Diana14 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Hehe a ja Havelke nawet lubie :lol: fajny gość :D Quote
lidush Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Ja nic do niego nie mam tyle, że powątpiewam w jego znajomość mojej rasy :wink: Tak poza tym to kulturny i miły z niego człek :lol: :lol: :wink: Quote
Diana14 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Matyas tez sie nie zna na psach a sędziuje dosyć sporo w Polsce :P Quote
Dominika1987 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ooo widzę, ze Diana obstawe sędziowską załatwiła(zresztą, czego ona nie załatwi :wink: :lol: ). Może i ja się tam wybiorę (oczywiście jako widz :-? ) Quote
Diana14 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Nie ja nie załatwiłam (nie chciało mi się tyłka do zk ruszyć ;) ) Pewna osoba z naszego oddziału podała obsadę :) Quote
Dominika1987 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 No niech będzie, ale mimo wszystko musiałaś to od kogoś mieć (czyli od kogos to załatwiłaś :lol: ) Najważniejsze, ze obsada jest. Diana wybierasz się??? :wink: Quote
Diana14 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 To jeszcze jedna niespodzianka :lol: Stronka oddziału łódzkiego www.zkwp.lodz.pl Ja będę na 100% a czy cos zgłosze to jeszcze zobacze :) Pewnie Vege wrzuce do młodzieży :) Quote
Klaudia i Dino Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Ja też postaram się być :D Diana,a Limbę weźmiesz "do towarzystwa"?Chciałabym ją w końcu zobaczyć na żywo :wink: Quote
Diana14 Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Limbusia nie jest teraz najpiekniejsza bo pomogliśmy sie jej pozbyc zbędnego futerka na lato :P ;) Ale może ją wezme :) Quote
Klaudia i Dino Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Futerkiem się nie przejmuj :D Dino też jest bez futerka bo przeżył już drugie w tym roku linienie :o :roll: Quote
Diana14 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 W sumie się nie przejmuje bo ona i tak nie będzie tam wystawiana, a przynajmniej nie musi się męczyć w upały ze zbędnymi kudełkami :) Quote
alqua Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 My też będziemy i Nikosia malutka będzie debiutowała :). Już chciałabym ieć to za sobą.... :wink: Quote
Musiałek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 No i ja też dostałam potwierdzenie że i my się zaprezentujemy w klasie :) baby, Blue będzie reprezentowany przez mojego syna Marcina (lat 10) dla niego to też bedzie debiut :) Quote
alqua Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Musiałek a ile miesięcy ma wasz piesio??? Moja skończyła 5 5września :). Quote
Musiałek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Witam, Blue w poniedziałek skończy 3 miesiące!!!! Pewnie łatwo na ringu nie będzie :))) Quote
AniaP Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Musiałek napisał(a): Pewnie łatwo na ringu nie będzie )) Będziemy trzymać łapki za Marcina i Blue. :thumbs: A mimo, że merlaczki zawsze najmniej mi się podobały :oops: , to stwierdzam, że z Blue rośnie coraz śliczniejszy misio. :P :kciuki: Quote
alqua Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Nom Blue jest przeudny, mi też tak merle nie bardzo ale Blue jest the best!! :lol: Quote
Diana14 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Musiałek to śliczne zwierzątko na zdjęciu to owczarek australijski? A jeśli tak to napiszesz z jakiej hodowli (chyba, ze się mylę i to co innego to przepraszam :oops: ) ??? Quote
Ajrisz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Kurcze, myslalam, ze Blue jest od Justyny W. a jednak sie mylilam... Quote
Musiałek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Witam, Daina - jest to owczarek austrlijski Niestety nie od Justyny, spóxniłam się z decyzją, ale to Justyna i Ula pomagały mi przy zakupie Blue, pochodzi on z młodej domowej hodowli Alpine River ze Słowenii, jego matka jest juz chamionem i urodzonym sportowcem Agility, ma juz A2, natomiast ojciec - to młody zwycięzca Europy 2005 Shallow Rivers' Wahpeeh Catawba, najpierw w hodowli francuskiej, obecnie czeskiej u pani Podziemnskiej. Martwi mnie tylko mój Ares który teraz przechodzi kryzys, Blue jest typem dominanta i juz w wieku 13 tygodni steroryzował mojego sheltie, Ares jest bardzo delikatny i wrażliwy i poddał mu sie, i mimo że staram mu się okazywać jak najwięcej miłości to on jest b. smutny. Bawia się ładnie, gryza się o moje względy (tzn Blue atakuje Aresa ilekroć ten jest w moim poblizu) i ten biedak ucieka i chowa się pod stół. Czy jest sposób aby pomóc mu nabrac pewności siebie? Choc troszeczkę?? Quote
nice_girl Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Piesek jest boski! :D Zdaje się, że widziałam jego zdjęcia na stronie hodowli cardiganów. :wink: Quote
sheltia12 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Witam. Ja wybieram sie z shelciakami na Łódzka klubówke. Moze ktos jeszcze? oprocz sheltomaniaka :P A macie moze stawke shelciaków? Pozdrawiam, Sheltia Quote
sheltia12 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Witam. Ja wybieram sie z shelciakami na Łódzka klubówke. Moze ktos jeszcze? oprocz sheltomaniaka :P A macie moze stawke shelciaków? Pozdrawiam, Sheltia Quote
sheltomaniak Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ano własnie...może ktoś ma jakies przecieki co do szetlandów?:) Quote
Recommended Posts