Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):chyba palce bo nawet jak nie bedziemy miec jezykow bedziemy tu pisac :D:D To trzeba też palce u nóg i u rąk, bo Wy jesteście sprytne i nogami też będziecie pisały. A języki nie sa wam do niczego potrzebne, więc przy okazji sie utnie. Wtedy już chyba nie będziecie pisały tyle. :evil_lol: No chyba, że innymi elementami ciała, ale w to już nie wnikam :lol: :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):To trzeba też palce u nóg i u rąk, bo Wy jesteście sprytne i nogami też będziecie pisały. A języki nie sa wam do niczego potrzebne, więc przy okazji sie utnie. Wtedy już chyba nie będziecie pisały tyle. :evil_lol: No chyba, że innymi elementami ciała, ale w to już nie wnikam :lol: :diabloti: roznie to bywa czasami trenuje pisanie łokciami i brodą :diabloti: więc cieżko ci będzie to wszystko poobcinać :lol::diabloti: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):roznie to bywa czasami trenuje pisanie łokciami i brodą :diabloti: więc cieżko ci będzie to wszystko poobcinać :lol::diabloti: Coś się wymyśli :hmmmm: Zaknebluje sie was obie i na straży postawi Bastera i będzie dobrze. Od czasu do czasu będzie się was wyprowadzało na spacery, da sie pić i wystarczy. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zawsze można posłużyć się psem :evil_lol::loveu: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Zawsze można posłużyć się psem :evil_lol::loveu: Na was to chyba nie ma sposobu :hmmmm: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Na was to chyba nie ma sposobu :hmmmm: Oczywiście...:cool3: Jest jeden...neta odciąć :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Oczywiście...:cool3: Jest jeden...neta odciąć :evil_lol: E nie, zbyt bolesne, nawet ja bym tego nie przeżyła. :shake: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):E nie, zbyt bolesne, nawet ja bym tego nie przeżyła. :shake: :evil_lol: A więc nas rozumiesz ! :loveu: Toż to by tragedia była :placz: Hmm...Ciekawe jak zareaguje Gosia na te nasze pogaduszki :evil_lol: Przy okazji ::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Cię Gosiu :loveu::loveu::loveu: Mmm...jestem lizus :cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nie podlizuj się, bo i tak Ci sie dostanie. :eviltong: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):nie podlizuj się, bo i tak Ci sie dostanie. :eviltong: :evil_lol: Przecie wiem :diabloti: Jak zwykle...wyżali się, strzeli focha, Paulina wstawi zdjęcia, ona będzie dziękować i tak w kółko :cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Przecie wiem :diabloti: Lepiej idx na spacer z psem, dotlenisz się i ci przejdzie, potem wrócisz i pójdziesz grzecznie nynać do łóżeczka, a jutro przeprosisz ładnie Gosie kochaną i połowę dogomanii, że Ci się jadaczka nie zamykała. ( w tym wypadku klawiatura nie przestawała pisać) :evil_lol: :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja sie tam psów nie boje :loveu::loveu::loveu: możecie mi dac najgroźniejszego niech mnie pogryzie niech mnie zje przynajmniej jeść dostanie i to nie byle jakie :razz::lol::lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja sie tam psów nie boje :loveu::loveu::loveu: możecie mi dac najgroźniejszego niech mnie pogryzie niech mnie zje przynajmniej jeść dostanie i to nie byle jakie :razz::lol::lol: No cóz, nie powiedziałabym, ze takie dobre :hmmmm: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Przecie wiem :diabloti: Jak zwykle...wyżali się, strzeli focha, Paulina wstawi zdjęcia, ona będzie dziękować i tak w kółko :cool3: haha przewidzialas ten scenariusz :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):No cóz, nie powiedziałabym, ze takie dobre :hmmmm: ty byc cicho:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Lepiej idx na spacer z psem, dotlenisz się i ci przejdzie, potem wrócisz i pójdziesz grzecznie nynać do łóżeczka, a jutro przeprosisz ładnie Gosie kochaną i połowę dogomanii, że Ci się jadaczka nie zamykała. ( w tym wypadku klawiatura nie przestawała pisać) :evil_lol: :diabloti: Ja nie byde nynać ! :evil_lol: Pseprasam połowę Dogo :loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haha przewidzialas ten scenariusz :cool3: Yhy...Tak jest zawsze :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ty byc cicho:diabloti: Kochana Dogomania :loveu: Wszyscy mili dla siebie :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ty byc cicho:diabloti: Nie uciszaj mnie, smarkulo :eviltong: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Nie uciszaj mnie, smarkulo :eviltong: :diabloti: Ojojoj :evil_lol: Robi się niebezpiecznie :eviltong: Panie moderatorze! One chcą się bić! :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Nie uciszaj mnie, smarkulo :eviltong: :diabloti: phi jak smiesz tak do mnie mowic jestes bezczelna ile masz dziecko lat hę?:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):phi jak smiesz tak do mnie mowic jestes bezczelna ile masz dziecko lat hę?:diabloti: No wiesz...zaraz Ci wyskoczy z 32 :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):phi jak smiesz tak do mnie mowic jestes bezczelna ile masz dziecko lat hę?:diabloti: No przecież mówiłam, że jestem Antek i mam 42 lata. :razz: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):No przecież mówiłam, że jestem Antek i mam 42 lata. :razz: Witaj Antuś ! :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):No przecież mówiłam, że jestem Antek i mam 42 lata. :razz: no to jak smiesz tak do mnie mowic skoro ja mowilam ze mam 48 lat !!:diabloti: tylko imienia nie pamietam :D:D Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no to jak smiesz tak do mnie mowic skoro ja mowilam ze mam 48 lat !!:diabloti: tylko imienia nie pamietam :D:D Za dużo pijesz. :shake: Quote
Recommended Posts