dodunia-guciunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Greven możesz pojechać po psa za zwrot kosztów? Całą trasę? Quote
Greven Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Za zwrot kosztów tak, ale po 21 sierpnia (czyli po tym piątku), bo daję mój złom do mechanika w południe, a o godz. 17 odbieram samochód na chodzie - tak mi przynajmniej obiecano :evil_lol: Wcześniej nie wybiorę się na trasę, bo to podobno samobójstwo. Sforznie, amor i hamulce. Quote
dodunia-guciunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Oki doki! To ja przekazuję to info na nasze forum. Mam nadzieję, że nie znajdzie się do tej pory inny chętny...nio i że auto będziesz miałą sprawne :lol: Quote
Greven Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 dodunia-guciunia napisał(a):Mam nadzieję, że nie znajdzie się do tej pory inny chętny... A ja mam nadzieję, że się znajdzie - szukamy najlepszego domu ;) Quote
anastacia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 21 niedaleko, w takim razie trzeba kasiorkę szykować Quote
dodunia-guciunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Greven napisał(a):A ja mam nadzieję, że się znajdzie - szukamy najlepszego domu ;) Poszukamy najlepszego!!!:lol: Ale będę czułą się lepiej, jak już będę wiedzieć, że pies jest u Ciebie bezpieczny! Wtedy można psa zacząć ogłaszać. Czekam na decyzję bordomaniaków. Quote
Donvitow Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Oj Greven oszukałem Cię. Od wczoraj jestem piśmienny. Jak " zaklepiecie" psa moge go zawieźć do Greven. Podobno trzeba go wykupić. No i paliwo. Quote
anastacia Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Przykro mi, piesek znalazł dom :-( Rozmawiałam z Donvitow, miał go zabrać we wtorek, miałam uzgodnić, czy ten facet zaczeka tyle, niestety już za późno :-( Niby fajnie, że znalazł dom, ale niestety obawy pozostają, gdzie mógł trafić młody niekastrowany ddb :roll: DZIĘKI GREVEN, DZIĘKI DONVITOW bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Dziękuję również wszystkim zainteresowanym, uważam temat za zamknięty :roll: PS. Sorrki, że dopiero teraz, ale od wczoraj wieczorem nie mogłam dostać się na Dogo :angryy::angryy::angryy::mad: Quote
haker11 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Szkoda...nie kastrowany młody samiec za 150zł-nie musze mówić co to oznacza. Mimo wszystko gdzieś głęboko w sercu wierzę,że będzie kochany. Quote
dodunia-guciunia Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :bigcry:szkoda, że się nie udało... Mam mimo wszystko nadzieję, że pies jakimś cudem trafił do kochającego domu... Quote
Recommended Posts