malawaszka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Oleńko spij spokojnie ['] LACRIMA :calus: dałaś jej miłość do końca - dzięki Ci za to!!! Quote
MARGOL Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 "Dla psa nie ma znaczenie czy jesteś gruby, czy chudy, bogaty, czy biedny - on chce po prostu być kochany" - Lacrima to co najważniejsze ofiarowałaś Olce, myślę, że teraz to ona będzie twoim ANIOŁEM STRÓŻEM ... Quote
margot1504 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Glaskac psiaka to jak ''glaskac '' milosc. Luna,za kazdym razem gdy popatrze na slonce,pomysle , ze nas ogladasz. Od rana rycze... Przezylas u Ewci piekne chwile, bylas szczesliwa i wolna! na 3 lapkach...Bylas symbolem odwagi, ufnosci, nadziei. Wiem, ze tam na gorze odnalazlas swoje 4 lapki. Nie zapomne Cie. Zegnam z ogromnym smutkiem. Quote
LACRIMA Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Wypłakałam morze łez. Na zawsze Maleńka pozostaniesz w moim sercu. Quote
MARGOL Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 "To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza". Quote
emilia2280 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Lacrima, dziékujé za to co darowalas tej biednej suczynce. Ona umarla szczésliwa i tylko to bédzie pamiétala, Ciebie. Quote
belka123 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [*][*][*][*][*][*][*] śpij sobie spokojnie psinko Quote
Maciekkk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Lacrima Twoja Kochana jest bardzo dumna z Ciebie.. dałaś jej tyle szczęścia... Masz przeogromne, wspaniałe serce. Bardzo Ci współczuję, wiem co to jest za ból, a bernardyny są mi szczególnie bliskie.. [`] Na pewno jest już szczęśliwa, zdrowiutka i czeka z utęsknieniem na Ciebie Quote
ANETTTA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 biegaj szczęśliwa za TM ......a my płaczemy skarbie po TObie !!! Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Olu, kruszynko.... (*) (*) (*) Biegaj szczęśliwie za TM, tam zaznasz nieograniczonego szczęścia o dobrobytu... Quote
a.piurek Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 "W moim niebie będą miękkie sierści, Nosy, łapy, ogony i kły, W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy." Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Olciu, jak Ci tam jest? Myslalam dzis o Tobie, pamietam te pogodna mordke :calus: Quote
Recommended Posts