wiki4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haaa !! ja sie za to nigdy nie boje :lol::lol::lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Oh Ty odważna :lol: A skrętu jelit przed lekcjami tyż nie masz? :crazyeye: :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wiki4 napisał(a):Oh Ty odważna :lol: A skrętu jelit przed lekcjami tyż nie masz? :crazyeye: :diabloti: no odwazna a jak...:D przed matematyka :diabloti: ale nie raz pamietam jak szłam do Gośki i było już ciemno ... noi ide i ide i zawsze sie bałam (znaczy byłam odważna ) przez takie krzaki przechodzić i właśnie tak szłam szłam i zaraz poczułam jakby ktoś mi na plecach położył ręke jakby tak mnie walnął czy coś to sie odwróciłam z uśmiechem bo myślałam ze to kolezanka lub kolega a tam nikogo nie bylo :mdleje: no normalnie 6 kg w gaciach a ten dotyk był taki seryjny jakby cie ktoś tak jakby popchnął ale tak lekko tak jak dotyk tylko taki mocny jedną ręką no ale jestem odważna :lol::lol: a Gośka tutaj niby w duchy nie wierzy a tu prosze byłyśmy na imprezie u Kayi Kaya93 czy jakos tak xD to goska sie pozniej bala spac na rogu lozka bo slyszalysmy jakby ktos sie kapal a w chacie bylysmy tylko w 5 :razz: Quote
gosiulaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Wniosek jest taki że za dużo horrorów oglądacie :evil_lol: a jeśli chodzi o ten skręt jelit to mam go dosyć często przed lekcjami:roll: Quote
doma0905 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 fajna historyjka . ; D taka ... inna :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 doma0905 napisał(a):fajna historyjka . ; D taka ... inna :evil_lol: ah wiem dziekuje dziekuje :B-fly::B-fly: Quote
gosiulaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no odwazna a jak...:D przed matematyka :diabloti: ale nie raz pamietam jak szłam do Gośki i było już ciemno ... noi ide i ide i zawsze sie bałam (znaczy byłam odważna ) przez takie krzaki przechodzić i właśnie tak szłam szłam i zaraz poczułam jakby ktoś mi na plecach położył ręke jakby tak mnie walnął czy coś to sie odwróciłam z uśmiechem bo myślałam ze to kolezanka lub kolega a tam nikogo nie bylo :mdleje: no normalnie 6 kg w gaciach a ten dotyk był taki seryjny jakby cie ktoś tak jakby popchnął ale tak lekko tak jak dotyk tylko taki mocny jedną ręką no ale jestem odważna :lol::lol: a Gośka tutaj niby w duchy nie wierzy a tu prosze byłyśmy na imprezie u Kayi Kaya93 czy jakos tak xD to goska sie pozniej bala spac na rogu lozka bo slyszalysmy jakby ktos sie kapal a w chacie bylysmy tylko w 5 :razz: takkk!! a kto za wami musiał światła gasić bo srałyście w gacie... pod koniec taką banie mi w głowie zrobiłyście że sama zaczęłam panikować... wszędzie za wami musiałam łazić :roll: ohhhh biedny mój los! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gosiulaa napisał(a):takkk!! a kto za wami musiał światła gasić bo srałyście w gacie... pod koniec taką banie mi w głowie zrobiłyście że sama zaczęłam panikować... wszędzie za wami musiałam łazić :roll: ohhhh biedny mój los! :roflt: ale smiesznie było ... zreszta trudno sie nie bac jak jakas wariatka Samare udawała ciekawe kto to mógł być :mad: a później nawet Kaya odważna sie bała jak miały być duchy na strychu :roflt: Quote
gosiulaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::roflt: ale smiesznie było ... zreszta trudno sie nie bac jak jakas wariatka Samare udawała ciekawe kto to mógł być :mad: a później nawet Kaya odważna sie bała jak miały być duchy na strychu :roflt: jesssu ale wy się bałyście tej Samary :evil_lol: hehehehe myk myk pod kocyk i siedziałyście przynajmniej jak należy :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 gosiulaa napisał(a):jesssu ale wy się bałyście tej Samary :evil_lol: hehehehe myk myk pod kocyk i siedziałyście przynajmniej jak należy :diabloti: wez ciemno w dodatku Samara biega po pokoju drze sie jak sobie przypomne to uczucie to az mi ciarki przechodza:placz: jeszcze ci mowilam zebys poszla je starszyc z drugiej strony to ty w moja strone zawsze lazilas :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja chce tak jeszcze raz :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wez ciemno w dodatku Samara biega po pokoju drze sie jak sobie przypomne to uczucie to az mi ciarki przechodza:placz: jeszcze ci mowilam zebys poszla je starszyc z drugiej strony to ty w moja strone zawsze lazilas :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja chce tak jeszcze raz :evil_lol: Widzę że lubisz posmak adrenaliny :evil_lol: może kiedyś nadarzy się okazja ;) Quote
Kaya93 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ahahahahaha! :roflt::roflt::roflt: Jak Was na wspomnienia wzięło xD Przypomniałaś mi Pundzia Gośke - Sama coś tam i to światło na górze i mi seryjnie ciary przeszły :roflt: Zorganizuje sie jeszcze raz coś takiego :loveu: Nie wiem kiedy ale zorganizuje :cool3: Mejbi ferie? :razz: ...Zobaczymy :* Tylko na ten następny raz musimy sobie jakiś "fajny" film oglądnąć, napewno to nam noc ubarwi :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Kaya93']Ahahahahaha! :roflt::roflt::roflt: Jak Was na wspomnienia wzięło xD Przypomniałaś mi Pundzia Gośke - Sama coś tam i to światło na górze i mi seryjnie ciary przeszły :roflt: Zorganizuje sie jeszcze raz coś takiego :loveu: Nie wiem kiedy ale zorganizuje :cool3: Mejbi ferie? :razz: ...Zobaczymy :* Tylko na ten następny raz musimy sobie jakiś "fajny" film oglądnąć, napewno to nam noc ubarwi :diabloti: buaha sie działo :razz::roflt: no raczej trudno bedzie jeszcze raz taka mini imprezke zorganicowac bo rodzicie:roll: wtedy ci sie udalo ich wybyć :D ale teraz już nie ma jak :eviltong: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: sorry ze tu wklejam ale oprzeć sie nie mogłam :lol::lol: mam nadzieje ze sie nie obrazisz ani Baster xD ( a tak wgl to on tu miauczał xD) Quote
wiki4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Bosh...jaki potwór :evil_lol: Czyj kociaczek? :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wiki4 napisał(a):Bosh...jaki potwór :evil_lol: Czyj kociaczek? :loveu: buaha to jest szatan ! xD /maine :evil_lol: Quote
wiki4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buaha to jest szatan ! xD /maine :evil_lol: Co do szataństwa zgodziłby się z Puszkiem :diabloti: Lisa dzisiaj znowu po nosie dostała :shake: Zazdroszczę Ci, ja też chcę takiego puchacza :obrazic: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wiki4 napisał(a):Co do szataństwa zgodziłby się z Puszkiem :diabloti: Lisa dzisiaj znowu po nosie dostała :shake: Zazdroszczę Ci, ja też chcę takiego puchacza :obrazic: no to Kitek ma przyjaciela xD za co dostała po nosie ??:razz: no tylko ten puchacz ma już 10 lat :lol::cool3: Quote
Kaya93 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buaha sie działo :razz::roflt: no raczej trudno bedzie jeszcze raz taka mini imprezke zorganicowac bo rodzicie:roll: wtedy ci sie udalo ich wybyć :D ale teraz już nie ma jak :eviltong: Będzie trudno, ale wkońu sie uda xD Jak prośby nie pomogą to pozostaje tylko szantaż :evil_lol: O matulu co to za myszojad? :diabloti: I do czego to doszło? Już troche sie znamy i jeszcze nie poznałam tego stwora :shake: Taki słodki pluszak :loveu: Quote
wiki4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no to Kitek ma przyjaciela xD za co dostała po nosie ??:razz: no tylko ten puchacz ma już 10 lat :lol::cool3: Bo się na niego rzucała :diabloti: Dzisiaj mu uszy czyściła to się cały najeżył :lol: Łooo, ale to na ''ludzkich'' 10? :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kaya93 napisał(a):Będzie trudno, ale wkońu sie uda xD Jak prośby nie pomogą to pozostaje tylko szantaż :evil_lol: O matulu co to za myszojad? :diabloti: I do czego to doszło? Już troche sie znamy i jeszcze nie poznałam tego stwora :shake: Taki słodki pluszak :loveu: buahaha no no , nie wolno szantazowac swoich rodzicow :D:D chyba ze w naglych wypadkach tak jak ta impreza to masz moje pozwolenie xD :siara: wiedzialas o moim pluszaku przeciez ci kiedys wyslalam zdjecia chyba :D wiki4 napisał(a):Bo się na niego rzucała :diabloti: Dzisiaj mu uszy czyściła to się cały najeżył :lol: Łooo, ale to na ''ludzkich'' 10? :razz: ludzkie ludzkie 10 lat a na jego kocie to nie wiem ile ma z 80 xD Quote
Kaya93 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buahaha no no , nie wolno szantazowac swoich rodzicow :D:D chyba ze w naglych wypadkach tak jak ta impreza to masz moje pozwolenie xD :siara: wiedzialas o moim pluszaku przeciez ci kiedys wyslalam zdjecia chyba :D Ojej dziękuje za pozwolenie :evil_lol::loveu: Nie :eviltong: ja żadnych zdjęć od Cie nie dostałam :shake: A o pluszaku wiedziałam tyle, że go jeszcze nie poznałam :roll: Quote
gosiulaa Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 http://www.nume.pl/images/zahx60k07v0yz64puyh9.jpg o boszzz Kitek :evil_lol: wyglądasz jak kot zabójca :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ojć ale cisza u Bastera :roll: tak nie moze byc :mad::shake::placz: Quote
wiki4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ojć ale cisza u Bastera :roll: tak nie moze byc :mad::shake::placz: Zdjęcia :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wiki4 napisał(a):Zdjęcia :diabloti: nie posiadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcialam dzisiaj isc bo ladna pogoda ale gośki na gygy nie było dzwonic mi sie nie chcialo a po za tym gdzies poszla :eviltong::eviltong: Quote
wiki4 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie posiadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcialam dzisiaj isc bo ladna pogoda ale gośki na gygy nie było dzwonic mi sie nie chcialo a po za tym gdzies poszla :eviltong::eviltong: Okropna ona :diabloti: Zostawiła galerię na pastwę losu :shake: Quote
Recommended Posts