HuSkYy-Paulina-94 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 :roflt::roflt: prosze banerek <--- klik zeby powiekszyc wtedy widac napis :roflt: :roflt: nie no smieje na banerki czekam ^^ i jeszcze sobie poczekam :evil_lol::evil_lol: Quote
Cavy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://www.nume.pl/images/0q03gamc3sm1u910qg2.jpg Jaki cudak i jaka świetna, jesienna atmosfera. :loveu: Quote
gosiulaa Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt::roflt: prosze banerek <--- klik zeby powiekszyc wtedy widac napis :roflt: :roflt: nie no smieje na banerki czekam ^^ i jeszcze sobie poczekam :evil_lol::evil_lol: sama robiłaś ten "banner"? :evil_lol: [quote name='Cavy']http://www.nume.pl/images/0q03gamc3sm1u910qg2.jpg Jaki cudak i jaka świetna, jesienna atmosfera. :loveu: A atmosfera jesienna jest... bo akurat na tym zdjęciu władowałyśmy się tam gdzie liści najwięcej :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 buahaha a nie widac ??:D:D a teraz juz powazny banerek i patrz co jest po prawej :diabloti: ty we wlasnej osobie :evil_lol::evil_lol: jak dla mnie to mi sie podoba wykonala shel :cool3: Quote
gosiulaa Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha a nie widac ??:D:D a teraz juz powazny banerek i patrz co jest po prawej :diabloti: ty we wlasnej osobie :evil_lol::evil_lol: jak dla mnie to mi sie podoba wykonala shel :cool3: tyyy... ładny ten banner :loveu: taki... niezły :eviltong: wstawiam go :lol: Dzięki... i tej co go zrobiła też podziękuj ode mnie :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 gosiulaa napisał(a):tyyy... ładny ten banner :loveu: taki... niezły :eviltong: wstawiam go :lol: Dzięki... i tej co go zrobiła też podziękuj ode mnie :loveu: w sumie teraz mu trzeba zrobic fotki zimowe i zimowy baner :lol: za konem biało fajnie masz pażdziernik a tu zima:placz: to teraz nawet jak sie ociepli i snieg stopnieje to trawa bedzie taka zgnita :roll: a liscie to samo zamiast takie suche kolorowe wszystkie beda takie brzydkie .... czy u kogos tez spadł sniej ??:razz::roll: Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A u mnie śniegu jeszcze nie ma ... a szkoda :roll: Quote
Moniek193 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy zimowo:loveu: Jak tam się Basterkowi na śniegu szalało?:razz: Quote
Kaya93 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Berek :** HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):w sumie teraz mu trzeba zrobic fotki zimowe i zimowy baner :lol: za konem biało fajnie masz pażdziernik a tu zima:placz: to teraz nawet jak sie ociepli i snieg stopnieje to trawa bedzie taka zgnita :roll: a liscie to samo zamiast takie suche kolorowe wszystkie beda takie brzydkie .... czy u kogos tez spadł sniej ??:razz::roll: To teraz Cie zagne! U mnie też śnieg haa! Nie spodziewałaś się? Prawda? :evil_lol: PS mówią, że ma sie rozpogodzić :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 mam kilka fotek z wczoraj ale nic mi sie nie chce teraz .....przez ten goopi snieg bo przemarzly mi syry :placz::placz::placz::placz: nienawidze sniegu.... spodnie całe mokre jeszcze sie wywalilam bo tak slisko :roll: wiec fotki to nie wiem kiedy dam :roll: Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mam kilka fotek z wczoraj ale nic mi sie nie chce teraz .....przez ten goopi snieg bo przemarzly mi syry :placz::placz::placz::placz: nienawidze sniegu.... spodnie całe mokre jeszcze sie wywalilam bo tak slisko :roll: wiec fotki to nie wiem kiedy dam :roll: No bo jak jest śnieg to się kozaki nosi :razz: W zeszłym roku jak szłam to był taki chodnik śliski to się poślizgnęłam i spadłam na ONka mojej cioci, a on się tak wystraszył żeśmy go pół godziny po Zatorzu goniły :eviltong: Na lodowisko kiedyś weszłam w butach po mojego brata to zaliczyłam glebę i taka babka na mnie wpadła :razz: Miałam palec rozcięty :-( Quote
gosiulaa Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):w sumie teraz mu trzeba zrobic fotki zimowe i zimowy baner :lol: za konem biało fajnie masz pażdziernik a tu zima:placz: to teraz nawet jak sie ociepli i snieg stopnieje to trawa bedzie taka zgnita :roll: a liscie to samo zamiast takie suche kolorowe wszystkie beda takie brzydkie .... czy u kogos tez spadł sniej ??:razz::roll: Nie mów mi o śniegu... wiki4 napisał(a):A u mnie śniegu jeszcze nie ma ... a szkoda :roll: Na twoim miejscu skakałabym z radości! Moniek193 napisał(a):Witamy zimowo:loveu: Jak tam się Basterkowi na śniegu szalało?:razz: A weźźź... dostał szału głupek jeden i zaczął biegać po osiedlu jak oszalały i szczekać jak idiota. Kaya93 napisał(a):Berek :** To teraz Cie zagne! U mnie też śnieg haa! Nie spodziewałaś się? Prawda? :evil_lol: PS mówią, że ma sie rozpogodzić :cool3: grrrr.... nie mówcie o śniegu!! wiki4 napisał(a):Witamy wieczorkiem :razz: hej ;* HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mam kilka fotek z wczoraj ale nic mi sie nie chce teraz .....przez ten goopi snieg bo przemarzly mi syry :placz::placz::placz::placz: nienawidze sniegu.... spodnie całe mokre jeszcze sie wywalilam bo tak slisko :roll: wiec fotki to nie wiem kiedy dam :roll: Dodasz fotki kiedy będziesz miała czas... nie dziwie się że nie chciało Ci się dodać. Mi też się nic nie chciało jak wóciłam :lookarou: Ale nie z powodu zimna... wiki4 napisał(a):No bo jak jest śnieg to się kozaki nosi :razz: W zeszłym roku jak szłam to był taki chodnik śliski to się poślizgnęłam i spadłam na ONka mojej cioci, a on się tak wystraszył żeśmy go pół godziny po Zatorzu goniły :eviltong: Na lodowisko kiedyś weszłam w butach po mojego brata to zaliczyłam glebę i taka babka na mnie wpadła :razz: Miałam palec rozcięty :-( boszzzz... biedny ONek... mogłaś go zabić! :evil_lol: Quote
wiki4 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Raczej on zabić mnie :eviltong: To taki wielki kloc jest to pewnie nawet nie poczuł :roll: A mnie to nie szkoda :lol: Quote
Cavy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Co to ma byc, nasza petycje o śnieg nie zadziałała! :shake: :placz: :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Cavy napisał(a):Co to ma byc, nasza petycje o śnieg nie zadziałała! :shake: :placz: :evil_lol: No właśnie u mnie chyba troszkę zadziałała :diabloti: jak na razie śnieg topnieje i jest great. Ciekawe jak długo bezśnieżny okres potrwa... Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 To ja przyszłam się pochwalić, że u mnie też dzisiaj padał śnieg 45 min. na fizyce :multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 wiki4 ja bym sie na twoim miejscu nie cieszyla :eviltong: zaraz mysle ze dam fotki :evil_lol: tylko najpierw musze zamazac twarz Gochy bo by mnie zabila i Izy bo yyy?? bo nie chce upobliczniac jej twarzy :D:D:D Quote
wiki4 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A co tam jednego ludzia mniej :eviltong: Ja się cieszę bo uuuuwielbiam zimę :loveu: Quote
gosiulaa Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 wiki4 napisał(a):To ja przyszłam się pochwalić, że u mnie też dzisiaj padał śnieg 45 min. na fizyce :multi: :angryy: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiki4 ja bym sie na twoim miejscu nie cieszyla :eviltong: zaraz mysle ze dam fotki :evil_lol: tylko najpierw musze zamazac twarz Gochy bo by mnie zabila i Izy bo yyy?? bo nie chce upobliczniac jej twarzy :D:D:D zamazuj zamazuj... :p wiki4 napisał(a):A co tam jednego ludzia mniej :eviltong: Ja się cieszę bo uuuuwielbiam zimę :loveu: Zima jest poje....!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrr :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 i jego nowa koleżanka Bigi nie cało 3 miesięczna suczka beagielkowa:loveu: ( wszystkie zdjecia jej sa brzydkie ale ona jest tak energiczna ze jej sie normalnej foty nie da zrobic :roll: cdn ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 miłośc od pierwszego wejrzenia :razz::lol::lol: cdn ;) Quote
Recommended Posts