Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiulaa napisał(a):
Hej :loveu: u nas wszystko ok... właśnie wróciłam od naszego (czyt. mojego i Pauliny) gołąbka Dziubka. Dostał jeść i pić xd posiedziałam z nim chwilę i robi się coraz pewniejszy. Już zaczyna się przyglądać wszystkiemu co dzieje się dookoła. Rusza tą głową jak idiota a ja tylko siedzę i śmieje z niego. :D

A co mu się stało bo nie doczytałam. :|

Posted

Kama & Diana napisał(a):
A co mu się stało bo nie doczytałam. :|

Na poprzedniej stronie jest opisane :D

[EDIT]

Ludzie słuchajcie! Gabi12 zapoczątkowała nowy trend! Z tejże okazji postanowiłam sfotografować moje wietrzące się na balkonie pranie aby pokazać Wam jakiś wspaniały jest to motyw na dobre zdjęcie!

Oto moje pranie:

Mile widziane komentarze! :D

Posted

Ajććć! Pranie. :evil_lol:

Jakież piekne majteczki nawet róshoffa bluzecka, ahhh :loveu: no zakochać się można i w dodatku tak pięknie to wykadrowałaś, oh i ah. ajć! :lol:

:mdleje:

Posted

Cavy napisał(a):
Ajććć! Pranie. :evil_lol:

Jakież piekne majteczki nawet róshoffa bluzecka, ahhh :loveu: no zakochać się można i w dodatku tak pięknie to wykadrowałaś, oh i ah. ajć! :lol:

:mdleje:

Wiem... jest boskie! :loveu: Bluzeczka rósoffa jest moja xd Dzięki za ten motywujący mnie komentarz! Od dziś fotografia prania stanie się moim nowym zajęciem.

Posted

gosiulaa napisał(a):
Wiem... jest boskie! :loveu: Bluzeczka rósoffa jest moja xd Dzięki za ten motywujący mnie komentarz! Od dziś fotografia prania stanie się moim nowym zajęciem.

Jak chcesz, to mogę ci podesłać trochę mojego prania, będziesz miała więcej do fotograffowaniaaa :loveu: :loveu:

Posted

Cavy napisał(a):
Jak chcesz, to mogę ci podesłać trochę mojego prania, będziesz miała więcej do fotograffowaniaaa :loveu: :loveu:

Ejjjj, spoko! Wysyłaj... im więcej kolorów tym lepiej :loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ejjjj, spoko! Wysyłaj... im więcej kolorów tym lepiej :loveu:

Oh dobrze, mam pełno niebieskich bluzek, zielonych, czarnych i czerwonych! :loveu: :loveu: :loveu:

Wiki, a ty się dołączysz? Dorzuć jakieś seksi stringi. :evil_lol: :cool3:

Posted

Cavy napisał(a):
Oh dobrze, mam pełno niebieskich bluzek, zielonych, czarnych i czerwonych! :loveu: :loveu: :loveu:

Wiki, a ty się dołączysz? Dorzuć jakieś seksi stringi. :evil_lol: :cool3:

ŁAAAA!! Cavy będę niezmiernie wdzięczna i zachwycona!

Wiki jeśli tylko takie posiadasz... :evil_lol:

Posted

woow Gosiu cóż za cudowne zdjęcie dodałaś :loveu: te pranie ajjjć :loveu:
na kompie mnie nie było bo wysiadł o_O :lol: chcialam wyslac zdjecia Dziubka na kompa a tu boom i system poszedł :lol:

zaraz spróbuje ponownie wysłać tym razem przy ojcu żeby widział że to nie ja psuje komputer :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
udowodnie jak pokaze zdjecia z ostatniej wycieczki calej 3

Okey :) czekam więc na zdjęcia.

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
woow Gosiu cóż za cudowne zdjęcie dodałaś :loveu: te pranie ajjjć :loveu:
na kompie mnie nie było bo wysiadł o_O :lol: chcialam wyslac zdjecia Dziubka na kompa a tu boom i system poszedł :lol:

zaraz spróbuje ponownie wysłać tym razem przy ojcu żeby widział że to nie ja psuje komputer :evil_lol:

ok ok xd

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie chcialo mi sie instalowac aparatu :evil_lol: ale nie martw sie za niedlugo powinny byc hihihy :evil_lol:

Leń :eviltong:

To się pospiesz :D A jak tam kociak? Nadal puchaty? :evil_lol:

Posted

Kama & Diana napisał(a):
Cześć.
I jak tam wakacje?

Hej. Wakacje upływają dobrze. Nic ciekawego się na nich nie dzieje na razie jeśli chodzi o jakieś wyjazdy. Jutro może na wycieczkę rowerową się wybierzemy z Pauliną-Husky i Matinestką :)

przeszlus napisał(a):
Ja tu po fotki lecę ,ale pustooo :(

Zapraszamy do nas spostrzegawczą i sprytna :p

Nie płakaj :) fotki będą jak Paulina wgra program do aparatu. Coś jej się komputer chrzani ostatnio i ciężko z tym.

Lecimy do Was!

Posted

wiki4 napisał(a):
Leń :eviltong:

To się pospiesz :D A jak tam kociak? Nadal puchaty? :evil_lol:

a no i leń i problemy z kompem :eviltong:
kociak już nie puchaty :eviltong: a zapomnialam napisac ze go wygolilismy hihihy :evil_lol: ale musimy zrobic ciag dalszy bo wyglada jak by wpadl pod kosiarke :lol: z boku ma wygolone ale czasami zdarzaja sie takie wloski i teraz wyglada jak jakas mapa geograficzna :roll: boki wygolone,brzuch część a tu taki pasek siersci na grzbiecie o_O :lol: musimy go do konca wygolic bo wygląda jak kupa :D mysle ze teraz moja matka nie bedzie brała w tym udziału po ostatnim incydencie z Kitusiem :lol: wiec teraz ja bede miec golare w rece :evil_lol: hihihy :diabloti: módlcie sie żeby wyszedł z tego cało :razz::D