wiki4 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gosiulaa napisał(a):hejjj ;) a dzionek minął dosyć śpiąco... jestem strasznie padnięta a muszę zrobić wypracowanie z historii :roll: nie chce się ale trzeba, cóż poradzić..... Na jutro ? :cool3: Zapraszamy do nas na nowe focie :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 gosiulaa napisał(a):hejjj ;) a dzionek minął dosyć śpiąco... jestem strasznie padnięta a muszę zrobić wypracowanie z historii :roll: nie chce się ale trzeba, cóż poradzić..... to cos na papierze kancelaryjnym sytuacja polakow w okresie zaborow ??:p:shake::mad: nienawidze historii ale nam mało tego dała to 2 zadania z historii jeszcze do tego i nauka bo sprawdzian z całego działu :placz: Quote
gosiulaa Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):to cos na papierze kancelaryjnym sytuacja polakow w okresie zaborow ??:p:shake::mad: nienawidze historii ale nam mało tego dała to 2 zadania z historii jeszcze do tego i nauka bo sprawdzian z całego działu :placz: Dokładnie tak... :shake: nie mam siły tego robić, lecę z dogo bo nigdy się nie skupię. Quote
gosiulaa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 bianka19 napisał(a):Siemanko Wam :D Elo Elo :evil_lol: Wiecie co... chcę lustrzanke :diabloti: Nie wiem jak ją zdobędę ale chyba bank obrabuje albo ukradne ją ze sklepu :eviltong: Buuuuuuuuu :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiulaa napisał(a):Elo Elo :evil_lol: Wiecie co... chcę lustrzanke :diabloti: Nie wiem jak ją zdobędę ale chyba bank obrabuje albo ukradne ją ze sklepu :eviltong: Buuuuuuuuu :placz: buaha kto by nie chciał ...:p wlasnie i co z fotami ??:razz: ja juz koncze jesc jeszcze tylko cos zrobie i jush :razz::razz: a jak z toba i czasem ;> Quote
gosiulaa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buaha kto by nie chciał ...:p wlasnie i co z fotami ??:razz: ja juz koncze jesc jeszcze tylko cos zrobie i jush :razz::razz: a jak z toba i czasem ;> hmmm hmmm hmmmm... no mi pozostaje tylko nadrobić wątki na dogo i wstawić jakieś bannery jeszcze, bo skoro mam miejsce to szkoda żeby się marnowało :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiulaa napisał(a):hmmm hmmm hmmmm... no mi pozostaje tylko nadrobić wątki na dogo i wstawić jakieś bannery jeszcze, bo skoro mam miejsce to szkoda żeby się marnowało :diabloti: :evil_lol: a no to pozwiedzaj watki ja mam 40 do nadrobienia wiec odechcialo mi sie :cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no ja jush wszystkie nadrobiłam watki a ty jeszcze nie ??:p kurcze pada chyba nee??:placz: Quote
gosiulaa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no ja jush wszystkie nadrobiłam watki a ty jeszcze nie ??:p kurcze pada chyba nee??:placz: Brat mówi że pada... ale sama nie wiem bo ja nie widzę za oknem ludzi z parasolami :diabloti: To co idziemy? Quote
Cavy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Cześć! :multi: U mnie nie pada jak na razie i lepiej żeby nie padało, bo ja z psem na spacer wychodzę, a nie będę po błocie chodziła. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gosiulaa napisał(a):Brat mówi że pada... ale sama nie wiem bo ja nie widzę za oknem ludzi z parasolami :diabloti: To co idziemy? nom idziemy tylko musze zmienic gacie bo znajac zycie to Baster jak sie na mnie rzuci to szkoda gaci :D:D:D no to tu jak zawsze za 10 min :} cavy u nas było słonko jak byłyśmy w szkole ale oczywiście jak sie skończyły lekcje musiało zacząć padać :roll: Quote
Cavy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To sie nie chodzi do szkoły i wtedy sie korzysta i idzie na spacer. :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Cavy napisał(a):Cześć! :multi: U mnie nie pada jak na razie i lepiej żeby nie padało, bo ja z psem na spacer wychodzę, a nie będę po błocie chodziła. :evil_lol: Widzę żę obie ani deszczu ani śniegu nie lubimy :mdrmed: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nom idziemy tylko musze zmienic gacie bo znajac zycie to Baster jak sie na mnie rzuci to szkoda gaci :D:D:D no to tu jak zawsze za 10 min :} cavy u nas było słonko jak byłyśmy w szkole ale oczywiście jak sie skończyły lekcje musiało zacząć padać :roll: Okey... to ja się zbieram :eviltong: Quote
gosiulaa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 wiki4 napisał(a):Hej kaukazki (?) :p hej :eviltong: czy ja wiem czy to kaukaz... :lol: Quote
Idolka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 http://www.nume.pl/images/163jvnb8e2enpnwf0uw7.jpg ślicznuch mały :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 mialam wam dac kilka fotek na dobranoc ale nie chce mi sie :lol::lol::lol::evil_lol: Quote
marta95 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam właścicielkę Basterka :loveu: . Czekam na więcej fotek tego pieknego mieszańca OWCZARKA KAUKASKIEGO :eviltong: . Jest taki piękny, że z zachwytem oglądam jego fotki :p . Pozdro . :evil_lol: A jak nie będzie do końca miesiąca fotek Bastera, to uduszę ! :mad: A na koniec może .. dodam moją fotkę ?! Jak się wyświetli, to będzie cudnie :roll: . Bo chyba się nie pokaże fotka .. :-( Quote
gosiulaa Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='marta95']Witam właścicielkę Basterka :loveu: . Czekam na więcej fotek tego pieknego mieszańca OWCZARKA KAUKASKIEGO :eviltong: . Jest taki piękny, że z zachwytem oglądam jego fotki :p . Pozdro . :evil_lol: A jak nie będzie do końca miesiąca fotek Bastera, to uduszę ! :mad: A na koniec może .. dodam moją fotkę ?! Jak się wyświetli, to będzie cudnie :roll: . Bo chyba się nie pokaże fotka .. :-( Witamy Witamy :loveu: nie wiem co Cię w nim tak zachwyca :eviltong: A fotki będą na dniach... koleżanka Paulina doda :evil_lol: A zdjęcie się nie wyświetla...:roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='gosiulaa']Witamy Witamy :loveu: nie wiem co Cię w nim tak zachwyca :eviltong: A fotki będą na dniach... koleżanka Paulina doda :evil_lol: A zdjęcie się nie wyświetla...:roll: koleżanka... dla ciebie miłość twego życia :lol::lol: nie no smieje .... xD co to jest ??:???: Quote
Recommended Posts