Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiunia']Może jakieś nowe fotki?;)

Koleżanka Psiulka właśnie dodała :lol: jak na razie to musi wystarczyć :eviltong:

[quote name='ewatr']O widze ze i to słonko doczekało sie galerii :multi:

A;le on faktycznie był lekko kaukazowaty ;) jak był malcem :eviltong:

Sliczny :loveu:

http://www.nume.pl/images/kufjf707z41gy3lm0tj5.jpeg

A tak wogóle to dzien dobry :p

A dzień dobry, dzień dobry :buzi:

No w końcu nastał ten dzień w którym zachciało mi się jego galerię założyć :evil_lol:

Jak był mały bardziej kaukaza przypominał niż teraz...:roll: A chciałabym żeby miał z niego troszkę więcej... bo ja takie ogromne psiaki uwielbiam :eviltong: Tu mam takiego kaukaza podobnego do niego troszeczkę... szczególnie z sierści i z tego pysia podpalanego :loveu: Ale niestety nic więcej...

Ilonko! Dziękuje za fotki :buzi::buzi:

Posted

[quote name='gosiulaa']
Ilonko! Dziękuje za fotki :buzi::buzi:

Bardzo proszę, za chwilę dodam więcej. ;)

Ja Ci mówię, że on ma coś z leonbergera. :cool3: Ale faktycznie, do kaukaza też podobny!

PS. Masz za duży podpis, musisz któryś bannerek usunąć, albo zmniejszyć. Max. 500x100 (żeby się modzi nie czepili ;))

Edit:

Stwierdziłam, że jednak nie dodam tej reszty zdjęć, bo mało na nich Bastera, ale jak ktoś chce je oglądnąć to są w galerii Mai od postu 2310. ;)

Posted

[quote name='psiulka']Bardzo proszę, za chwilę dodam więcej. ;)

Ja Ci mówię, że on ma coś z leonbergera. :cool3: Ale faktycznie, do kaukaza też podobny!

PS. Masz za duży podpis, musisz któryś bannerek usunąć, albo zmniejszyć. Max. 500x100 (żeby się modzi nie czepili ;))

:loveu::loveu:

Ja sama nie wiem z czym on jest mieszany...:evil_lol: a czasami bardzo mnie to zastanawia. :roll:

[SIZE="1"]Oks, zaraz zmniejsze :loveu:, Dzięki :p

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
Hej-Oo Baster :helo::bigcool:

Moniek193 napisał(a):
Hej Basterki:loveu:

Hejjj :loveu:

Muszę się wam poskarżyć iż... Baster pogryzł mojego ulubionego misia :placz: Myślałam że go zabije, bo odgryzł mu rączke :placz::placz: Biedny miś...
Nic nie postoi w mym domu :evil_lol: Goopek wszystko musi zjeść!:p

Posted

gosiulaa napisał(a):
Hejjj :loveu:

Muszę się wam poskarżyć iż... Baster pogryzł mojego ulubionego misia :placz: Myślałam że go zabije, bo odgryzł mu rączke :placz::placz: Biedny miś...
Nic nie postoi w mym domu :evil_lol: Goopek wszystko musi zjeść!:p

buahaha no to kondolencje :D:D:D a tak wgl trza mu zrobic fotki :mad: ale dzisiaj nie zaciekawa pogoda :shake:

Posted

buahaha no to kondolencje :D:D:D a tak wgl trza mu zrobic fotki :mad: ale dzisiaj nie zaciekawa pogoda :shake:

Ta pogoda ostatnio w ogóle jakaś nie udana :placz: Oby w schronie jutro ładnie było :roll: A te fotki to nie wiem kiedy zrobimy :evil_lol: Monika jeszcze mówiła, że ma jakieś... :loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ta pogoda ostatnio w ogóle jakaś nie udana :placz: Oby w schronie jutro ładnie było :roll: A te fotki to nie wiem kiedy zrobimy :evil_lol: Monika jeszcze mówiła, że ma jakieś... :loveu:

no ma ma tylko trzeba czekac na jej format kompa :diabloti:

Posted

albo zrobic w tym czasie :diabloti:

Możemy albo w czwartek... albo w piątek. Zależy na jaki dzień się do schronu zapiszemy :eviltong:

Posted

albo w srode bo przeciez plaza nam caly dzien nie zajmie :razz:
a schron w czwartek :D

Jeszcze to ustalimy :eviltong: A tymczasem może się już zamknijmy, bo trochę nagadałyśmy :evil_lol: