Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 CTR został bardzo niedawno przecież stworzony z kilku ras i cechy tych ras wyraźnie widać w niejednym egzemplarzu, dlaczego nie miałoby być widać umaszczenia? Przecież nowofunland też jest czarny i biało czarny a brał udział w tworzeniu rasy. A rottweiler? Airedale terrier?Możliwe i inne dolewki kto tam ruskich sprawdzał? Mnie się podobają te kolorowe choć widzę ich pierwszy raz i to na zdjęciu. Nie wiem co by było live :wink: Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Haha, Olcia ja wiem jak wyglada spinone :P . No to kiedy malujemy :wink: . No i przycinamy :lol: . Quote
Olcia Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha, Olcia ja wiem jak wyglada spinone :P . No to kiedy malujemy :wink: . No i przycinamy :lol: . nie watpie w to ze wiesz jak wyglada spinone:), chodzilo mi o to ze ma miec plamy dokladnie w tych miejscach jak ten na zdjeciu Quote
Ka-Vanga Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Olcia napisał(a):nie watpie w to ze wiesz jak wyglada spinone:), chodzilo mi o to ze ma miec plamy dokladnie w tych miejscach jak ten na zdjeciu Buahahaha, to zes sobie wymyslila :wink: :lol: :evilbat: . Quote
Ludek Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='ivkaol']Jesli ktos wie o szczeniaczku CTR-a o kolorze innym niz czarny - prosze o kontakt na priva. Jestem zainteresowana kupnem. Zobacz sobie tutaj na post jmb http://forum.dogs.pl/viewthread.php?tid=4170 Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 aaa ja też chcę olbrzyma cz-sr :angel: zapisuję się na listę Quote
Olcia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 malawaszka to idzmy na ukad bierzesz Buliego a ja Ci go przemaluje jak tylko zechcesz nawet w ciapki Quote
mamanabank Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 a może ktoś chce białego??? To znowu ja :) (Patrz mój podpis) Quote
Recommended Posts