Soema Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Sunia z TAKIM wsparciem musi w końcu mieć szczęście.. a ten s****** mam nadzieję, że dostanie za swoje :angryy: o Stefana walczyliśmy to i tu musi benia wygrać :) bardzo mocno kibicuje dziewczynce... Quote
LACRIMA Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Soema']Sunia z TAKIM wsparciem musi w końcu mieć szczęście.. a ten s****** mam nadzieję, że dostanie za swoje :angryy: o Stefana walczyliśmy to i tu musi benia wygrać :) bardzo mocno kibicuje dziewczynce... Cieszę się Soema, że jesteś. Quote
Soema Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 LACRIMA napisał(a):Cieszę się Soema, że jesteś. Jestem od początku... ale co tu po moim 'jestestwie' nijak nie mogę pomóc..:shake::oops: Quote
LACRIMA Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Nie o pieniądze tylko w tym wszystkim chodzi. Pomagasz swoją obecnością. A jak Cię znam, gdy trzeba będzie poświęcisz też swój czas. Quote
Asior Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 paulinko, mozesz podmienić zdjęcie na NK... tu więcej widać....: Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 LACRIMA, co mam robić z allegro???? Nie mam danych konta Ulv????? aa no i na reszte zdjęć czekam :eviltong: Korenia :eviltong: Quote
LACRIMA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Asia nie wiem dlaczego nie masz jeszcze konta od Ulv. Być może ma obawy przed podawaniem prywatnego na allegro. Jeśli nie dostaniesz dzisiaj zmień tekst o wpłatach na np. "Jeśli chcielibyście Państwo wspomóc Lunę prosimy o kontakt" albo jakoś podobnie. I wtedy podasz prywatnie moje. I niech idzie to allegro w końcu, bo czasu mało. Quote
LACRIMA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Weszły dwie wpłaty: 20 zł, 50 zł. Później sprawdzę od kogo i wieczorem podam i rozliczę. Quote
Paulina_mickey Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asia zmieniła bym z miłą chęcią, ale to które wstawiłam zabrało już resztki mojego transferu na profilu :mad::evil_lol: A nowy, zamówiony jak go nie było tak nie ma dalej. Kilka dni i będzie nowy miesiąc więc dodam, wszystkie zaległe benie, a jest ich trochę :shake: Witam wszystkich nowych, którzy się logują i mają taki zamiar. :loveu: Quote
Korenia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='Asior']LACRIMA, co mam robić z allegro???? Nie mam danych konta Ulv????? aa no i na reszte zdjęć czekam :eviltong: Korenia :eviltong: Sorry Asior, ale ja poszłam w ślady Ulv :eviltong: tzn. byłam bez neta :angryy: Jakieś kable ostatnio spaliły się tej firmie, która mi dostarcza net i są problemy, bo podobno naprawiają :angryy: Zaraz coś tam wyśle :eviltong: A i Magda dzwoniła, żebym wysała jej numer konta, tylko nie pamiętam komu miałam go wysłać :P Quote
pumcia02 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jaka cudna :loveu: takie wdzieczne spojrzenie. Quote
Korenia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Czy miał ktoś dzisiaj kontakt z Ulv? Nie odbiera od swojej cioci telefonów cały dzień, od diuny też nie. Ja dzwoniłam, zero odezwu. Ciocia Magdy się bardzo matrwi... z resztą my tez... Quote
LACRIMA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Korenia wszystko w porządku! Przekaż Cioci. Magda podziała telefon. Oddzwoniła do mnie jakieś 15 min temu. Quote
LACRIMA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Ulv bardzo dba o naszą dziewczynkę. Przesłała mi przed chwilą jej zdjęcie sprzed dosłownie kilku minut. Ja oczywiście nie wrzucę tutaj, bo nie wiem jak, ale jeśli ktoś chce to niech daje nr telefonu to puszczę. Ulv nie ma ciągle netu. Szkoda, bo brakuje jej tutaj. Lunka będzie jutro albo jeszcze dzisiaj odrobaczywiana. Magda ustaliła dzisiaj w Klinice Niedzielskich pobyt w szpitaliku po operacji. Quote
LACRIMA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dzisiaj na konto wpłynęło: 1. Anna Katarzyna N./ Gliwice - 20 zł 2. Anna i Czajka / Olcha - 50 zł 3. Małgorzata W. (wirtualna adopcja) - 200 zł Z całego serca w imieniu Luny bardzo Wszystkim dziękuję !!! Uaktualniam wpłaty w pierwszym poście. Wydatki poda Ulv. Quote
LACRIMA Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Rozmawiałam teraz z Ulv. Musimy się spieszyć. Z łapą nie jest dobrze. Mnie już na tych ostatnich zdjęciach wydawało się, że jest bardziej spuchnięta. Wg Magdy jest problem z krążeniem, być może nowotwór uciska naczynia krwionośne. Mała liże sobie łapkę, boli ją. Stara się układać odpowiednio, żeby jak najmniej przeszkadzała. We wtorek, po przyjeździe dra Niedzielskiego od razu umawiamy się na amputację. Po operacji Luna zostaje w szpitalu przy klinice, pod dalszą opieką Niedzielskich. I walczy z rakiem dalej. Rany na głowie goją się bez powikłań, drapanie po lekach ustaje, uszy lepiej. Dieta skierowana na wzmocnienie organizmu. Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 no i pytanie podstawowe...... (zadała mi Lacrima :evil_lol: ) Ile psów widzisz :cool3: Quote
Korenia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Asior napisał(a):no i pytanie podstawowe...... (zadała mi Lacrima :evil_lol: ) Ile psów widzisz :cool3: Ja widzę Lunę i moją drobinkę słodką :loveu: Quote
Soema Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tym ogonem to ona go nie udusi?:mdleje: żeby tylko gazów nie miała...:roll: a tak poważnie, ta łapina wygląda potwornie... biedna suczynka...:-( Quote
Biafra Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Lacrima, cały czas trzymam kciuki za Lunę :shake: Został mi jeszcze jeden anioł od Pani Marzanny, dla najbardziej potrzebującego zwierzaka. Luna wygrała w przedbiegach w kategorii najbardziej ...:-( Wiec, przeznaczam dla niej tego pieknego anioła, żeby nad nią czuwał,przyniósł szczęście...i jakiś grosik. Może jakaś dobra dusza znajdzie czas i wystawi go na bazarku lub allegro :oops: Anioł namalowany na płycie pilśniowej, farbami akrylowymi. Wymiary 40x62 cm. Quote
margot1504 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciesze sie ogromnie ze przeszedl transfer ( mysle , ze zajmie to pare dni), ze moglam nareszcie wplacic co nieco zeby pomoc Lunie,i nie tylko.... ze mam cudowna corke, ktora kocha !!!!!tak jak ja zwierzaki ( Marta wplacila polowe swoich pieniedzy) ze znalazlam tak wspanialych ludzi jak Wy, ktorzy walcza o kazda istote!!!! pozdrawiam Was slonecznie!!!!! Quote
LACRIMA Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Biafra, Margot dziękuję Wam. Która Dziewczyna wystawi na licytację Anioła? To jest piękna rzecz. Quote
Asior Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 dziołszki.. ja nadal nie mam danych do allegro :( Quote
Recommended Posts