Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie ciesze, ze jest juz po operacji.
Musze powiedziec, ze suczki po zabiegu reaguja róznie.
przewaznie jednak maja bole,pomimo podanych srodkow p/bolowych.
To tak jak czlowiek po wyrostku,niby to tylko "zabieg"(jak tu jest jakiś chirurg to mi zaraz DA)ale brzuch przeciez przeciety i boli, czesto tez wystepuja wymioty.
Trzeba sie taką pacjentka troskliwie opiekować chociaż dobe.
Akurat tak sie składa,ze sterylizowałam kilka suczek ktore miałam w DT i 2 swoje.Kazda przechodziła to inaczej.a ja za kazdym razem przezywalam duzy stres:-(,dlatego mam duzy szacunek dla ludzi, ktorzy opiekuja sie takim chorym zwierzatkiem, wstaja , pielęgnują, podają leki, sprzątają po nim, przemywaja rany.
Bardzo duze DZIEKUJE dla WAS

Posted

dziewczyny lola jest cudowna dopiero od niej wrocilam...a tam u mamy nie mam netu narazie;/ porobilam zdjecia jutro wrzuce je na komputer i poprosze fizie by wstawila bo ja nie umiem..lola jest cudna jest tak niesamowicie grzecznym psem ,ze az wierzyc sie nie chce i jest taka przytulanka...no mowie wam szczere zloto..jutro zdjecia beda obiecuje tylko dzis juz zasypiam i przerzucic nie dam rady:(

Posted

hehe nie te buty staly w mojej pracowni malarskiej bo byly do spakowania na strych;)a ona mi sie na polce polozyla na podusi a potem jak malowalam na duzym bardzo plotnie to rozlozylam koc na ziemi na ktorym siedzialam i malenstwo przyszlo do mnie i sie tak wtulila slodko...ehh sama slodycz..

Posted

ona ma na ogol tak smiesznie ,ze jedno uszko prawe jej opada tak na bok a drugie stoji;)wyglada przekomicznie;)lola jest super grzeczna ,ieknie trzyma czystosc w domu,nic kompletnie nei niszczy.spi w lozeczku to jest taki piesek na kolanka do przytulania
jednak lola prawdopodobnie byla bita..bardzo boji sie podniesionego glosu wogole jak sie ja wola to ona tak pelza wrecz jest strasznie taka wylekniona bardzo sie piesci jest grzeczniutka ale caly czas tak jakby przeprasza za swoje istnienie...ktos musial niestety niezle jej dac w kosc wczesniej:((

Posted

Jak się czuje Lola? Przydałyby się do ogłoszeń zdjęcia Loli, najlpeiej takie w pozycji stojącej koło kogoś lub czegoś, żeby było widać jaka jest malutka.

Posted

lolcia czuje sie coraz lepiej..zaczyna dokazywac..straszyc mi kota;)i mojego benka..robi sie zazdrosna nie dlugo zdjecie szwow.bedziemy szukac jej domu jak najlepszego!

lidan postarams ei dzis porobic loli nowe zdjecia:))

Posted

kurcze dzis jestem w pracy a ostatnie 2 dni nei bylo mnie na dogo;/
lolusia jest super!spi ze mna w lozku jak nocuje u mamy mozna sie do niej tulic uwielbia spac na kolanach.za 2 dni zdjecie szwow i wtedy zrobie jej piekne fotki do allegro:))