Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']Krócej :lol:

A jak tam dzisiejsza pogoda? :cool3:[/QUOTE]

Nie pada już... chyba, przynajmniej ja nie widzę żeby padało. :eviltong: A poza tym to pochmurno, brak słońca, czyli generalnie do dupy... liczyłam na burzę..........

Posted

[quote name='gosiulaa']Nie pada już... chyba, przynajmniej ja nie widzę żeby padało. :eviltong: A poza tym to pochmurno, brak słońca, czyli generalnie do dupy... liczyłam na burzę..........[/QUOTE]

Ee to tak jak u nas :roll:

Mogło by so po grzmieć, po błyskać :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Ee to tak jak u nas :roll:

Mogło by so po grzmieć, po błyskać :cool3:[/QUOTE]

Tzn... dzisiaj już bym burzy nie chciała. Bo ciśnienie leci strasznie a źle się to objawia na moim samopoczuciu. Wczoraj miała być, grzmiało trochę nic więcej.....

Posted

[quote name='wiki4']Jak będzie słońce to będziesz narzekać, ze Ci gorąco :D :lol:[/QUOTE]

Dokładnie... a może nie, że gorąco tylko pić się chce :eviltong:

Posted

[quote name='wiki4']Jak będzie słońce to będziesz narzekać, ze Ci gorąco :D :lol:[/QUOTE]
nieeee ! :shake:
( moze czasami :evil_lol:)
[quote name='gosiulaa']Dokładnie... a może nie, że gorąco tylko pić się chce :eviltong:[/QUOTE]

:evil_lol:
a kiedy ja tak mówiłam ja?! :shock:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:evil_lol:
a kiedy ja tak mówiłam ja?! :shock:[/QUOTE]

no no... nie strugaj głupa teraz :eviltong: bo dość że ja umordowana byłam, musiałam pilnować resztkami sił biegającego luzem psa to jeszcze ty zawisłaś na mnie zapodając na okrągło jedno hasło "Gooośkaaaaaa daj mi wodyyyy, waaater!!!"

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']dzisiaj był kolejny długi spacer :loveu: 5 godzinny :lol:
fotki mam :razz:
ale chyba wiecej moich niż Bastera :lol: bo Gosia sie bawiła w fotografa i zrobiła mi sesje :lol: ale Baster fot tez cos tam ma :razz:
jak zwykle było super :loveu: ( [B]pomijajac to ze byłam bez wody a dla mnie to katurgia[/B] :lol: [ z wisloka sie przeciez nie napije :lol:])
i było mega parno :mdleje:
fotki dam pozniej albo jutro :razz:[/QUOTE]

Tyryryrry :evil_lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']no no... nie strugaj głupa teraz :eviltong: bo dość że ja umordowana byłam, musiałam pilnować resztkami sił biegającego luzem psa to jeszcze ty zawisłaś na mnie zapodając na okrągło jedno hasło "Gooośkaaaaaa daj mi wodyyyy, waaater!!!"[/QUOTE]

hahahaha a faktycznie coś sobie przypominam :evil_lol:

wiki z tego postu nic nie wynika :lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']
wiki z tego postu nic nie wynika :lol:[/QUOTE]

Wynikaa! :evil_lol: No chyba, że :siara:

[QUOTE]To chyba twoje, w których okłamujesz biednych dogomaniaków nie są na miejscu [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]

[quote name='gosiulaa']ooooooo dzięki Wiki :loveu:[/QUOTE]

:lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']Ależ Paulino... bardzo wiele z niego wynika. Potwierdza się tu moja trafna teza... a mianowicie "Słońce Paulinie kompletnie nie służy" :evil_lol:[/QUOTE]

:lol:

ale mi sloneczko służy, tylko jak mam wode :lol: