wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Za dużo pijesz. :shake: Kawy :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Za dużo pijesz. :shake: wiem :-( od dziecka mama mi wciskała dużo napojów teraz mi to zostało tylko na inne napoje sie przeżuciłam :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):Tyle stron nagadane :shake::mad: też miło nam cie widziec :loveu::loveu::loveu: ps. ładny banerek :loveu::eviltong: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):Tyle stron nagadane :shake::mad: To wszystko ich wina! :obrazic: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):To wszystko ich wina! :obrazic: phi odezwala sie ta co tu najmniej gadała :razz: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):phi odezwala sie ta co tu najmniej gadała :razz: No właśnie :evil_lol: I to z nożem nas po wątkach goniła ...mafii się nie zabije :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):No właśnie :evil_lol: I to z nożem nas po wątkach goniła ...mafii się nie zabije :diabloti: :cool3::cool3: ooo otóż to ! :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::cool3::cool3: ooo otóż to ! :diabloti: Do sądu z nią! :diabloti: Ale czy można tak na własną matkę ? :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Do sądu z nią! :diabloti: Ale czy można tak na własną matkę ? :evil_lol: a bo to twoja matka ?? no to tym bardziej do sądu z nią :diabloti: a tak wgl nie zrozumialam co napisalas u Celii babcia z ciebie co o co b ?:D:D Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a bo to twoja matka ?? no to tymbardziej do sądu z nią :diabloti: a tak wgl nie zrozumialam co napisalas u Celii babcia z ciebie co o co b ?:D:D Mamuśka się boi i już dzisiaj do nas nie przyszła :diabloti: Galerię czytaj moją :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Mamuśka się boi i już dzisiaj do nas nie przyszła :diabloti: Galerię czytaj moją :evil_lol: a no wiadome porzuciła cie :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o fffuu to ty bedziesz rybia babcia :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a no wiadome porzuciła cie :diabloti: Coś Ty, przecież ona kocha mnie nad życie :evil_lol: Mam tatusia płci żeńskiej i dziadka też, co oznacza, że na Dogo brakuje facetów :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o fffuu to ty bedziesz rybia babcia :diabloti: Brawo doczytałaś :eviltong: A nie wiem czy to coś zalicza się do ryb :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Coś Ty, przecież ona kocha mnie nad życie :evil_lol: Mam tatusia płci żeńskiej i dziadka też, co oznacza, że na Dogo brakuje facetów :diabloti: a no facetow brakuje na dogo jak widac nie sa tak wrazliwi jak kobiety w stosunku na okrucienstwo psów kotów czy innych zwierzat bo w zasadzie głównie to oni je krzywdza oczywiscie nie mowie ze kobiety sa bez winy bo tez sie zdazaja przypadki takich kobit :roll: wiki4 napisał(a):Brawo doczytałaś :eviltong: A nie wiem czy to coś zalicza się do ryb :evil_lol: a no ja sie na rybach nie znam wiec sama ci nie powiem :diabloti: ale powiedzmy ze to ryba i ze jestes rybia babcia :diabloti: w tym wieku babcia :turn-l: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a no facetow brakuje na dogo jak widac nie sa tak wrazliwi jak kobiety w stosunku na okrucienstwo psów kotów czy innych zwierzat bo w zasadzie głównie to oni je krzywdza oczywiscie nie mowie ze kobiety sa bez winy bo tez sie zdazaja przypadki takich kobit :roll: a no ja sie na rybach nie znam wiec sama ci nie powiem :diabloti: ale powiedzmy ze to ryba i ze jestes rybia babcia :diabloti: w tym wieku babcia :turn-l: A mówią, że to małpy są najmniej ucywilizowane :evil_lol: No widzisz jak się szybko dorobiłam :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):A mówią, że to małpy są najmniej ucywilizowane :evil_lol: No widzisz jak się szybko dorobiłam :diabloti: ty sie od małp odczep bo są mądrzejsze od ludzi :diabloti: a ucywilizowanie zwierzecia nie ma tu nic do tego :evil_lol: bosh to ty w wieku 20 lat bedziesz pra pra pra pra pra pra .............. babcią :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ty sie od małp odczep bo są mądrzejsze od ludzi :diabloti: a ucywilizowanie zwierzecia nie ma tu nic do tego :evil_lol: bosh to ty w wieku 20 lat bedziesz pra pra pra pra pra pra .............. babcią :diabloti: No chyba, że nie przeżyję jeszcze tych 7 lat :evil_lol: Ej...a może chcesz jednego raczkowatego? :cool3: Prześlę pocztą, za darmo :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):No chyba, że nie przeżyję jeszcze tych 7 lat :evil_lol: Ej...a może chcesz jednego raczkowatego? :cool3: Prześlę pocztą, za darmo :eviltong: a idź mi z rybami nie potrzebuje :diabloti: ale gosiulla moze wezmie :diabloti: podobno jej mama lubiala podziwiac tylko rybki nie jakis stworzenie plywajace :cool3: wiec wysylaj gorzej bedzie jak sie listonoszowi woda wyleje :p:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a idź mi z rybami nie potrzebuje :diabloti: ale gosiulla moze wezmie :diabloti: podobno jej mama lubiala podziwiac tylko rybki nie jakis stworzenie plywajace :cool3: wiec wysylaj gorzej bedzie jak sie listonoszowi woda wyleje :p:diabloti: To się zapytaj pani Mamę Gośki :evil_lol: A to już jego problem, zostanie oblany :cool3: Quote
.Agata. Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):też miło nam cie widziec :loveu::loveu::loveu: ps. ładny banerek :loveu::eviltong: ale Wy jesteście gupie :lol!::roflt: ps. wiem :loveu::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Agata_Roki napisał(a):ale Wy jesteście gupie :lol!::roflt: ps. wiem :loveu::diabloti: :evil_lol::evil_lol: sprecyzuj swoja wypowiedź bo możliwe że mi sie przesłyszało a jeżeli nie to :obrazic::obrazic: goopia nie jestem :D:D:D hoho jaka skromna :evil_lol::diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::evil_lol::evil_lol: sprecyzuj swoja wypowiedź bo możliwe że mi sie przesłyszało a jeżeli nie to :obrazic::obrazic: goopia nie jestem :D:D:D hoho jaka skromna :evil_lol::diabloti: No zobacz, Paulinko- trochę samokrytyki :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):No zobacz, Paulinko- trochę samokrytyki :evil_lol: nie musze sie samokrytykowac bo ja doskonale wiem jaka jestem :diabloti: nie mam sobie nic do za rzucenia :diabloti: wprost chodzacy ideal ze mnie :D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts