LACRIMA Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Nie dzwonią. Ulv leci do Kliniki. Będzie tam za 10 minut. Quote
margot1504 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jestem caly czas dobrej mysli!!!!!moze ja jeszcze operuja?,moze czekaja az psina sie obudzi??( tak bylo w przypadku mojego) po operacji lekarz obiecal odrazu zadzwonic, dupa salata( takie brzydkie powiedzenie sorry), to ja dzwonilam.... Powiedzial mi, ze czekal az Twist sie obudzi..4 godziny byly dla mnie koszmarem, wiem co to znaczy. jestem dobrej mysli. Quote
ANETTTA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 bania 6-7 kg to nie wyobrazalny ciężar i bół fotki tego nie oddają .. a ja nie umie wysiedziec .. sunia walcz walcz ......masz tu tyle ciotek Quote
margot1504 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 napiszcie choc slowko,jedna slowko......... ja nie moge za nic sie zabrac...nic mi nie idzie.. Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mija kolejna godzina... to teraz już się martwię bardzo bardzo :shake: Quote
ANETTTA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 w sekundzie przerwy zapraszam was na bazarek na ratowanie suni przeslijcie dalej wsród znajomych ...plissssssssssssssssss http://www.dogomania.pl/forum/f99/hit-sezonu-meskie-koszule-brac-przebierac-kupowac-koniec-12-09-a-145777/ Quote
sonikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nic? Ciągle nic? To musi być w takim razie dobra nowina, jakby coś było nie tak, to już by było wiadomo.. Quote
Soema Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dogo jak na złość w ogóle nie chce działać :shake: nie mam odwagi do Lacrimy dzwonić.. Wie ktoś coś?! Quote
sonikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dokładnie, ja tez nie mogłam się przez osttanią godzinę zalogować... Chyba lepiej nie dzwonić, cokolwiek się tam dzieje, nie mają pewnie do tego głowy... Czekamy,, Quote
margot1504 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dzwonilam przed chwila do lacrimy, wlacza sie sekretarka tak wiec albo z kims rozmawia albo ma wylaczony telefon..??? Quote
sonikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jesli ma wylaczony telefon to moze jest w klinice przy Lunce, moze ja wybudzaja.. Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jeszcze to dogo nie działające.... nie na moje nerwy to wszystko :shake: Quote
margot1504 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Najnowsze wiesci od Lacrimy, Luna jest pod tlenem, zyje!!!!!!jeszcze sie nie obudzila, wszyscy czekamy..Operowana byla przez dr niedzielskiego, dwoch innych podtrzymywalo ja przy zyciu. Odcieli jej lapke do lopatki. Wycinek poszedl do Niemiec, jesli potrzebna bedzie chemia- ogromne koszta. z tym sobie poradzimy!!!! najwazniejsze ze zyje!!!!!! plakalam ze szczescia a ciarki mam do tej pory. Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jezu ufffffffffffffff :mdleje: maleńka trzymaj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
margot1504 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 przypomnialo mi sie- Madzia bedzie dzis wieczorem w klinice, dowiemy sie od niej wiecej. Boze, zeby tylko to "malenstwo" wybudzilo sie i to szybko. :-( Quote
ANETTTA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 czy psu podaje sie chemie .....????to nie tak chop siup Quote
LACRIMA Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Wybudziła się. Magda wraca z Kliniki. Jak dotrze do domu wszystko poda dokładnie. Ale nerwy. Quote
margot1504 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 hurra hurra hurra! bedzie dobrze. Bedzie dobrze. Bedzie dobrze. Quote
LACRIMA Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Wczoraj na konto Luny wpłynęło: 1. Anna i Jolanta U./ Gorzów Wlkp. - 150 zł Bardzo dziękujemy! Jednocześnie, ponieważ życie Luny nadal jest zagrożone i wielką niewiadomą jest jej przyszłość proszę wszystkich darczyńców o zastanowienie się nad ewentualną dyspozycją wpłat, jeśli Luna przegra. Pieniądze, które zostaną niewykorzystane będą zwrócone lub przeznaczone na ratowanie życia innego wskazanego przez każdego wpłacającego psiaka. Ja wiem, że w tej chwili nikt nie myśli o pieniądzach, ale właśnie dlatego ja muszę to wyraźnie wszystkim teraz przekazać. Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie wiem co mam napisać z tego wszystkiego... Cieszę się, niewyobrażalnie się cieszę... i trzymam kciuki... Quote
malawaszka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 LACRIMA no co Ty.... zabrzmiało jakbyś straciła nadzieję, proszę nie trać jej!!!!! Quote
sonikowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Lacrima, będzie czas na wszystko. Luna żyje i potrzebuje pieniędzy. Wiem, że nam latwiej, po drugiej stronie kompa, a ty tam byłaś, widziałaś ją i jej cierpienie, ale nie trać nadziei. Ona musi walczyć i ty też. Trzymaj się, prosze. Quote
Recommended Posts