Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt::roflt: prosze banerek
<--- klik zeby powiekszyc wtedy widac napis :roflt:
:roflt:

nie no smieje na banerki czekam ^^ i jeszcze sobie poczekam :evil_lol::evil_lol:

sama robiłaś ten "banner"? :evil_lol:

[quote name='Cavy']http://www.nume.pl/images/0q03gamc3sm1u910qg2.jpg
Jaki cudak i jaka świetna, jesienna atmosfera. :loveu:

A atmosfera jesienna jest... bo akurat na tym zdjęciu władowałyśmy się tam gdzie liści najwięcej :eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha a nie widac ??:D:D
a teraz juz powazny banerek i patrz co jest po prawej :diabloti: ty we wlasnej osobie :evil_lol::evil_lol:

jak dla mnie to mi sie podoba
wykonala shel :cool3:

tyyy... ładny ten banner :loveu: taki... niezły :eviltong: wstawiam go :lol: Dzięki... i tej co go zrobiła też podziękuj ode mnie :loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
tyyy... ładny ten banner :loveu: taki... niezły :eviltong: wstawiam go :lol: Dzięki... i tej co go zrobiła też podziękuj ode mnie :loveu:

w sumie teraz mu trzeba zrobic fotki zimowe i zimowy baner :lol: za konem biało fajnie masz pażdziernik a tu zima:placz: to teraz nawet jak sie ociepli i snieg stopnieje to trawa bedzie taka zgnita :roll: a liscie to samo zamiast takie suche kolorowe wszystkie beda takie brzydkie ....
czy u kogos tez spadł sniej ??:razz::roll:

Posted

Berek :**

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
w sumie teraz mu trzeba zrobic fotki zimowe i zimowy baner :lol: za konem biało fajnie masz pażdziernik a tu zima:placz: to teraz nawet jak sie ociepli i snieg stopnieje to trawa bedzie taka zgnita :roll: a liscie to samo zamiast takie suche kolorowe wszystkie beda takie brzydkie ....

To teraz Cie zagne! U mnie też śnieg haa! Nie spodziewałaś się? Prawda? :evil_lol:

PS mówią, że ma sie rozpogodzić :cool3:

Posted

mam kilka fotek z wczoraj ale nic mi sie nie chce teraz .....przez ten goopi snieg bo przemarzly mi syry :placz::placz::placz::placz: nienawidze sniegu.... spodnie całe mokre jeszcze sie wywalilam bo tak slisko :roll: wiec fotki to nie wiem kiedy dam :roll:

Posted

mam kilka fotek z wczoraj ale nic mi sie nie chce teraz .....przez ten goopi snieg bo przemarzly mi syry :placz::placz::placz::placz: nienawidze sniegu.... spodnie całe mokre jeszcze sie wywalilam bo tak slisko :roll: wiec fotki to nie wiem kiedy dam :roll:

No bo jak jest śnieg to się kozaki nosi :razz:

W zeszłym roku jak szłam to był taki chodnik śliski to się poślizgnęłam i spadłam na ONka mojej cioci, a on się tak wystraszył żeśmy go pół godziny po Zatorzu goniły :eviltong:

Na lodowisko kiedyś weszłam w butach po mojego brata to zaliczyłam glebę i taka babka na mnie wpadła :razz: Miałam palec rozcięty :-(

Posted

Nie mów mi o śniegu...

wiki4 napisał(a):
A u mnie śniegu jeszcze nie ma ... a szkoda :roll:

Na twoim miejscu skakałabym z radości!

Moniek193 napisał(a):
Witamy zimowo:loveu: Jak tam się Basterkowi na śniegu szalało?:razz:

A weźźź... dostał szału głupek jeden i zaczął biegać po osiedlu jak oszalały i szczekać jak idiota.

Kaya93 napisał(a):
Berek :**

To teraz Cie zagne! U mnie też śnieg haa! Nie spodziewałaś się? Prawda? :evil_lol:

PS mówią, że ma sie rozpogodzić :cool3:

grrrr.... nie mówcie o śniegu!!

wiki4 napisał(a):
Witamy wieczorkiem :razz:

hej ;*

Dodasz fotki kiedy będziesz miała czas... nie dziwie się że nie chciało Ci się dodać. Mi też się nic nie chciało jak wóciłam :lookarou: Ale nie z powodu zimna...

wiki4 napisał(a):
No bo jak jest śnieg to się kozaki nosi :razz:

W zeszłym roku jak szłam to był taki chodnik śliski to się poślizgnęłam i spadłam na ONka mojej cioci, a on się tak wystraszył żeśmy go pół godziny po Zatorzu goniły :eviltong:

Na lodowisko kiedyś weszłam w butach po mojego brata to zaliczyłam glebę i taka babka na mnie wpadła :razz: Miałam palec rozcięty :-(

boszzzz... biedny ONek... mogłaś go zabić! :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Co to ma byc, nasza petycje o śnieg nie zadziałała! :shake: :placz:

:evil_lol:

No właśnie u mnie chyba troszkę zadziałała :diabloti: jak na razie śnieg topnieje i jest great. Ciekawe jak długo bezśnieżny okres potrwa...

Posted

wiki4 napisał(a):
To ja przyszłam się pochwalić, że u mnie też dzisiaj padał śnieg 45 min. na fizyce :multi:

:angryy:

wiki4 ja bym sie na twoim miejscu nie cieszyla :eviltong:
zaraz mysle ze dam fotki :evil_lol: tylko najpierw musze zamazac twarz Gochy bo by mnie zabila i Izy bo yyy?? bo nie chce upobliczniac jej twarzy :D:D:D

zamazuj zamazuj... :p

wiki4 napisał(a):
A co tam jednego ludzia mniej :eviltong:

Ja się cieszę bo uuuuwielbiam zimę :loveu:

Zima jest poje....!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrr :angryy::angryy::angryy::angryy: