danka1234 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zaznaczam wątek,pomoge w ogłoszaniu suni jeśli bedzie taka potrzeba. Quote
lucySxy Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Bardzo sie ciesze, ze jest juz po operacji. Musze powiedziec, ze suczki po zabiegu reaguja róznie. przewaznie jednak maja bole,pomimo podanych srodkow p/bolowych. To tak jak czlowiek po wyrostku,niby to tylko "zabieg"(jak tu jest jakiś chirurg to mi zaraz DA)ale brzuch przeciez przeciety i boli, czesto tez wystepuja wymioty. Trzeba sie taką pacjentka troskliwie opiekować chociaż dobe. Akurat tak sie składa,ze sterylizowałam kilka suczek ktore miałam w DT i 2 swoje.Kazda przechodziła to inaczej.a ja za kazdym razem przezywalam duzy stres:-(,dlatego mam duzy szacunek dla ludzi, ktorzy opiekuja sie takim chorym zwierzatkiem, wstaja , pielęgnują, podają leki, sprzątają po nim, przemywaja rany. Bardzo duze DZIEKUJE dla WAS Quote
clo Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 lucy to ja dziekuje za tak ogromne wsparcie... Quote
fizia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Miejmy nadzieję, że znajdziemy szybko wspaniały Dom dla Loli Quote
clo Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dziewczyny lola jest cudowna dopiero od niej wrocilam...a tam u mamy nie mam netu narazie;/ porobilam zdjecia jutro wrzuce je na komputer i poprosze fizie by wstawila bo ja nie umiem..lola jest cudna jest tak niesamowicie grzecznym psem ,ze az wierzyc sie nie chce i jest taka przytulanka...no mowie wam szczere zloto..jutro zdjecia beda obiecuje tylko dzis juz zasypiam i przerzucic nie dam rady:( Quote
clo Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 to moja lola!:)))szukamy dla niej domu jak najlepszego!:) Quote
Lidan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Łada dziewczynka :loveu: Do szafki z butami wlazła ? ;) Quote
clo Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 hehe nie te buty staly w mojej pracowni malarskiej bo byly do spakowania na strych;)a ona mi sie na polce polozyla na podusi a potem jak malowalam na duzym bardzo plotnie to rozlozylam koc na ziemi na ktorym siedzialam i malenstwo przyszlo do mnie i sie tak wtulila slodko...ehh sama slodycz.. Quote
lucySxy Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Boze,Boze malutka suczka... Myślałam ,ze jest większa i..nie wiem dlaczego,ale myślałam ze jest ruda Quote
caelestis Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cudna dziewczynka :loveu::loveu::loveu: HOP do góry po cudny domek:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
lucySxy Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Fajniutka:grins:!!! i te stojące uszy!!!! Ja to jestem przyzwyczajona do długich i wiszących:cool1: Quote
clo Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ona ma na ogol tak smiesznie ,ze jedno uszko prawe jej opada tak na bok a drugie stoji;)wyglada przekomicznie;)lola jest super grzeczna ,ieknie trzyma czystosc w domu,nic kompletnie nei niszczy.spi w lozeczku to jest taki piesek na kolanka do przytulania jednak lola prawdopodobnie byla bita..bardzo boji sie podniesionego glosu wogole jak sie ja wola to ona tak pelza wrecz jest strasznie taka wylekniona bardzo sie piesci jest grzeczniutka ale caly czas tak jakby przeprasza za swoje istnienie...ktos musial niestety niezle jej dac w kosc wczesniej:(( Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A beda dane do kontaktu bym mogla oglosic na Jamniki i mixy szukaja domow ? Quote
clo Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 oczywiscie tel do ogloszen oraz mail to 509 173 446 mail kstawyska@poczta.onet.pl dziekuje za pomoc! sunka jest zdrowa,zaszczepiona,sterylizowana trzyma czystosc pieknie jezdzi samochodem ideal! Quote
Lidan Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jak się czuje Lola? Przydałyby się do ogłoszeń zdjęcia Loli, najlpeiej takie w pozycji stojącej koło kogoś lub czegoś, żeby było widać jaka jest malutka. Quote
clo Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 lolcia czuje sie coraz lepiej..zaczyna dokazywac..straszyc mi kota;)i mojego benka..robi sie zazdrosna nie dlugo zdjecie szwow.bedziemy szukac jej domu jak najlepszego! lidan postarams ei dzis porobic loli nowe zdjecia:)) Quote
Lidan Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Czekam cierpliwie :-) Ależ się Lolce poszczęściło, że już w stajni nie mieszka ;) Quote
lucySxy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jej sie naprawde poszczęsciło!!! Nie musi wychowywac dzieci w glodzie i chłodzie!! Quote
clo Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 kurcze dzis jestem w pracy a ostatnie 2 dni nei bylo mnie na dogo;/ lolusia jest super!spi ze mna w lozku jak nocuje u mamy mozna sie do niej tulic uwielbia spac na kolanach.za 2 dni zdjecie szwow i wtedy zrobie jej piekne fotki do allegro:)) Quote
Recommended Posts