Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/2rdjsd3sv2jrm8un2n.jpg

Ale łopata :evil_lol:
buaha
[quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/fdh84fty0eyfrxyp3cyi.jpg

Mokro było :cool3:

Jakim aparatem ?:razz: I dlaczego tych zdjęć nie dodaje właścicielka psa ? :evil_lol:
na to juz odpowiedzialam xD
[quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/dn12ozs0u1s5lmjrof1l.jpg

Bosz...jaki potwór :evil_lol:
a tam szczegoly xD
[quote name='Cavy']Witamy!
Jakie piękne zdjęcia jesienne! :loveu: Bastera to ledwo widać w tych liściach. :evil_lol:

Zapraszamy do siebie na zdjęcia. :razz:
zaraz pójde looknąć:razz:
[quote name='wiki4']Zignorowała nas :evil_lol:
:diabloti:
[quote name='Cavy']To zaszalałas z tymi zdjęciami. :eviltong:
a no baaa :D
[quote name='wiki4']Biedny na tym ostatnim :shake:

jaki tam biedny po prostu maltretowany :lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']chcesz kotka ??:diabloti:

tak dodawałam te zdjęcie z zapłonem że dodałabym jeszcze jakies ale nie mam już Bastera :roll:[/QUOTE]

Nie, jeden mi starczy :cool3: Zostawię go Tobie, nie będę taka świnia :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nooo i to na taką co tiry same jeździły :diabloti:

nie no to jest w parku na chodniku tylko tam była droga rowerowa więc jest taki pas :lol:[/QUOTE]

Tak, tak gadanie :eviltong: Jeszcze by go rower rozciapkał na asfalcie :shake:

Posted

[quote name='wiki4']Śliczny ten Gosiuli kotek :cool3:

A ten czarny to chyba jeszcze kociak? :shake:[/QUOTE]

to jest kot mojej babci :D tylko Gośka go uwiebiała poprzez jego drapanko :evil_lol: tak sie z nim drażniła jak była u mojej babci chyba 24 g na dobe z nim przesiadywała lub grała w eurobizness:roflt:
nom a ten czarny kociak :-( niestety dziki i ucieka teraz wygląda na jakieś 3 miesiące ale kreci sie u mojej babci jeszcze od strasznego skrzata nawet 2 miesiecy nie miał(a) po za nim sa jeszcze 2 drugi czarny tez malutki jak on i taki bury co z nim lazi wszedzie tez mały :roll: raz tego burego złapałam od tylca ale tak sie wsciekł(a) i mnie ugryzł(a) że później przez 2 dni miałam palca spuchnietego a krew jak sie zaczeła lać to <olaboga> :cool1: biedne te kocie dzieci najgorzej że teraz mróz i gdzie je trzymać ?? boją sie ludzi więc nie podejdą a tak to siedzą pod mojej babci domem na drewnie :roll: planuje im tam zrobic jakieś schronienie ale i tak im będzie zimno i wgl mimo ze że planuje dać siano koce i to w takiej małej dziupli ale to jest na ziemi więc tam sam bród... ale w zimie nie wiem jak to będzie bo to coś jak jest na ziemi oni sobie tam wejdą prześpią noc w nocy będzie padać śnieg i ich przysypie :O:mdleje: i będą pod śniegiem nie dość że nie wyjdą to jeszcze zamarzną na śmierć :placz: już nie wiem co mam zrobić :roll:

Posted

[quote name='wiki4']Może jakiś domek z drewna im postawić? Albo jakąś stara budę z siankiem :razz:[/QUOTE]

dobry pomysł tylko trudny do zrealizowania ...
ja zbyt dobra w takich robótkach jak buda nie jestem iinni mi nie pomogą :roll:( i skąd wziąć tak porąbane drewno wyjde se na drzewo i porąbie ?:D) nie wiem po za tym czy sie babcia zgodzi na bude :cool1:
ale skąd wziąć tą starą bude :razz:
w sumie to tą bude można jakoś schować za pustakami ale wkońcu moja babci i tak sie kapnie że tam stoi albo jak ja ja przywioze lub zrobie :D
inne bezdomne koty mieszkają w 2opuszczonych domach koło mojej babci domu, ale one cały czas śpią pod mojej babci domem, nie wiem co sobie tak upodobały ten dom :roll: jak by sie przeszły 2 kroki to by sobie spały w tym opuszczonym domu ale tam nie chodza :roll:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']dobry pomysł tylko trudny do zrealizowania ...
ja zbyt dobra w takich robótkach jak buda nie jestem iinni mi nie pomogą :roll:( i skąd wziąć tak porąbane drewno wyjde se na drzewo i porąbie ?:D) nie wiem po za tym czy sie babcia zgodzi na bude :cool1:
ale skąd wziąć tą starą bude :razz:
w sumie to tą bude można jakoś schować za pustakami ale wkońcu moja babci i tak sie kapnie że tam stoi albo jak ja ja przywioze lub zrobie :D
inne bezdomne koty mieszkają w 2opuszczonych domach koło mojej babci domu, ale one cały czas śpią pod mojej babci domem, nie wiem co sobie tak upodobały ten dom :roll: jak by sie przeszły 2 kroki to by sobie spały w tym opuszczonym domu ale tam nie chodza :roll:[/QUOTE]

Przecież nie musi to być jakaś profesjonalna buda ;) Byle tak nie marzły :shake: A nie masz do palenia drewna? :cool3: Ktoś na pewno ma jakieś listewki :razz: A jak na prawdę jesteś kiepska w robótkach to może weź pokombinuj z czymś innym :roll: Albo są takie pudełka do zabawek :razz:

Posted

[quote name='wiki4']Przecież nie musi to być jakaś profesjonalna buda ;) Byle tak nie marzły :shake: A nie masz do palenia drewna? :cool3: Ktoś na pewno ma jakieś listewki :razz: A jak na prawdę jesteś kiepska w robótkach to może weź pokombinuj z czymś innym :roll: Albo są takie pudełka do zabawek :razz:[/QUOTE]

no moja babcia ma tam za domem do palenia drewna ale to są takie króciutkie drewna że bude to był zrobiła na 20 cm wysokkości a o szerokosci to juz nie wspomne bo tam sa 3 koty wiec z tego drewna buda by sie zrobila dla wróbelka a nie kotka a jak urosnie to juz masakra normalnie a pudlo przemoknie chyba ze dam folie jakies na to sproboje cos zrobic ;)