lucySxy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No to super wiadomosc! Jest malutkim,sodkim psiaczkiem, na pewno ktos ja pokocha. Quote
Lionees Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Maleńka jest przesłodka:loveu:.Na pewno pokażę ją znajomym Quote
lucySxy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A jak ona sie czuje? Jak rana na brzuszku? Quote
clo Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 dzis ma miec zdjete szwy jak sie moja mama wyrobi:))) ehhh wiecie ze ja to juz z ciezkim sercem mysle,ze mialabym ja komus oddac..;) Quote
lucySxy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 clo napisał(a):dzis ma miec zdjete szwy jak sie moja mama wyrobi:))) ehhh wiecie ze ja to juz z ciezkim sercem mysle,ze mialabym ja komus oddac..;) :lol::lol::lol: Pierwszy krok do posiadania osmiu psow,jak u mnie:p Quote
clo Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 no ja narazie mam juz 4 dwa u mamy dwa u siebie;)ehh wiem,ze powinnam lolcie juz oglaszac itd..bo wtedy w razie co mam miejsce zeby przyjac awaryjnie tak jak to bylo z lola kolejna biede...ale tak ciezko sie rozstac.. Quote
Sylwia K Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 hehe wiem coś o tym, u nas Luska też została już na zawsze:evil_lol: Quote
Lionees Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Niestety Klauduś,znajomi chcą kudłatą sunię.Założyłam już wątek w "przygarnę psa".Może macie jakieś sunie małe,młode i kudłate? Quote
fizia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 hmm z kudłatych, młodych i małychi kolorowych to mi przychodzi do głowy tylko Cudeńko podobno nieśmiała, ale bardzo sympatyczna ale mamy tylko takie zdjęcie Quote
Lidan Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja też już mam młodą, małą, kudlatą suczkę. Mąż dzisiaj przyniosł z działek gdy wyszedł z naszą Gapą na spacerek takie cudenko Nie staje na przednią łapkę. Niestety w lecznicy w której dzisiaj byłam nie mogli zrobić jej zdjęcia. Muszę popatrzyć w ogłoszeniach czy ktoś jej nie szuka. Waży niecale 8 kg. Może ktoś chce :???: Tak tylko pytam ;) Quote
clo Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 o matko jakie cudo...!!!lidan!!!bedziemy jej szukac domku nie boj nic:)) cudowny maz ,ze ja zabral.:) reniu nic nie szkodzi bo lolka dzis chyba pojedzie juz do nowego domku...do rodzicow mojego meza:))i do jego siostry wiem,ze ebdzie miala tam jak w niebie..to bardzo dobrzy i odpowiedzialni ludzie..ale wiecie co..jakos tak mimo wszystko nie wiem nie moge sie z nia rozstac...i co mam zrobic?:(((tak to moze uda mi sie namowic mame na nastepny dt..ale z drugiej strony nie chce oddac loli..ehh glupia jestem jak but... Quote
leni356 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Renata5']Niestety Klauduś,znajomi chcą kudłatą sunię.Założyłam już wątek w "przygarnę psa".Może macie jakieś sunie małe,młode i kudłate? Moja tymczasowiczka Nelly, jest cudna i kochana. Jeśli ją oddam to tylko do dobrego domku Quote
Lidan Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 clo napisał(a):o matko jakie cudo...!!!lidan!!!bedziemy jej szukac domku nie boj nic:)) Cudo ma pchły, cieczkę, sraczkę (robi luźne kupy ale w dłuższych odstepach) i chyba złamaną łapę :roll: Jest milutka, delikatna i trochę placzliwa. Moja Gapa jest nieszczęśliwa, ja nie wyspana. CZeka mnie wizyta u weta. Boję się co to się będzie jutro działo gdy pójdziemy do pracy :shocked!: clo im szybciej oddasz komuś Lolę tym lepiej dla wszystkich, chyba, że jednak zostanie na zawsze u Twojej mamy :-) Ja teraz bez zalu oddałabym to małe kudłate stworzenie, które słodka spi obok mnie ale za 2 tygodnie pewnie też będzie mi smutno. Jednak chcialabym, żeby ją ktoś zabrał choćby ze względu na Gapunię. Quote
lucySxy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote=clo;.:) reniu nic nie szkodzi bo lolka dzis chyba pojedzie juz do nowego domku...do rodzicow mojego meza:))i do jego siostry wiem,ze ebdzie miala tam jak w niebie..to bardzo dobrzy i odpowiedzialni ludzie.. I to jest naprawde dobra wiadomość:cool2: Quote
fizia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 No to faktycznie wspaniałe wieści!! Clo - nie jesteś głupia jak but :loveu: poprostu bycie DT to piękna, ale emocjolanalnie ciężka sprawa... Ja np. dośc kiepsko znosiłam taką rolę... Lidan - trzymam kciuki, żeby ktoś szukał malucha Quote
clo Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 no i lola pojechala...:placz::placz::placz: zawiozlam ja dzis macka rodzicom...:(( plakala za man i chyba to bedzie ciezka noc..nie moge sobie darowac...ma tam nowe miseczki cieply kocyczek ,zabawki...wszystko czego dusza zapragnie..dom,ogrod...ale jednak czuje ze ona mysli ,ze ja zdradzilam..porzucilam...ehhh no nie moge...:-( Quote
lucySxy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nieprawda! nie myśl tak. Bedzie tam naprawde bardzo szczesliwa, a za jakis czas ledwo Cie pozna.. Myśl ze jej dałaś nowe zycie!!! Przedtem ona nie zyła tylko starala sie przezyc ,z dnia na dzień!!!! Quote
fizia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Otóż to!!! Ja tez płakałam i czułam się, jak zdrajca oddając Figę Stokrotce. A okazało się, że ta mała chuliganka ani troszkę za mną nie tęskniła :) Lola dzięki Tobie - i wszystkim, którzy pomogli!!- zamiast żyć w stajni, ma swoje posłanko, miseczki i Ludzi do kochania A jak to Rodzice Męża, to już cąłikiem super, bo będziesz mogła Ją widywać Quote
clo Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 mam wiesci...lola czuje sie juz lepiej..poplakuje czasem ale pieknie je..i jesli ktos sie nia zajmuje caly ,caly czas doslownie to jest ok...na spacerki chodzi bardzo czesto i chasa wtedy wesolo..ale ja i tak za nia tesknie:(( Quote
Lidan Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 clo przestań w tej chwili, bardzo Cię proszę :razz: Wiesz gdzie psiak jest, znasz dobrze tych ludzi...Możesz ją w każdej chwili odwiedzieć, zadzwonić, zapytać jak się czuje. Pomogłaś jej w kazdy możliwy sposób. A ja nadal mam u siebie moją piękną delikatną kruszynkę i nawet ogłszać jej jeszcze nie zaczęłam :angryy: Na domek u kogoś znajomego szans nie ma i to dopiero będzie dramat gdy ktoś w końcu zechce ją ode mnie zabrać. A ja nie znam sie na adopcjach, wizytach przedadopcyjnych itp Quote
clo Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 lidan domek sie znajdzie dla niej nalepszy tak jak i dla lolci to ci gwarantuje!:))) Quote
Recommended Posts