gosiulaa Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 :angryy:Zamykam się w sobie oooo... nie odzywam się do was! [B]bianka19[/B]hejjj :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='gosiulaa']:angryy:Zamykam się w sobie oooo... nie odzywam się do was! [B]bianka19[/B]hejjj :loveu:[/QUOTE] hahaha :diabloti: ale Baszter sie do nas odzywa :loveu: Quote
Kaya93 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 O matulu! :crazyeye: Wiecej nagadać sie nie dało? :evil_lol: Oj dziąchy dziąchy, dajcie lepiej Basterka! :loveu: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Kaya93']O matulu! :crazyeye: Wiecej nagadać sie nie dało? :evil_lol: Oj dziąchy dziąchy, dajcie lepiej Basterka! :loveu:[/QUOTE] Dokładnie. :D Ale to jest ta dzisiejsza młodzież. :puppydog: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hahaha :diabloti: ale Baszter sie do nas odzywa :loveu:[/QUOTE] Odzywa :loveu: [quote name='gosiulaa']:angryy:Zamykam się w sobie oooo... nie odzywam się do was! [B]bianka19[/B]hejjj :loveu:[/QUOTE] Nie obrażaj się :loveu::loveu: Przecie my Cię taaaak kochamy :loveu: [quote name='Kaya93']O matulu! :crazyeye: Wiecej nagadać sie nie dało? :evil_lol: Oj dziąchy dziąchy, dajcie lepiej Basterka! :loveu:[/QUOTE] Oczywiście, że się dało :cool3: [quote name='Cavy']Dokładnie. :D Ale to jest ta dzisiejsza młodzież. :puppydog: :evil_lol:[/QUOTE] Ee tam młodzież :diabloti: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wiki4'] Ee tam młodzież :diabloti:[/QUOTE] Co mam wnioskować po tej wypowiedzi? :evil_lol: Może Ty jesteś Józek, masz 64 lata i bardzo lubisz małe dziewczynki? :lol: :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Co mam wnioskować po tej wypowiedzi? :evil_lol: Może Ty jesteś Józek, masz 64 lata i bardzo lubisz małe dziewczynki? :lol: :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: Nie...mam 5 lat jestem Emilia i lubię starszych facetów :diabloti: Nie, nie, koniec rozmowy bo nas też zbanują :cool1: Gosia przestań zmieniać tytuł bo zabłądzę :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 cześć jestem Ania mam 14 lat cześć jestem Zbigniew też mam 48 lat :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']cześć jestem Ania mam 14 lat cześć jestem Zbigniew też mam 48 lat :diabloti:[/QUOTE] Ile się o sobie dowiadujemy :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wiki4']Ile się o sobie dowiadujemy :cool3:[/QUOTE] buaha :roflt::p:D:D:D Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buaha :roflt::p:D:D:D[/QUOTE] Hah :lol: A wiesz może za co Minerva dostała bana ? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wiki4']Hah :lol: A wiesz może za co Minerva dostała bana ? :cool3:[/QUOTE] dostała bana ?:mdleje: jak to? przeciez miala tylko ostrzezenie o tym turbodymomenie Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):dostała bana ?:mdleje: jak to? przeciez miala tylko ostrzezenie o tym turbodymomenie http://www.dogomania.pl/forum/13435190-post802.html :placz::placz::placz: Ciekawe na ile ... :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/13435190-post802.html :placz::placz::placz: Ciekawe na ile ... :placz: tak pomyslalam ze moze za to ale wydaje mi sie ze moze nie o to chodzi a napisala ci gdzies czy nic ?? buaha to sie doigrała ale w sumie jak sie zastanowie to mi jak przeglądną wszystko to bede miec takiego bana ze olaboga bede musiaal chyba usuwac konto :roll: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tak pomyslalam ze moze za to ale wydaje mi sie ze moze nie o to chodzi a napisala ci gdzies czy nic ?? buaha to sie doigrała ale w sumie jak sie zastanowie to mi jak przeglądną wszystko to bede miec takiego bana ze olaboga bede musiaal chyba usuwac konto :roll: Ślepot ludzka ! Przecież pisze że bana ma :eviltong: Tak mi smutno bez niej :placz: Doigrała się, doigrała .... Trzeba być grzecznym :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Ślepot ludzka ! Przecież pisze że bana ma :eviltong: Tak mi smutno bez niej :placz: Doigrała się, doigrała .... Trzeba być grzecznym :evil_lol: no ale na gg ci mogla napisac za co czy cos :eviltong: a no trzeba :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no ale na gg ci mogla napisac za co czy cos :eviltong: a no trzeba :diabloti: Pff...Ja jej gg nie mam, a czy ona moje ma...nie wiem :eviltong: Ależ oczywiście, a ta Gosia niegrzeczna taka :roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Pff...Ja jej gg nie mam, a czy ona moje ma...nie wiem :eviltong: Ależ oczywiście, a ta Gosia niegrzeczna taka :roll: no myslalam ze gadacie:diabloti: dgm zbliza ludzi :p jaka Gosia ?? Gosiula czy minerva sie tak nazywa ??:D:D Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no myslalam ze gadacie:diabloti: dgm zbliza ludzi :p jaka Gosia ?? Gosiula czy minerva sie tak nazywa ??:D:D Zbliża, zbliża :loveu: A jak uzależnia :lol: Od Baszteta :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Zbliża, zbliża :loveu: A jak uzależnia :lol: Od Baszteta :evil_lol: :cool3: oj ta gosiulla teraz powinna sie grzeczna zrobić dla nas a nie że sie zamyka w sobie itp bo jej jeszcze bana dadzą :D jessu ale jak tak minerve przegladneli to żeby mnie sie im nie chcialo bo po mnie :D po tobie tez miedzy innymi za spamowanie :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::cool3: oj ta gosiulla teraz powinna sie grzeczna zrobić dla nas a nie że sie zamyka w sobie itp bo jej jeszcze bana dadzą :D jessu ale jak tak minerve przegladneli to żeby mnie sie im nie chcialo bo po mnie :D po tobie tez miedzy innymi za spamowanie :diabloti: Noo :cool3: Bój, się bój :diabloti: Oh noł ! :cool3: Z tego co mi wiadomo to fora są po to aby dyskutować, a to że my ślepe i nam się wątki mylą ... :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A u Basztetów - Pasztetów dalej pogaduszki, języki wam utniemy. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):A u Basztetów - Pasztetów dalej pogaduszki, języki wam utniemy. :evil_lol: chyba palce bo nawet jak nie bedziemy miec jezykow bedziemy tu pisac :D:D Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):A u Basztetów - Pasztetów dalej pogaduszki, języki wam utniemy. :evil_lol: Paaaaszszsztetyy !!!! :evil_lol: O nie! Nie przeżyję :diabloti: Quote
Recommended Posts