólnie gadania :mdleje: Ee tam, a mówiłaś że już nie będziesz z nami gadać bo się staniesz podobna :lol: Quote
Recommended Posts