wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a nie wiem tak se jakos żeby podziwiac buahaha nie no kiedys sobie mysle ze zaloze galerie to pokaze takie zdjatka :diabloti:[/QUOTE] Galerię? :cool3: Z czym ? :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wiki4']Galerię? :cool3: Z czym ? :lol:[/QUOTE] z psem kiedyś go bede miec wkoncu nie :eviltong: masz na poprzedniej stronie Kitka i won ode mnie :p:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']z psem kiedyś go bede miec wkoncu nie :eviltong: masz na poprzedniej stronie Kitka i won ode mnie :p:diabloti:[/QUOTE] Załóż galerię Kitkowi :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wiki4']Załóż galerię Kitkowi :cool3:[/QUOTE] ma już galerie :diabloti: ale już sie nia nie obchodze :D:D chce ja zlikwidowac ale nie umiem wiec ja zostawilam i tam nie wchodze najprawdopodobniej usuneli mi juz tam konto :D:D bo tak wgl malo osob było a odwiedzajacych kitka to juz wgl masakra 3 osoby na krzyż a na dgm tak goopio zakładać :eviltong::lol: Quote
wiki4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ma już galerie :diabloti: ale już sie nia nie obchodze :D:D chce ja zlikwidowac ale nie umiem wiec ja zostawilam i tam nie wchodze najprawdopodobniej usuneli mi juz tam konto :D:D bo tak wgl malo osob było a odwiedzajacych kitka to juz wgl masakra 3 osoby na krzyż a na dgm tak goopio zakładać :eviltong::lol:[/QUOTE] Daj linka :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='wiki4']Daj linka :lol:[/QUOTE] no nie wiem czy to jeszcze istnieje po za tym nie znam hasla juz na tamta stronke :lol::lol::lol: buaha jednak jestem zalogowana zawsze i nie usuneli jej <lol> masz czekaj bo cos link nie wchodzi zrobie ze spacjami żeby nie zamieniało na link a ty je usuniesz h t t p: / / w w w .m r u c z e k k o c i a k . f o r a . p l / g a l e r i a , 3 / k i t e k - 1 0 l e t n i - p e r s , 3 3 0 6 - 1 5 . h t m l # 5 0 3 6 3 teraz ci zrobilam po kazdej literce spacje wiec bedziesz musiala duzo usuwac :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 gdzie ta gosiulla ,wiki4 nie mam z kim spamować :razz::roll: Quote
gosiulaa Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 jestem już gaduły!!! :diabloti: Paulina przepraszam że twój nick przekrztałciłam :lol: już poprawiam :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='gosiulaa']jestem już gaduły!!! :diabloti: Paulina przepraszam że twój nick przekrztałciłam :lol: już poprawiam :eviltong:[/QUOTE] no witam buaha :cool3::lol::loveu: ja sie nie kapnelam ale dobra :diabloti: Quote
Idolka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://www.nume.pl/images/jybagsmql6xg8icyyrmd.jpg hihi Bastusia chyba policja złapała coś krzywo idzie po tej linii , ile wypił ? :evil_lol: Słooodziak :loveu: ma bardzo ładną szerść taką lśniącą :) Dawno mnie tu nie było ... brak czasu :roll: śliczne kociaczki ;) pozdrowionka Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Idolka']http://www.nume.pl/images/jybagsmql6xg8icyyrmd.jpg hihi Bastusia chyba policja złapała coś krzywo idzie po tej linii , ile wypił ? :evil_lol: Słooodziak :loveu: ma bardzo ładną szerść taką lśniącą :) Dawno mnie tu nie było ... brak czasu :roll: śliczne kociaczki ;) pozdrowionka nie wypił :shake: Gośka paliła przy nim bake i takie są skutki :roll::evil_lol: a ty czego nie w szkole ??:mad: Quote
gosiulaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie wypił :shake: Gośka paliła przy nim bake i takie są skutki :roll::evil_lol:[/QUOTE] No to baaaa... grunt że nie zaćpał się na śmierć :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='gosiulaa']No to baaaa... grunt że nie zaćpał się na śmierć :eviltong:[/QUOTE] a no bo wtedy to już by było przewalone :shake: a mówiłam ci żebyś wgl nie paliła przy nim :roll: Quote
gosiulaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a no bo wtedy to już by było przewalone :shake: a mówiłam ci żebyś wgl nie paliła przy nim :roll:[/QUOTE] ahhh... no wiem wybacz, tak to już jest z nałogiem :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='gosiulaa']ahhh... no wiem wybacz, tak to już jest z nałogiem :lol:[/QUOTE] to walcz z tym :diabloti: chodź na terapie bo za niedługo popadniesz w głód narkotykowy :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to walcz z tym :diabloti: chodź na terapie bo za niedługo popadniesz w głód narkotykowy :evil_lol:[/QUOTE] buhahahha :evil_lol: może od razu w anoreksje narkotykową haaa! :eviltong: Dobrze postaram się rzucić :roll:... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='gosiulaa']buhahahha :evil_lol: może od razu w anoreksje narkotykową haaa! :eviltong: Dobrze postaram się rzucić :roll:...[/QUOTE] a no może też ale jeżeli będziesz brać w takich ilościach jak ostatnio to popadniesz raczej w otyłość narkotykową xDxD :lol: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']gdzie ta gosiulla ,wiki4 nie mam z kim spamować :razz::roll: Jestem :diabloti: http://i27.tinypic.com/14ax8c3.jpg Sweetaśny :loveu: Cio tam u was? :lol: Gosiu przestań brać bo już w ogóle nie będziesz na Dogo wchodzić :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']Jestem :diabloti: http://i27.tinypic.com/14ax8c3.jpg Sweetaśny :loveu: Cio tam u was? :lol: Gosiu przestań brać bo już w ogóle nie będziesz na Dogo wchodzić :placz: no wkoncu :diabloti: buaha wchodziłaś tam :roflt: a idź z tą galeria :evil_lol::evil_lol: a założyłaś swojemu kotu tam galerie :p mówiłam jej żeby przestała brać to ta tylko więcej i więcej ja juz siły do niej nie mam :shake: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no wkoncu :diabloti: buaha wchodziłaś tam :roflt: a idź z tą galeria :evil_lol::evil_lol: a założyłaś swojemu kotu tam galerie :p mówiłam jej żeby przestała brać to ta tylko więcej i więcej ja juz siły do niej nie mam :shake:[/QUOTE] No...dostałam się :cool3: A jak :lol: A jeśli można widzieć to gdzie ja mam z nią iść? :diabloti: Biedny, biedny Bastuś :shake: Trza ją siła na odwyk zawlec :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']No...dostałam się :cool3: A jak :lol: A jeśli można widzieć to gdzie ja mam z nią iść? :diabloti: Biedny, biedny Bastuś :shake: Trza ją siła na odwyk zawlec :evil_lol:[/QUOTE] o prosze wpuscili cie bez wejsciowki :razz: najdalej ode mnie :cool3: nom strasznie mi go szkoda cały czas sie nawachuje tych smrodów jakich ona bierze :diabloti: a najbardziej to mi go szkoda na ziemi bo przejdzie taka Gośka z takimi syrami i co i po Basterze :roflt: ( bierze to wszystko to jej sie wydziela nogami xD) założ tam galerie Puchowi :diabloti: i Lisce :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o prosze wpuscili cie bez wejsciowki :razz: najdalej ode mnie :cool3: nom strasznie mi go szkoda cały czas sie nawachuje tych smrodów jakich ona bierze :diabloti: a najbardziej to mi go szkoda na ziemi bo przejdzie taka Gośka z takimi syrami i co i po Basterze :roflt: ( bierze to wszystko to jej sie wydziela nogami xD) założ tam galerie Puchowi :diabloti: i Lisce :diabloti:[/QUOTE] Nuu...ma się te znajomości :cool3: Dlaczego ?! :loveu: Pewno nawet w schronisku tak nie jedzie :evil_lol: P.s Zaraz znowu będzie, że ja obgadujemy :cool3: Hmm....no nie wiem, zobaczy się :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']Nuu...ma się te znajomości :cool3: Dlaczego ?! :loveu: Pewno nawet w schronisku tak nie jedzie :evil_lol: P.s Zaraz znowu będzie, że ja obgadujemy :cool3: Hmm....no nie wiem, zobaczy się :eviltong:[/QUOTE] :razz: bo tak :diabloti: a żebyś wiedziała :evil_lol: nie no ja w schronisku nie czuje żeby coś tam jechało:cool1::evil_lol: a tam ona wchodzi raz na ruski rok na dgm wiec sie nie kapnie :D:D::D:D tak gosiulla tez cie pozdrawiam :D:D Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:razz: bo tak :diabloti: a żebyś wiedziała :evil_lol: nie no ja w schronisku nie czuje żeby coś tam jechało:cool1::evil_lol: a tam ona wchodzi raz na ruski rok na dgm wiec sie nie kapnie :D:D::D:D tak gosiulla tez cie pozdrawiam :D:D[/QUOTE] No pewnie jak Gosia wejdzie to jedzie :evil_lol: Tak wynika z Twoich opowiadań :eviltong: A ruski rok to ile ma ? :crazyeye: Ja myślałam, że tyle samo :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']No pewnie jak Gosia wejdzie to jedzie :evil_lol: Tak wynika z Twoich opowiadań :eviltong: A ruski rok to ile ma ? :crazyeye: Ja myślałam, że tyle samo :cool3:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: tak sie mówi :diabloti: Quote
Recommended Posts