Cavy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 To zaszalałas z tymi zdjęciami. :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 co zrobiłeś co ty sobie wyobrażasz?:mad::lol::lol: wir listecków:lol: cdn ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 koniec ^^:lol: zdjęcia od str 48 do 51;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/2rdjsd3sv2jrm8un2n.jpg Ale łopata :evil_lol: buaha [quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/fdh84fty0eyfrxyp3cyi.jpg Mokro było :cool3: Jakim aparatem ?:razz: I dlaczego tych zdjęć nie dodaje właścicielka psa ? :evil_lol: na to juz odpowiedzialam xD [quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/dn12ozs0u1s5lmjrof1l.jpg Bosz...jaki potwór :evil_lol: a tam szczegoly xD [quote name='Cavy']Witamy! Jakie piękne zdjęcia jesienne! :loveu: Bastera to ledwo widać w tych liściach. :evil_lol: Zapraszamy do siebie na zdjęcia. :razz: zaraz pójde looknąć:razz: [quote name='wiki4']Zignorowała nas :evil_lol: :diabloti: [quote name='Cavy']To zaszalałas z tymi zdjęciami. :eviltong: a no baaa :D [quote name='wiki4']Biedny na tym ostatnim :shake: jaki tam biedny po prostu maltretowany :lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jeszcze lepiej ! Zmaltretowany :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Jeszcze lepiej ! Zmaltretowany :diabloti: :diabloti: o jeszcze 2 fotki z kotką z wątku w mojej sygnaturce :lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Widziałam już te fotki :eviltong: Śliczny kotek :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Widziałam już te fotki :eviltong: Śliczny kotek :loveu:[/QUOTE] chcesz kotka ??:diabloti: tak dodawałam te zdjęcie z zapłonem że dodałabym jeszcze jakies ale nie mam już Bastera :roll: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']chcesz kotka ??:diabloti: tak dodawałam te zdjęcie z zapłonem że dodałabym jeszcze jakies ale nie mam już Bastera :roll:[/QUOTE] Nie, jeden mi starczy :cool3: Zostawię go Tobie, nie będę taka świnia :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Nie, jeden mi starczy :cool3: Zostawię go Tobie, nie będę taka świnia :eviltong:[/QUOTE] ja tez już mam jednego i tez mi wystarczy :eviltong: Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Fajne jesienne fotki :loveu: http://www.nume.pl/images/jybagsmql6xg8icyyrmd.jpg Gdzie Wy go na ulicę wysłałyście?:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Zuzia&Snoopy']Fajne jesienne fotki :loveu: http://www.nume.pl/images/jybagsmql6xg8icyyrmd.jpg Gdzie Wy go na ulicę wysłałyście?:evil_lol: nooo i to na taką co tiry same jeździły :diabloti: nie no to jest w parku na chodniku tylko tam była droga rowerowa więc jest taki pas :lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nooo i to na taką co tiry same jeździły :diabloti: nie no to jest w parku na chodniku tylko tam była droga rowerowa więc jest taki pas :lol:[/QUOTE] Tak, tak gadanie :eviltong: Jeszcze by go rower rozciapkał na asfalcie :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Tak, tak gadanie :eviltong: Jeszcze by go rower rozciapkał na asfalcie :shake:[/QUOTE] a no to by sie go zdrapało później z chodnika :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ooo mam coś dla Gosiulli :p patrz jak "twój" kotek urósł w szerz jest teraz 2 razy wiekszy od Maciusia z schronu jego nossek :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ok tyle Ramzeska bo bym mogła dodawać i dodawać w nieskończoność xD [SIZE="7"] Foty Bastera od 48 do 51 :diabloti: a i jeszcze to jest ten bezdomny małe czarny teraz z jakieś 3 miechy lub 3,5 ( tylko brzydkie te foty bo był daleko ) http://www.nume.pl/images/3qs5hwd3ro2f2pnfg7qi.jpg http://www.nume.pl/images/i4v2hjca4nn6yp1cxdj.jpg coś dla S... tyle że ten kotek jest dziki :placz: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Śliczny ten Gosiuli kotek :cool3: A ten czarny to chyba jeszcze kociak? :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Śliczny ten Gosiuli kotek :cool3: A ten czarny to chyba jeszcze kociak? :shake:[/QUOTE] to jest kot mojej babci :D tylko Gośka go uwiebiała poprzez jego drapanko :evil_lol: tak sie z nim drażniła jak była u mojej babci chyba 24 g na dobe z nim przesiadywała lub grała w eurobizness:roflt: nom a ten czarny kociak :-( niestety dziki i ucieka teraz wygląda na jakieś 3 miesiące ale kreci sie u mojej babci jeszcze od strasznego skrzata nawet 2 miesiecy nie miał(a) po za nim sa jeszcze 2 drugi czarny tez malutki jak on i taki bury co z nim lazi wszedzie tez mały :roll: raz tego burego złapałam od tylca ale tak sie wsciekł(a) i mnie ugryzł(a) że później przez 2 dni miałam palca spuchnietego a krew jak sie zaczeła lać to <olaboga> :cool1: biedne te kocie dzieci najgorzej że teraz mróz i gdzie je trzymać ?? boją sie ludzi więc nie podejdą a tak to siedzą pod mojej babci domem na drewnie :roll: planuje im tam zrobic jakieś schronienie ale i tak im będzie zimno i wgl mimo ze że planuje dać siano koce i to w takiej małej dziupli ale to jest na ziemi więc tam sam bród... ale w zimie nie wiem jak to będzie bo to coś jak jest na ziemi oni sobie tam wejdą prześpią noc w nocy będzie padać śnieg i ich przysypie :O:mdleje: i będą pod śniegiem nie dość że nie wyjdą to jeszcze zamarzną na śmierć :placz: już nie wiem co mam zrobić :roll: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Może jakiś domek z drewna im postawić? Albo jakąś stara budę z siankiem :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Może jakiś domek z drewna im postawić? Albo jakąś stara budę z siankiem :razz:[/QUOTE] dobry pomysł tylko trudny do zrealizowania ... ja zbyt dobra w takich robótkach jak buda nie jestem iinni mi nie pomogą :roll:( i skąd wziąć tak porąbane drewno wyjde se na drzewo i porąbie ?:D) nie wiem po za tym czy sie babcia zgodzi na bude :cool1: ale skąd wziąć tą starą bude :razz: w sumie to tą bude można jakoś schować za pustakami ale wkońcu moja babci i tak sie kapnie że tam stoi albo jak ja ja przywioze lub zrobie :D inne bezdomne koty mieszkają w 2opuszczonych domach koło mojej babci domu, ale one cały czas śpią pod mojej babci domem, nie wiem co sobie tak upodobały ten dom :roll: jak by sie przeszły 2 kroki to by sobie spały w tym opuszczonym domu ale tam nie chodza :roll: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']dobry pomysł tylko trudny do zrealizowania ... ja zbyt dobra w takich robótkach jak buda nie jestem iinni mi nie pomogą :roll:( i skąd wziąć tak porąbane drewno wyjde se na drzewo i porąbie ?:D) nie wiem po za tym czy sie babcia zgodzi na bude :cool1: ale skąd wziąć tą starą bude :razz: w sumie to tą bude można jakoś schować za pustakami ale wkońcu moja babci i tak sie kapnie że tam stoi albo jak ja ja przywioze lub zrobie :D inne bezdomne koty mieszkają w 2opuszczonych domach koło mojej babci domu, ale one cały czas śpią pod mojej babci domem, nie wiem co sobie tak upodobały ten dom :roll: jak by sie przeszły 2 kroki to by sobie spały w tym opuszczonym domu ale tam nie chodza :roll:[/QUOTE] Przecież nie musi to być jakaś profesjonalna buda ;) Byle tak nie marzły :shake: A nie masz do palenia drewna? :cool3: Ktoś na pewno ma jakieś listewki :razz: A jak na prawdę jesteś kiepska w robótkach to może weź pokombinuj z czymś innym :roll: Albo są takie pudełka do zabawek :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Przecież nie musi to być jakaś profesjonalna buda ;) Byle tak nie marzły :shake: A nie masz do palenia drewna? :cool3: Ktoś na pewno ma jakieś listewki :razz: A jak na prawdę jesteś kiepska w robótkach to może weź pokombinuj z czymś innym :roll: Albo są takie pudełka do zabawek :razz:[/QUOTE] no moja babcia ma tam za domem do palenia drewna ale to są takie króciutkie drewna że bude to był zrobiła na 20 cm wysokkości a o szerokosci to juz nie wspomne bo tam sa 3 koty wiec z tego drewna buda by sie zrobila dla wróbelka a nie kotka a jak urosnie to juz masakra normalnie a pudlo przemoknie chyba ze dam folie jakies na to sproboje cos zrobic ;) Quote
Recommended Posts