Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiki4 napisał(a):
Okropna ona :diabloti: Zostawiła galerię na pastwę losu :shake:

buahaha strasznie okropna :evil_lol: dobra ide edukowac mimo ze jutro praktycznie same nawet spoko lekcje bo na polski i chemie nie ide :evil_lol: ale musze sie nauczyc z chemii wzorow sumarycznych kwasow bo mnie wziela do tablicy i kapnela sie ze nic nie umiem ....:roll: a tak mi dobrze szło"udawanie ze jestem madra xD" xD przez 1,5 miesiaca sie nie kapnela a teraz sie obudzila ehm :shake: nom coz jakos to przezyje w sumie moglam zdawac za tydzien ale powiedzialam ze chce jutro na przerwie bosssh jaka ja goopia jestem ( ale w sumie to dobrze bo chce miec to za soba niz czekac tydzien :cool3:) jeszcze jutro ide na konkurs z fizykii :mdleje::roflt: ja i konkurs :roflt:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
buahaha strasznie okropna :evil_lol: dobra ide edukowac mimo ze jutro praktycznie same nawet spoko lekcje bo na polski i chemie nie ide :evil_lol: ale musze sie nauczyc z chemii wzorow sumarycznych kwasow bo mnie wziela do tablicy i kapnela sie ze nic nie umiem ....:roll: a tak mi dobrze szło"udawanie ze jestem madra xD" xD przez 1,5 miesiaca sie nie kapnela a teraz sie obudzila ehm :shake: nom coz jakos to przezyje w sumie moglam zdawac za tydzien ale powiedzialam ze chce jutro na przerwie bosssh jaka ja goopia jestem ( ale w sumie to dobrze bo chce miec to za soba niz czekac tydzien :cool3:) jeszcze jutro ide na konkurs z fizykii :mdleje::roflt: ja i konkurs :roflt:

Ooo do konkursu się zgłosiłaś:megagrin:

Posted

wiki4 napisał(a):
Ooo do konkursu się zgłosiłaś:megagrin:

nie zglosilam sie per pani od fizykiii mnie tam dała ja nawet nic o tym nie wiedziałam wczoraj nie byłam w budzie a tu sie okazało ze jutro ide na konkurs ( bo chodze na uniwersytet):roflt:

Posted

nie zglosilam sie per pani od fizykiii mnie tam dała ja nawet nic o tym nie wiedziałam wczoraj nie byłam w budzie a tu sie okazało ze jutro ide na konkurs ( bo chodze na uniwersytet):roflt:

Konkurs z fizyki :roflt:
Nie no ciii xD ja sie nie śmieje ;) ........:roflt:
Będę psychicznie z Tobą :D napewno dużo Ci przekaże xD bo my sie przecież umiemy telepatycznie porozumiewać, nie? :evil_lol:

A tym uniwersytetem juz sie tak nie chwal :diabloti: haha xP

Posted

ooooo a myślałam że jak przybędę to galeia będzie pusta... ale jednak się myliłam :eviltong:

No to tak, po pierwsze wiem że zaniedbuje galerię ale praktycznie ciągle jestem zajęta i nie mam czasu :roll:
Po drugie kiedy Paulina chciała ostatnio zrobić zdjęcia Basterowi byłam na działce... a się nie rozdwoje, wybacznie... i wcale nie jestem okropna!!!! :diabloti:
Po trzecie gdyby Paulina dzisiaj chciała pójść robić zdjęcia również byłabym zajęta, ponieważ kolejny kotek przybłąkał się do mej rodziny i musiał trafić do schroniska: wychudzony, odwodniony... ehhhh szkoda gadać ledwo żył i nadal martwie się czy przeżyje... Będzie na kroplówce tyle wiem, co będzie dalej się okaże...

Także przepraszam wszystkich za brak odwiedzin i tutaj i na waszych galeriach ale naprawdę nie mam jak... :shake:

A to na przeprosiny :buzi: :evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Konkurs z fizyki :roflt:
Nie no ciii xD ja sie nie śmieje ;) ........:roflt:
Będę psychicznie z Tobą :D napewno dużo Ci przekaże xD bo my sie przecież umiemy telepatycznie porozumiewać, nie? :evil_lol:

A tym uniwersytetem juz sie tak nie chwal :diabloti: haha xP

:roflt: nie smiej sie sadzac po moich mozliwosciach stac mnie na to :lol:
a konkurs juz napisalam i musze przyznac ze bylo tylko kilka zadan do strzelania wiec to co było to postrzelalam a reszty nie zrobiłam:roflt: przypuszczam ze nawet 1 pnkta nie zdobede :D
a uniwersytetem sie nie chwale tylko mowie gdyz iz jakbym nie chodzila tam to by mnie nie wziela do tego konkursu :p
Cavy napisał(a):
http://www.nume.pl/images/zahx60k07v0yz64puyh9.jpg
Jaki zabójca, strach się bać, uciekam stąd! :placz:

Straszysz nas i tyle, O! :mad:

:evil_lol:

nie straszy seryjnie to zabójca :evil_lol: jakby cie ugryzl to olaboga :diabloti:

gosiulaa napisał(a):
ooooo a myślałam że jak przybędę to galeia będzie pusta... ale jednak się myliłam :eviltong:

No to tak, po pierwsze wiem że zaniedbuje galerię ale praktycznie ciągle jestem zajęta i nie mam czasu :roll:
Po drugie kiedy Paulina chciała ostatnio zrobić zdjęcia Basterowi byłam na działce... a się nie rozdwoje, wybacznie... i wcale nie jestem okropna!!!! :diabloti:
Po trzecie gdyby Paulina dzisiaj chciała pójść robić zdjęcia również byłabym zajęta, ponieważ kolejny kotek przybłąkał się do mej rodziny i musiał trafić do schroniska: wychudzony, odwodniony... ehhhh szkoda gadać ledwo żył i nadal martwie się czy przeżyje... Będzie na kroplówce tyle wiem, co będzie dalej się okaże...

Także przepraszam wszystkich za brak odwiedzin i tutaj i na waszych galeriach ale naprawdę nie mam jak... :shake:

A to na przeprosiny :buzi: :evil_lol:

kici przeżyje :loveu:

Posted

Witajcie :loveu: mam dla was zdjęcia... tylko niestety mało, ponieważ wysiadły baterie w trakcie sesji :roll:

Baster od tyłu :diabloti:

I z patykiem :lol:

Jak widzicie na zdjęciach Baster od jakiegoś czasu nosi kantar... bardzo mnie szarpał na smyczy i czasami trudno było mi go utrzymać. Muszę przyznać że wątpiłam w zalety tego oto urządzenia :evil_lol: ale na dzień dzisiejszy stwierdzam że było to znakomite rozwiązanie, ponieważ od chwili kiedy go kupiłam na spacerach w ogóle nie czuję że ktoś mi towarzyszy... zachowuje się jak zaczarowany :eviltong: Dlatego też dla posiadaczy psów z ogromnym impetem i ekspresją bardzo gorąco polecam obroże uzdową... :loveu:

Paulina jeśli wiesz coś w sprawie tej koteczki proszę daj znać... :p

Posted

Jeżeli to urządzenie jest magiczne, to chyba tez sobie taki sprawię :eviltong:

Basterek zjawiskowy :loveu:

Dziś p. kierowniczka wyciągneła jakiegoś takiego małego czarnego i podobno ledwo oddychał :shake: (to ten z ostatnich kocich nowości w schronie, ale nie wiem czy o tego Ci chodzi)

Posted

Kaya93 napisał(a):
Jeżeli to urządzenie jest magiczne, to chyba tez sobie taki sprawię :eviltong:

Basterek zjawiskowy :loveu:

Dziś p. kierowniczka wyciągneła jakiegoś takiego małego czarnego i podobno ledwo oddychał :shake: (to ten z ostatnich kocich nowości w schronie, ale nie wiem czy o tego Ci chodzi)

Jesssuuu... on nie może umrzeć!! :placz: tzn. ona... :placz::placz::placz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jaki zawiedziony :diabloti: http://www.nume.pl/images/8flzo5ubg03x12574d4.jpg

Hej siostra :buzi:

Cześć :buzi:

nastepny banerek od Feigned ^^

ps. musisz sobie podlinkowac jeszcze raz jezeli chcesz miec twoj stary :eviltong:

Dziękuje... również bardzo ładny :loveu:

Kaya93 napisał(a):
Witam Pana Basterka i dziewuszki me :buzi:

wiki4 napisał(a):
Witamy się niedzielnie :hand:

Witamy Witamy :lol::loveu:

ja odpowiem hello xD bo tu żywej duszy nawet nie ma :cool3:

[SIZE="1"]ps.dobrze że mi wtedy doradziłaś żebym wzieła se tą bluzke z lp bo bym sie teraz zaciachała

hehehe... gochy nie ma to wszyscy się zmyli :evil_lol:

Nie ma za co... a co sobie tak nagle przypomniałaś? Ładnie leży czy co?

Posted

gosiulaa napisał(a):
Cześć :buzi:

Dziękuje... również bardzo ładny :loveu:

Witamy Witamy :lol::loveu:

hehehe... gochy nie ma to wszyscy się zmyli :evil_lol:

Nie ma za co... a co sobie tak nagle przypomniałaś? Ładnie leży czy co?

przypomnialam sobie bo kocham ich coraz bardziej :loveu: i teraz jakbym tej bluzki nie miala tooo :mad:
a tak wgl lepiej ci podlinkuje ten banerek bo nie wiem co ty teraz porobiłaś chcesz stary czy ten nowy??

Posted

Cavy napisał(a):
Cześć! :multi: :loveu:

hejjjj :buzi:

przypomnialam sobie bo kocham ich coraz bardziej :loveu: i teraz jakbym tej bluzki nie miala tooo :mad:
a tak wgl lepiej ci podlinkuje ten banerek bo nie wiem co ty teraz porobiłaś chcesz stary czy ten nowy??

już sobie podlinkowałam :eviltong: tylko mi się coś posrało i musiałam sobie przypomnieć jak to się robi :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):
hejjjj :buzi:

już sobie podlinkowałam :eviltong: tylko mi się coś posrało i musiałam sobie przypomnieć jak to się robi :diabloti:

:diabloti:

o ja babka dała na pierwsza stronke to coś co stworzyłam :roflt::roflt::roflt:

ok ide sie uczyc i robic zadanie :( na każdego przychodzi pora ehm :roll:

Posted

:diabloti:

o ja babka dała na pierwsza stronke to coś co stworzyłam :roflt::roflt::roflt:

ok ide sie uczyc i robic zadanie :( na każdego przychodzi pora ehm :roll:

No to twoje dzieło też zalicza się do grafiki... nie mogłam Cię ominąć :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Cześć Wam wieczorem ;) Jak dzionek minął ? :razz:

hejjj ;) a dzionek minął dosyć śpiąco... jestem strasznie padnięta a muszę zrobić wypracowanie z historii :roll: nie chce się ale trzeba, cóż poradzić.....