Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 739
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem caly czas dobrej mysli!!!!!moze ja jeszcze operuja?,moze czekaja az psina sie obudzi??( tak bylo w przypadku mojego) po operacji lekarz obiecal odrazu zadzwonic, dupa salata( takie brzydkie powiedzenie sorry), to ja dzwonilam.... Powiedzial mi, ze czekal az Twist sie obudzi..4 godziny byly dla mnie koszmarem, wiem co to znaczy. jestem dobrej mysli.

Posted

Najnowsze wiesci od Lacrimy, Luna jest pod tlenem, zyje!!!!!!jeszcze sie nie obudzila, wszyscy czekamy..Operowana byla przez dr niedzielskiego, dwoch innych podtrzymywalo ja przy zyciu. Odcieli jej lapke do lopatki. Wycinek poszedl do Niemiec, jesli potrzebna bedzie chemia- ogromne koszta. z tym sobie poradzimy!!!! najwazniejsze ze zyje!!!!!! plakalam ze szczescia a ciarki mam do tej pory.

Posted

Wczoraj na konto Luny wpłynęło:

1. Anna i Jolanta U./ Gorzów Wlkp. - 150 zł

Bardzo dziękujemy!

Jednocześnie, ponieważ życie Luny nadal jest zagrożone i wielką niewiadomą jest jej przyszłość proszę wszystkich darczyńców o zastanowienie się nad ewentualną dyspozycją wpłat, jeśli Luna przegra. Pieniądze, które zostaną niewykorzystane będą zwrócone lub przeznaczone na ratowanie życia innego wskazanego przez każdego wpłacającego psiaka. Ja wiem, że w tej chwili nikt nie myśli o pieniądzach, ale właśnie dlatego ja muszę to wyraźnie wszystkim teraz przekazać.

Posted

Lacrima, będzie czas na wszystko. Luna żyje i potrzebuje pieniędzy. Wiem, że nam latwiej, po drugiej stronie kompa, a ty tam byłaś, widziałaś ją i jej cierpienie, ale nie trać nadziei. Ona musi walczyć i ty też. Trzymaj się, prosze.