Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosiulaa napisał(a):
hejjj ;) a dzionek minął dosyć śpiąco... jestem strasznie padnięta a muszę zrobić wypracowanie z historii :roll: nie chce się ale trzeba, cóż poradzić.....

Na jutro ? :cool3:

Zapraszamy do nas na nowe focie :lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiulaa napisał(a):
hejjj ;) a dzionek minął dosyć śpiąco... jestem strasznie padnięta a muszę zrobić wypracowanie z historii :roll: nie chce się ale trzeba, cóż poradzić.....

to cos na papierze kancelaryjnym sytuacja polakow w okresie zaborow ??:p:shake::mad: nienawidze historii ale nam mało tego dała to 2 zadania z historii jeszcze do tego i nauka bo sprawdzian z całego działu :placz:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
to cos na papierze kancelaryjnym sytuacja polakow w okresie zaborow ??:p:shake::mad: nienawidze historii ale nam mało tego dała to 2 zadania z historii jeszcze do tego i nauka bo sprawdzian z całego działu :placz:

Dokładnie tak... :shake: nie mam siły tego robić, lecę z dogo bo nigdy się nie skupię.

Posted

bianka19 napisał(a):
Siemanko Wam :D

Elo Elo :evil_lol:

Wiecie co... chcę lustrzanke :diabloti: Nie wiem jak ją zdobędę ale chyba bank obrabuje albo ukradne ją ze sklepu :eviltong:
Buuuuuuuuu :placz:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Elo Elo :evil_lol:

Wiecie co... chcę lustrzanke :diabloti: Nie wiem jak ją zdobędę ale chyba bank obrabuje albo ukradne ją ze sklepu :eviltong:
Buuuuuuuuu :placz:

buaha kto by nie chciał ...:p wlasnie i co z fotami ??:razz: ja juz koncze jesc jeszcze tylko cos zrobie i jush :razz::razz:

a jak z toba i czasem ;>

Posted

buaha kto by nie chciał ...:p wlasnie i co z fotami ??:razz: ja juz koncze jesc jeszcze tylko cos zrobie i jush :razz::razz:

a jak z toba i czasem ;>

hmmm hmmm hmmmm... no mi pozostaje tylko nadrobić wątki na dogo i wstawić jakieś bannery jeszcze, bo skoro mam miejsce to szkoda żeby się marnowało :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):
hmmm hmmm hmmmm... no mi pozostaje tylko nadrobić wątki na dogo i wstawić jakieś bannery jeszcze, bo skoro mam miejsce to szkoda żeby się marnowało :diabloti:

:evil_lol: a no to pozwiedzaj watki ja mam 40 do nadrobienia wiec odechcialo mi sie :cool1:

Posted

no ja jush wszystkie nadrobiłam watki a ty jeszcze nie ??:p kurcze pada chyba nee??:placz:

Brat mówi że pada... ale sama nie wiem bo ja nie widzę za oknem ludzi z parasolami :diabloti: To co idziemy?

Posted

Cześć! :multi:

U mnie nie pada jak na razie i lepiej żeby nie padało, bo ja z psem na spacer wychodzę, a nie będę po błocie chodziła. :evil_lol:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Brat mówi że pada... ale sama nie wiem bo ja nie widzę za oknem ludzi z parasolami :diabloti: To co idziemy?

nom idziemy tylko musze zmienic gacie bo znajac zycie to Baster jak sie na mnie rzuci to szkoda gaci :D:D:D
no to tu jak zawsze za 10 min :}

cavy u nas było słonko jak byłyśmy w szkole ale oczywiście jak sie skończyły lekcje musiało zacząć padać :roll:

Posted

Cavy napisał(a):
Cześć! :multi:

U mnie nie pada jak na razie i lepiej żeby nie padało, bo ja z psem na spacer wychodzę, a nie będę po błocie chodziła. :evil_lol:

Widzę żę obie ani deszczu ani śniegu nie lubimy :mdrmed:

nom idziemy tylko musze zmienic gacie bo znajac zycie to Baster jak sie na mnie rzuci to szkoda gaci :D:D:D
no to tu jak zawsze za 10 min :}

cavy u nas było słonko jak byłyśmy w szkole ale oczywiście jak sie skończyły lekcje musiało zacząć padać :roll:

Okey... to ja się zbieram :eviltong:

Posted

Witam właścicielkę Basterka :loveu: . Czekam na więcej fotek tego pieknego mieszańca OWCZARKA KAUKASKIEGO :eviltong: . Jest taki piękny, że z zachwytem oglądam jego fotki :p .
Pozdro . :evil_lol:
A jak nie będzie do końca miesiąca fotek Bastera, to uduszę ! :mad:
A na koniec może .. dodam moją fotkę ?!

Jak się wyświetli, to będzie cudnie :roll: .
Bo chyba się nie pokaże fotka .. :-(

Posted

[quote name='marta95']Witam właścicielkę Basterka :loveu: . Czekam na więcej fotek tego pieknego mieszańca OWCZARKA KAUKASKIEGO :eviltong: . Jest taki piękny, że z zachwytem oglądam jego fotki :p .
Pozdro . :evil_lol:
A jak nie będzie do końca miesiąca fotek Bastera, to uduszę ! :mad:
A na koniec może .. dodam moją fotkę ?!

Jak się wyświetli, to będzie cudnie :roll: .
Bo chyba się nie pokaże fotka .. :-(

Witamy Witamy :loveu: nie wiem co Cię w nim tak zachwyca :eviltong: A fotki będą na dniach... koleżanka Paulina doda :evil_lol: A zdjęcie się nie wyświetla...:roll:

Posted

[quote name='gosiulaa']Witamy Witamy :loveu: nie wiem co Cię w nim tak zachwyca :eviltong: A fotki będą na dniach... koleżanka Paulina doda :evil_lol: A zdjęcie się nie wyświetla...:roll:

koleżanka... dla ciebie miłość twego życia :lol::lol: nie no smieje .... xD

co to jest ??:???: