gosiulaa Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 wiki4 napisał(a):Witaneczko Baszterki :razz: Hejka :buzi: Wczoraj udaliśmy się wspólnie z Psiulką i Cziką na poligon :loveu: Ilona wzięła ze sobą aparat także jakieś zdjęcia powinny się pojawić... Tylko nie wiem kiedy :eviltong: no to tyle... hejka! XD Quote
Ciapkowa. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hejka ;) Zdjęcia Basterka, zdjęcia! On jest taki.. pięękny :loveu: Quote
psiulka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gosiulaa']Okey xD Na ostatnich zdjęciach odwiedziłyśmy poligon :eviltong: blisko Moniki to jest...również bardzo ładny teren i chyba ciekawiej jest przede wszystkim przez te drabinki :D Bardzo, bardzo ładny! Trawka równiutko skoszona, żadnych bagien, czyste jeziorka i pachnie kwiatuszkami :loveu: Quote
gosiulaa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='psiulka']Bardzo, bardzo ładny! Trawka równiutko skoszona, żadnych bagien, czyste jeziorka i pachnie kwiatuszkami :loveu:[/QUOTE] hahahhahaha!!! Zobaczysz w lecie głupku! :D... na miłocinie jest to samo co na poligonie teraz ^^" Quote
gosiulaa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Witamy się nocnie! :)[/QUOTE] [quote name='wiki4']Hejka Baszterki :D Kiedy te zdjęcia ?[/QUOTE] [quote name='CaneSs']heyka. zapraszamy na foto.[/QUOTE] hejka :loveu: zdjęcia nie wiem kiedy... Psiulki się pytajcie :eviltong: a wasze galerie może zaraz obskoczę ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Gosia fajna ta fotka na trzepaku:D Baster jak Ajlu tez lubi snieg bo teraz to z jezorem na wierzchu lata bo goraco jej;) sliczny :) Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* Quote
gosiulaa Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Sallcia']Basteeerki :loveu: jak tam święta? :d hej ;) dobrze... ja tam świąt nie obchodzę :eviltong: [quote name='*anusia&ajlu*']Gosia fajna ta fotka na trzepaku:D Baster jak Ajlu tez lubi snieg bo teraz to z jezorem na wierzchu lata bo goraco jej;) sliczny :) To nie trzepak :D to dużo wyżej... Baster w zimie szalał i bawić się chciał a teraz nic... rzucam mu patyk to prawie uwagi na niego nie zwraca :roll: [quote name='Moniek193']Wesołych Świąt Wam :multi: [quote name='GaBi12']Wesolych ;* [quote name='CaneSs'] Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* [quote name='Lilo.']Wesołych Świąt i Mokrego Śmingusa :cool3: ! Dzięki ;** Quote
ewatr Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Żurku smacznego Baranka cukrowego Pisanek wymarzonych Świąt mile spędzonych Dyngusa mokrego i wszystkiego bardzo udanego od Babci i Armniego Quote
bianka19 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Cześć , cześć ;) kiedy nowe fotki ? :D buziaki ! Quote
gosiulaa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='bianka19']Cześć , cześć ;) kiedy nowe fotki ? :D buziaki ![/QUOTE] No ja na razie nadal jestem pozbawiona aparatu... także nie wiem kiedy. Może Ilona coś wstawi... ale nie obiecuje ;) Quote
Kaya93 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='gosiulaa']No ja na razie nadal jestem pozbawiona aparatu... także nie wiem kiedy. Może Ilona coś wstawi... ale nie obiecuje ;)[/QUOTE] Ilona od paru dobrych dni nie ma internetu i pewnie szybko nie będzie miała... . Więc chyba musimy troszke poczekać :( Quote
Moniek193 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cześć dziołchy :loveu: Jak się pogoda poprawi (i stan mojego wolnego czasu) to liczę, że nas z Basterem odwiedzicie, bo Sarę rozsadza energia, już widzę jaką ma ochotę na zabawę z Basterkiem :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 kazdy ma jakies wymowki.....a ja chce foty:placz: zlitujcie sie chyba nie chcecie zebym ryczala:evil_lol: a jak tam myszoskoczki:loveu: Quote
Recommended Posts