Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Witaneczko Baszterki :razz:

Hejka :buzi:

Wczoraj udaliśmy się wspólnie z Psiulką i Cziką na poligon :loveu: Ilona wzięła ze sobą aparat także jakieś zdjęcia powinny się pojawić... Tylko nie wiem kiedy :eviltong: no to tyle... hejka! XD

Posted

[quote name='gosiulaa']Okey xD Na ostatnich zdjęciach odwiedziłyśmy poligon :eviltong: blisko Moniki to jest...również bardzo ładny teren i chyba ciekawiej jest przede wszystkim przez te drabinki :D

Bardzo, bardzo ładny! Trawka równiutko skoszona, żadnych bagien, czyste jeziorka i pachnie kwiatuszkami :loveu:

Posted

[quote name='psiulka']Bardzo, bardzo ładny! Trawka równiutko skoszona, żadnych bagien, czyste jeziorka i pachnie kwiatuszkami :loveu:[/QUOTE]

hahahhahaha!!! Zobaczysz w lecie głupku! :D... na miłocinie jest to samo co na poligonie teraz ^^"

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Witamy się nocnie! :)[/QUOTE]

[quote name='wiki4']Hejka Baszterki :D

Kiedy te zdjęcia ?[/QUOTE]

[quote name='CaneSs']heyka. zapraszamy na foto.[/QUOTE]

hejka :loveu: zdjęcia nie wiem kiedy... Psiulki się pytajcie :eviltong: a wasze galerie może zaraz obskoczę ;)

Posted

Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.
Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych,
życzą Claudia i Capri. ;*

Posted

[quote name='Sallcia']Basteeerki :loveu:
jak tam święta? :d

hej ;) dobrze... ja tam świąt nie obchodzę :eviltong:

[quote name='*anusia&ajlu*']Gosia fajna ta fotka na trzepaku:D
Baster jak Ajlu tez lubi snieg bo teraz to z jezorem na wierzchu lata bo goraco jej;)
sliczny :)

To nie trzepak :D to dużo wyżej...
Baster w zimie szalał i bawić się chciał a teraz nic... rzucam mu patyk to prawie uwagi na niego nie zwraca :roll:

[quote name='Moniek193']Wesołych Świąt Wam :multi:
[quote name='GaBi12']Wesolych ;*

[quote name='CaneSs']

Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa.
Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych,
życzą Claudia i Capri. ;*

[quote name='Lilo.']Wesołych Świąt i Mokrego Śmingusa :cool3: !

Dzięki ;**

Posted

[quote name='bianka19']Cześć , cześć ;)
kiedy nowe fotki ? :D
buziaki ![/QUOTE]

No ja na razie nadal jestem pozbawiona aparatu... także nie wiem kiedy. Może Ilona coś wstawi... ale nie obiecuje ;)

Posted

[quote name='gosiulaa']No ja na razie nadal jestem pozbawiona aparatu... także nie wiem kiedy. Może Ilona coś wstawi... ale nie obiecuje ;)[/QUOTE]

Ilona od paru dobrych dni nie ma internetu i pewnie szybko nie będzie miała... . Więc chyba musimy troszke poczekać :(

Posted

Cześć dziołchy :loveu: Jak się pogoda poprawi (i stan mojego wolnego czasu) to liczę, że nas z Basterem odwiedzicie, bo Sarę rozsadza energia, już widzę jaką ma ochotę na zabawę z Basterkiem :diabloti: