wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no moja babcia ma tam za domem do palenia drewna ale to są takie króciutkie drewna że bude to był zrobiła na 20 cm wysokkości a o szerokosci to juz nie wspomne bo tam sa 3 koty wiec z tego drewna buda by sie zrobila dla wróbelka a nie kotka a jak urosnie to juz masakra normalnie a pudlo przemoknie chyba ze dam folie jakies na to sproboje cos zrobic ;)[/QUOTE] Chodziło mi o takie plastikowe pudła :-D Ej zauważyłaś, że co chwila co pisze jakiegoś posta to się Emotikony przemieszczają :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Chodziło mi o takie plastikowe pudła :-D Ej zauważyłaś, że co chwila co pisze jakiegoś posta to się Emotikony przemieszczają :lol:[/QUOTE] a no chyba ze takie ty to by był dobry pomysł musze poszukać takiego w sklepie bo w domu nie mam nie zauważyłam :shake::lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a no chyba ze takie ty to by był dobry pomysł musze poszukać takiego w sklepie bo w domu nie mam nie zauważyłam :shake::lol:[/QUOTE] Z galerii Bastera robi się wątek dobrych pomysłów na pomoc kotom :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Z galerii Bastera robi się wątek dobrych pomysłów na pomoc kotom :lol:[/QUOTE] po prosze gosiulle żeby zmieniła tytuł :lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']po prosze gosiulle żeby zmieniła tytuł :lol:[/QUOTE] Ciekawe czy się zgodzi :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Ciekawe czy się zgodzi :cool3:[/QUOTE] sądze że nie :D Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']sądze że nie :D[/QUOTE] Ja też :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Ja też :evil_lol:[/QUOTE] nie no ona by sie zgodzila ale pozniej by byly problemy bo by ludzie nas podali za oszustow bo tu jakas galerie a nie pomysly :lol: a tymczasem ide sobie jak narazie :bye: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hejoOo Baszterki :loveu::loveu: ale dawno was nie było znaczy ciebie gosiulla ... bo Baster sie pokazał w całej okazałości wczoraj :cool3: Quote
wiki4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejoOo Baszterki :loveu::loveu: ale dawno was nie było znaczy ciebie gosiulla ... bo Baster sie pokazał w całej okazałości wczoraj :cool3:[/QUOTE] Leń ! :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='wiki4']Leń ! :mad:[/QUOTE] no nie bezczelna :shake: Quote
wiki4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no nie bezczelna :shake:[/QUOTE] To było do Gosiuli nie do Ciebie bo przecież Ty taka pracowita, tyle zdjęć dodałaś :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='wiki4']To było do Gosiuli nie do Ciebie bo przecież Ty taka pracowita, tyle zdjęć dodałaś :cool3:[/QUOTE] wiem mówie właśnie o niej :diabloti::diabloti: :D:D:D ale z drugiej strony "ty taka pracowita,tyle zdjec dodalas" ah dziekuje schlebiasz mi :lol::D:D:oops::cool3: gosiulla obserwuje cie patrzysz juz na galerie Bastera od nie wiem ilu i nawet nie napiszesz xD ]:-> Quote
gosiulaa Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Widzę że równo po mnie jedziecie.... no wiecie co, żeby nazywać mnie bezczelnym leniem :-o Ojjj gaduły gaduły... wcale leniem nie jestem, po prostu zero czasu i nic z tym zrobić się nie da. Już nawet na kompa spojrzeć mi się nie chce. Siostra dzięki wielkie za prowadzenie galerii i za te wielkie ilości zdjęć które wstawiasz biedaku... :buzi::buzi::buzi: Mała niespodzianka dla Ciebie i Wiki :evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='gosiulaa']Widzę że równo po mnie jedziecie.... no wiecie co, żeby nazywać mnie bezczelnym leniem :-o Ojjj gaduły gaduły... wcale leniem nie jestem, po prostu zero czasu i nic z tym zrobić się nie da. Już nawet na kompa spojrzeć mi się nie chce. Siostra dzięki wielkie za prowadzenie galerii i za te wielkie ilości zdjęć które wstawiasz biedaku... :buzi::buzi::buzi: Mała niespodzianka dla Ciebie i Wiki :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no a jak :diabloti::diabloti: cos musimy robic podczas twojej nieobecnosci a najlepsze jest obgadywanie za plecami :evil_lol::evil_lol: widze ze zmienilas tytul :roflt::roflt: a tam zero czasu :lol: na kompa musisz "spojpatrywać " gdyż iz stoi w twym pokoiku :p ależ prosze :p a biedaku to z jakiej okazji?? wiem ze jestem ofiara losu i wgl ale zeby az tak :lol::eviltong: Quote
gosiulaa Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no a jak :diabloti::diabloti: cos musimy robic podczas twojej nieobecnosci a najlepsze jest obgadywanie za plecami :evil_lol::evil_lol: widze ze zmienilas tytul :roflt::roflt: a tam zero czasu :lol: na kompa musisz "spojpatrywać " gdyż iz stoi w twym pokoiku :p ależ prosze :p a biedaku to z jakiej okazji?? wiem ze jestem ofiara losu i wgl ale zeby az tak :lol::eviltong:[/QUOTE] Tego to raczej nie można nazwać obgadywaniem za plecami... obgadujecie mnie bez żadnych skrupułów prosto w "twarz" :-o Tytuł się podoba?? :diabloti: Teraz będziecie zmuszone nauczać i pouczać ludzi w kwestii ochraniania zwierząt na zime i nie tylko... :evil_lol: A biedaku dlatego iż mnie by nie chciało się wstawiać tylu zdjęć... może dlatego że jestem przemęczona szkołą?:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='gosiulaa']Tego to raczej nie można nazwać obgadywaniem za plecami... obgadujecie mnie bez żadnych skrupułów prosto w "twarz" :-o Tytuł się podoba?? :diabloti: Teraz będziecie zmuszone nauczać i pouczać ludzi w kwestii ochraniania zwierząt na zime i nie tylko... :evil_lol: A biedaku dlatego iż mnie by nie chciało się wstawiać tylu zdjęć... może dlatego że jestem przemęczona szkołą?:eviltong: buahaha a no tak jakoś wyszło ale widzisz jakie z nas dobre koleżanki nie obgadujemy za plecami tylko mówimy prosto w post xD:diabloti::diabloti: buaha bardzo sie podoba taki wyróżniający sie z tłumu i w dodatku ja na nim jestem huhu jestem sławna :multi: a ty tak często uczęszczasz do tej szkoły że olaboga :D:D masz żeby ci umilić reszte dnia wczoraj własnoręcznie robione zdjecia tego o to napoju :evil_lol::evil_lol: a tak wgl jak halooween kto był Samarą ??;> Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 hejoOo Basterki :loveu::loveu: jaki piekny dzisiaj dzien zreszta tak jak i wczoraj zawsze jest slonce kiedy ja choruje ale za to jak bede zdrowa i trzeba bedzie chodzic do szkoly i wgl to oczywiscie bedzie deszcz lllub pochmurno :angryy: a tak wgl za każdym razem jak patrze w subskrybowanych tematach to śmieje z tytułu :D:D:D:D :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 http://www.nume.pl/images/lxqnupe5cvb1k7e51hq.jpg mmm bardzo dziękuje :loveu: Zdrowiej prędko!! Quote
wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Patrzę sobie dzisiaj w panel i mnie zatkało :lol: Niespodzianka super :cool3: Podoba się, podoba :razz: Ty nie miej nam za złe tego gadulstwa bo w końcu baby :diabloti: Mmm Paulina jaka sesja :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wiki4']Patrzę sobie dzisiaj w panel i mnie zatkało :lol: Niespodzianka super :cool3: Podoba się, podoba :razz: Ty nie miej nam za złe tego gadulstwa bo w końcu baby :diabloti: Mmm Paulina jaka sesja :evil_lol:[/QUOTE] co masz na mysli mowiac baby to bardzo brzydkie okreslenie :shake: mozesz powiedziec kobiety ale baby kto cie wychowal dziecko :shake: a no :razz: nie mialam wiecej wodki wiec reszta sesji nie jest juz taka dla wszystkich smakowita :D:D:D Quote
wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']co masz na mysli mowiac baby to bardzo brzydkie okreslenie :shake: mozesz powiedziec kobiety ale baby kto cie wychowal dziecko :shake: a no :razz: nie mialam wiecej wodki wiec reszta sesji nie jest juz taka dla wszystkich smakowita :D:D:D[/QUOTE] Mówisz jakbyś nie wiedziała :eviltong: Haha! w tytule galerii jest błąd! :razz: Jest Husky Paulina, a nie Paulina Husky :lol: Pokaż resztę :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wiki4']Mówisz jakbyś nie wiedziała :eviltong: Haha! w tytule galerii jest błąd! :razz: Jest Husky Paulina, a nie Paulina Husky :lol: Pokaż resztę :cool3:[/QUOTE] ale reszta to takie jakies jablko greipruht( nie wiem jak to sie pisze xD) moj kot yyy <mysli>świeczki palące sie lub nie i takie tam :D:D więc nie chce sie zanudzać ^^ Quote
wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale reszta to takie jakies jablko greipruht( nie wiem jak to sie pisze xD) moj kot yyy <mysli>świeczki palące sie lub nie i takie tam :D:D więc nie chce sie zanudzać ^^[/QUOTE] To po co robisz takie zdjęcia ? :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wiki4']To po co robisz takie zdjęcia ? :lol: a nie wiem tak se jakos żeby podziwiac buahaha nie no kiedys sobie mysle ze zaloze galerie to pokaze takie zdjatka :diabloti: o ale Kitka pokaże :D:D jego obrzydliwy jęzor Quote
Recommended Posts