Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
haaa !! ja sie za to nigdy nie boje :lol::lol::lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Oh Ty odważna :lol: A skrętu jelit przed lekcjami tyż nie masz? :crazyeye:

:diabloti:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Oh Ty odważna :lol: A skrętu jelit przed lekcjami tyż nie masz? :crazyeye:

:diabloti:

no odwazna a jak...:D
przed matematyka :diabloti:
ale nie raz pamietam jak szłam do Gośki i było już ciemno ...
noi ide i ide i zawsze sie bałam (znaczy byłam odważna ) przez takie krzaki przechodzić
i właśnie tak szłam szłam i zaraz poczułam jakby ktoś mi na plecach położył ręke jakby tak mnie walnął czy coś to sie odwróciłam z uśmiechem bo myślałam ze to kolezanka lub kolega a tam nikogo nie bylo :mdleje: no normalnie 6 kg w gaciach a ten dotyk był taki seryjny jakby cie ktoś tak jakby popchnął ale tak lekko tak jak dotyk tylko taki mocny jedną ręką
no ale jestem odważna :lol::lol: a Gośka tutaj niby w duchy nie wierzy a tu prosze byłyśmy na imprezie u Kayi Kaya93 czy jakos tak xD to goska sie pozniej bala spac na rogu lozka bo slyszalysmy jakby ktos sie kapal a w chacie bylysmy tylko w 5 :razz:

Posted

no odwazna a jak...:D
przed matematyka :diabloti:
ale nie raz pamietam jak szłam do Gośki i było już ciemno ...
noi ide i ide i zawsze sie bałam (znaczy byłam odważna ) przez takie krzaki przechodzić
i właśnie tak szłam szłam i zaraz poczułam jakby ktoś mi na plecach położył ręke jakby tak mnie walnął czy coś to sie odwróciłam z uśmiechem bo myślałam ze to kolezanka lub kolega a tam nikogo nie bylo :mdleje: no normalnie 6 kg w gaciach a ten dotyk był taki seryjny jakby cie ktoś tak jakby popchnął ale tak lekko tak jak dotyk tylko taki mocny jedną ręką
no ale jestem odważna :lol::lol: a Gośka tutaj niby w duchy nie wierzy a tu prosze byłyśmy na imprezie u Kayi Kaya93 czy jakos tak xD to goska sie pozniej bala spac na rogu lozka bo slyszalysmy jakby ktos sie kapal a w chacie bylysmy tylko w 5 :razz:

takkk!! a kto za wami musiał światła gasić bo srałyście w gacie... pod koniec taką banie mi w głowie zrobiłyście że sama zaczęłam panikować... wszędzie za wami musiałam łazić :roll: ohhhh biedny mój los!

Posted

gosiulaa napisał(a):
takkk!! a kto za wami musiał światła gasić bo srałyście w gacie... pod koniec taką banie mi w głowie zrobiłyście że sama zaczęłam panikować... wszędzie za wami musiałam łazić :roll: ohhhh biedny mój los!

:roflt: ale smiesznie było ... zreszta trudno sie nie bac jak jakas wariatka Samare udawała ciekawe kto to mógł być :mad: a później nawet Kaya odważna sie bała jak miały być duchy na strychu :roflt:

Posted

:roflt: ale smiesznie było ... zreszta trudno sie nie bac jak jakas wariatka Samare udawała ciekawe kto to mógł być :mad: a później nawet Kaya odważna sie bała jak miały być duchy na strychu :roflt:

jesssu ale wy się bałyście tej Samary :evil_lol: hehehehe myk myk pod kocyk i siedziałyście przynajmniej jak należy :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):
jesssu ale wy się bałyście tej Samary :evil_lol: hehehehe myk myk pod kocyk i siedziałyście przynajmniej jak należy :diabloti:

wez ciemno w dodatku Samara biega po pokoju drze sie jak sobie przypomne to uczucie to az mi ciarki przechodza:placz: jeszcze ci mowilam zebys poszla je starszyc z drugiej strony to ty w moja strone zawsze lazilas :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja chce tak jeszcze raz :evil_lol:

Posted

wez ciemno w dodatku Samara biega po pokoju drze sie jak sobie przypomne to uczucie to az mi ciarki przechodza:placz: jeszcze ci mowilam zebys poszla je starszyc z drugiej strony to ty w moja strone zawsze lazilas :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja chce tak jeszcze raz :evil_lol:

Widzę że lubisz posmak adrenaliny :evil_lol: może kiedyś nadarzy się okazja ;)

Posted

Ahahahahaha! :roflt::roflt::roflt:
Jak Was na wspomnienia wzięło xD
Przypomniałaś mi Pundzia Gośke - Sama coś tam i to światło na górze i mi seryjnie ciary przeszły :roflt:

Zorganizuje sie jeszcze raz coś takiego :loveu: Nie wiem kiedy ale zorganizuje :cool3:
Mejbi ferie? :razz: ...Zobaczymy :*

Tylko na ten następny raz musimy sobie jakiś "fajny" film oglądnąć, napewno to nam noc ubarwi :diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']Ahahahahaha! :roflt::roflt::roflt:
Jak Was na wspomnienia wzięło xD
Przypomniałaś mi Pundzia Gośke - Sama coś tam i to światło na górze i mi seryjnie ciary przeszły :roflt:

Zorganizuje sie jeszcze raz coś takiego :loveu: Nie wiem kiedy ale zorganizuje :cool3:
Mejbi ferie? :razz: ...Zobaczymy :*

Tylko na ten następny raz musimy sobie jakiś "fajny" film oglądnąć, napewno to nam noc ubarwi :diabloti:

buaha sie działo :razz::roflt:
no raczej trudno bedzie jeszcze raz taka mini imprezke zorganicowac bo rodzicie:roll: wtedy ci sie udalo ich wybyć :D ale teraz już nie ma jak :eviltong:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

sorry ze tu wklejam ale oprzeć sie nie mogłam :lol::lol: mam nadzieje ze sie nie obrazisz ani Baster xD ( a tak wgl to on tu miauczał xD)

Posted

buaha to jest szatan ! xD /maine :evil_lol:

Co do szataństwa zgodziłby się z Puszkiem :diabloti: Lisa dzisiaj znowu po nosie dostała :shake:

Zazdroszczę Ci, ja też chcę takiego puchacza :obrazic:

Posted

wiki4 napisał(a):
Co do szataństwa zgodziłby się z Puszkiem :diabloti: Lisa dzisiaj znowu po nosie dostała :shake:

Zazdroszczę Ci, ja też chcę takiego puchacza :obrazic:

no to Kitek ma przyjaciela xD za co dostała po nosie ??:razz:

no tylko ten puchacz ma już 10 lat :lol::cool3:

Posted

buaha sie działo :razz::roflt:
no raczej trudno bedzie jeszcze raz taka mini imprezke zorganicowac bo rodzicie:roll: wtedy ci sie udalo ich wybyć :D ale teraz już nie ma jak :eviltong:

Będzie trudno, ale wkońu sie uda xD
Jak prośby nie pomogą to pozostaje tylko szantaż :evil_lol:

O matulu co to za myszojad? :diabloti:
I do czego to doszło? Już troche sie znamy i jeszcze nie poznałam tego stwora :shake:

Taki słodki pluszak :loveu:

Posted

no to Kitek ma przyjaciela xD za co dostała po nosie ??:razz:

no tylko ten puchacz ma już 10 lat :lol::cool3:

Bo się na niego rzucała :diabloti: Dzisiaj mu uszy czyściła to się cały najeżył :lol:

Łooo, ale to na ''ludzkich'' 10? :razz:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Będzie trudno, ale wkońu sie uda xD
Jak prośby nie pomogą to pozostaje tylko szantaż :evil_lol:

O matulu co to za myszojad? :diabloti:
I do czego to doszło? Już troche sie znamy i jeszcze nie poznałam tego stwora :shake:

Taki słodki pluszak :loveu:

buahaha no no , nie wolno szantazowac swoich rodzicow :D:D chyba ze w naglych wypadkach tak jak ta impreza to masz moje pozwolenie xD :siara:
wiedzialas o moim pluszaku przeciez ci kiedys wyslalam zdjecia chyba :D
wiki4 napisał(a):
Bo się na niego rzucała :diabloti: Dzisiaj mu uszy czyściła to się cały najeżył :lol:

Łooo, ale to na ''ludzkich'' 10? :razz:

ludzkie ludzkie 10 lat a na jego kocie to nie wiem ile ma z 80 xD

Posted

buahaha no no , nie wolno szantazowac swoich rodzicow :D:D chyba ze w naglych wypadkach tak jak ta impreza to masz moje pozwolenie xD :siara:
wiedzialas o moim pluszaku przeciez ci kiedys wyslalam zdjecia chyba :D

Ojej dziękuje za pozwolenie :evil_lol::loveu:

Nie :eviltong: ja żadnych zdjęć od Cie nie dostałam :shake:
A o pluszaku wiedziałam tyle, że go jeszcze nie poznałam :roll:

Posted

nie posiadam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
chcialam dzisiaj isc bo ladna pogoda ale gośki na gygy nie było dzwonic mi sie nie chcialo a po za tym gdzies poszla :eviltong::eviltong:

Okropna ona :diabloti: Zostawiła galerię na pastwę losu :shake: