Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :loveu:

Ponieważ dzisiaj pogoda była wyjątkowo ładna wybraliśmy się z Basterkiem i jego żoną Shanti na Miłocin... oczywiście nie obeszło się bez fotografowania, dlatego też wpadam ze zdjęciami :eviltong:

Shanti ;)

Posted

Basterek boski :) tyle śniegu na miłocinie?? moja Masa pewnie by cała w niego wpadła :o a u mnie wczoraj słonko, dzisiaj śnieg a teraz odwilż :/

Posted

Kaya93 napisał(a):
Bry :loveu:

Jeszcze fot :diabloti:

jesssssuuu... a myślałam że jak dam raz więcej to dacie mi spokój na jakiś czas :eviltong: nie iwme kiedy fotki mu porobię... może do Moniki wpadniemy na weekendzie to fotki się pojawią :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):
jesssssuuu... a myślałam że jak dam raz więcej to dacie mi spokój na jakiś czas :eviltong: nie iwme kiedy fotki mu porobię... może do Moniki wpadniemy na weekendzie to fotki się pojawią :diabloti:

Dobra dobra :D to swoją drogą.
Teraz to ja czekam na te zdjęcia co właśnie je robisz :siara:
nie żebym Cie wkopała czy coś :diabloti:

Posted

ehhhh..... :placz: zdjęcia były... tylko niechcący usunęłam chyba z 20!! chciałam przekopiować je na kompa i zamiast dać kopiuj dałam usuń... grrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zachowały się tylko 3...
Paulina ma filmiki i na pewno więcej zdjęć niż ja także musicie poczekać na Pauline...

Posted

taaaa moze i foty jakies tam mam tylko jest mały problem ich tło jest różowe :roflt::angryy::roflt:
jednym słowem popsułam sobie aparacik :D:D ale filmiki chyba rozowe nie sa wiec jest git :D:D

ty to Gosiu masz talent :roflt: a smialas sie ze mnie jak ostatnio tak zrobilam ze schroniskowcami :D:D tyle ze ja je odzyskałam a ty cos nie bardzo :D:D

http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d8bbd3d78f3c74db20235cb9dfd2f.jpg
:loveu: