Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiulka']Buby małe :loveu: Basterek to taki ich opiekun, on jest przekochany, wszystkimi się "zajmuje"! Majkę na smyczy prowadził, myszoskoczki niańczy. :iloveyou: I tak fajnie gania za patykami! Kiedy na B IV nad jezioko? :D[/QUOTE]

oooooo nawet Ilonce nad jeziorko się zachciało... no proszę :loveu: tzn wiesz możemy iść gdzieś w tamte strony... tylko nie wiem czy się pozwolę psu kompać bo coraz zimniej się robi :eviltong: a teraz weekendy mam pozajmowane cholera... ale jakoś się ustawimy jeszcze:p nie koniecznie nad jeziorkiem , co ty na to? :razz:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Idolka']http://www.nume.pl/images/el47lzjn44pmnzqtm07n.jpg kruszynka :loveu:
pozdrawiam

ooo witamy cię :buzi: i również pozdrawiamy :multi:

[quote name='Kaya93']Oo myszory :loveu:
Maja je bardzo polubiła :diabloti:

Właśnie jeziorko :loveu: :siara:

Buuzi dla Was :buzi: :buzi:

Ona bardzo polubiła je straszyć :cool3::loveu: A nad jeziorko jeszcze się zgadamy... pogoda musi odpowiadać bo inaczej lipa :roll:

Posted

[quote name='gosiulaa']

Ona bardzo polubiła je straszyć :cool3::loveu: A nad jeziorko jeszcze się zgadamy... pogoda musi odpowiadać bo inaczej lipa :roll:[/quote]

O tym mówie :diabloti:
Noo, chociaż teraz trudno będzie o słonko przez cały dzień :roll:
A właśnie może Lipie? :diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']O tym mówie :diabloti:
Noo, chociaż teraz trudno będzie o słonko przez cały dzień :roll:
A właśnie może Lipie? :diabloti:[/QUOTE]

Lipie na taką pogode... no co ty :eviltong: (chyba nie masz zamiaru się kąpać) :razz:?:evil_lol:

Posted

[quote name='gosiulaa']Lipie na taką pogode... no co ty :eviltong: (chyba nie masz zamiaru się kąpać) :razz:?:evil_lol:[/quote]
Jaką? Dziś przecież w miare było xd
No a Ty nie? :-o bierzemy co trzaba i do wody xD a jak kto woli to toples też może być :evil_lol:

Haha dżołk :diabloti:
ale jakby było nawet nawet z pogodą to piesy by sie pobawiły:loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Jaką? Dziś przecież w miare było xd
No a Ty nie? :-o bierzemy co trzaba i do wody xD a jak kto woli to toples też może być :evil_lol:

Haha dżołk :diabloti:
ale jakby było nawet nawet z pogodą to piesy by sie pobawiły:loveu:[/QUOTE]

Hmmm hmmm hmmm... tylko teraz znowu problemy z dojazdem itp... dalej nie mam puzdra dla Bastera żeby autobusem się zabrać:eviltong:

[quote name='Moniek193']Hej wieśniaki mooje:loveu: :buzi:
Kiedy będziecie w schronie, bo ja jednak w poniedziałek, a potem w sobotę:roll:[/QUOTE]

No my będziemy dopiero w następny wtorek :placz: bo w ten mamy wycieczkę a potem rajd na który nie wiem czy pojade... no więc pasuje mi dopiero własnie we wtorek:-(

Posted

[quote name='gosiulaa']Hmmm hmmm hmmm... tylko teraz znowu problemy z dojazdem itp... dalej nie mam puzdra dla Bastera żeby autobusem się zabrać:eviltong:
[/quote]

Dziecie kochane, ja Lipie tak tylko proponowałam :P przecie możemy na Miłocin :loveu:
Sie jeszcze zgadamy;)

Posted

[quote name='doma0905']Hej :hand:

My tutaj pierwszy raz :lol:

Oczywiście będziemy wpadać bo baster jest śliczny :loveu:[/QUOTE]

Witamy nową Ciotkę Bastera :buzi::lol: a zapraszamy zapraszamy... :loveu: