Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten jego pysk wcale nie jest aż taki masywny :eviltong: tak tylko na zdjęciach się wydaje :evil_lol:

Nawet jeśli nie, to i tak bardzo przyciąga uwagę ten jego pychol, i jest naprawdę łady, lubie bardzo takie pychole :D :D:D:D

Posted

ja bym wstawila bo mam ich duzooo..... ale dopiero teraz dostalam kompa bo od wczoraj zepsuty ....(wiatrak) na szczescie ojciec naprawil i wrocilam :multi::multi: ale teraz nie moge wstawic bo ....mam talent.... i duzo do nadrabiania na dgm :diabloti::evil_lol::evil_lol:
boshe to byl dzien :roll: tak sie nameczylam zeby cokolwiek zrobic ze zdjeciami a tu lipa najpierw podlaczylam 2 inne komputery :evil_lol: i nawet mi to wyszlo gdyby nie to ze internet nie chodzil buah noi trzeba bylo sie meczyc bo jeden podlaczylam taki stary ze chodzil net ale klawiatury nie mialam z takim starym wejsciem i trzeba bylo lazic po piwnicach zanim sie wygrzebie jakas i znalazlam a wtedy net nie chodzil i tak caly czas super.... no ale dosc postaram sie wstawi jak tylko bede miec czas ^^ szykujcie sie ale nie nastawiajcie :D :evil_lol::evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ja bym wstawila bo mam ich duzooo..... ale dopiero teraz dostalam kompa bo od wczoraj zepsuty ....(wiatrak) na szczescie ojciec naprawil i wrocilam :multi::multi: ale teraz nie moge wstawic bo ....mam talent.... i duzo do nadrabiania na dgm :diabloti::evil_lol::evil_lol:
boshe to byl dzien :roll: tak sie nameczylam zeby cokolwiek zrobic ze zdjeciami a tu lipa najpierw podlaczylam 2 inne komputery :evil_lol: i nawet mi to wyszlo gdyby nie to ze internet nie chodzil buah noi trzeba bylo sie meczyc bo jeden podlaczylam taki stary ze chodzil net ale klawiatury nie mialam z takim starym wejsciem i trzeba bylo lazic po piwnicach zanim sie wygrzebie jakas i znalazlam a wtedy net nie chodzil i tak caly czas super.... no ale dosc postaram sie wstawi jak tylko bede miec czas ^^ szykujcie sie ale nie nastawiajcie :D :evil_lol::evil_lol:

No ale ważne, że już wróciłaś :multi: :lol: Dobra to ja się uszykuję ale nie nastawię :cool3:

Posted

Dziękuje siostra za fotki! :buzi: (ona ma tych fotek jeszcze drugie tyle:diabloti:)

[quote name='wiki4']http://www.nume.pl/images/tfbxs6weqsjk8fplhat.jpg

http://www.nume.pl/images/qvl06y1byyuxq0bepcs.jpg

Jeeej, jaka ślicznota ! :loveu:

Dziękować :loveu:

[quote name='wiki4']Dobrze, mamusiu :loveu:
Dziękuję za dobranockę :lol:
http://www.nume.pl/images/ryz1osr4sxc2zjf5x18a.jpg

Zapraszamy do nas na nowe focie ;)

Pundzia nie wiedziłam że dorobiłaś się córki :evil_lol:
Już biegne na fotki :p

[quote name='yoshiyuki']on jest naprawdę bardzo ładny, i bardzo fotogeniczny :) !

on po prostu się wprawia powoli... bo praktycznie cały czas go fotkami męczymy :evil_lol: i pomyśleć że kiedyś myślałam że ta galeria pusta będzie :roll:

[quote name='wiki4']Witamy z rana i życzymy miłego dnia :hand:
U Was też taka okropna pogoda ? :roll:

hejj :loveu: a pogoda u nas tragiczna... na dzisiaj tyle planów było a tu lipa :placz: no chyba że nagle się coś odmieni i chociaż minimalnie rozpogodzi:roll:

Posted

gosiulaa napisał(a):

Pundzia nie wiedziłam że dorobiłaś się córki :evil_lol:
Już biegne na fotki :p

hejj :loveu: a pogoda u nas tragiczna... na dzisiaj tyle planów było a tu lipa :placz: no chyba że nagle się coś odmieni i chociaż minimalnie rozpogodzi:roll:

Ona niedobra, spać tak wcześnie każe :diabloti:

No fajnie by było, fajnie ... :eviltong:

Posted

Hej Ciastki :loveu:

Kaya93 i Ciastek (Zdjęcia robiło zdolne dziecko gosiulaa :cool3:)

Ja i Basti :loveu:

Z tyłu Husky Paulina :razz: To wszystko działo się przy dużej ulicy na chodniku :diabloti:

Wiadomo kogo lubi najbardziej :D