Cavalierkaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Nie znalazłam takiego tematu dlatego piszę tu... chciałabym się zapytać czy ktoś z was wie gdzie mogę zakuić worki na uszy ( dla spaniela ;D ) Potrzebne mi one są na wystawę a nigdzie nie moge znaleźć :( Quote
gorcorgi Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Poszukuje pilnie osoby ,która poprowadziła by mi profesjonalnie stronkę ,łącznie z założeniem jej.:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 gorcorgi napisał(a):Poszukuje pilnie osoby ,która poprowadziła by mi profesjonalnie stronkę ,łącznie z założeniem jej.:loveu: Na stronach się nie znam... nie prowadzę. Ale mam bloga, którego traktuje jak stronkę i właśnie zmieniam szablon. A stronka o jakiej tematyce i wgl. ??? Quote
gorcorgi Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 CaneSs napisał(a):Nie znalazłam takiego tematu dlatego piszę tu... chciałabym się zapytać czy ktoś z was wie gdzie mogę zakuić worki na uszy ( dla spaniela ;D ) Potrzebne mi one są na wystawę a nigdzie nie moge znaleźć :( Witam dziś na wystawie w Warszawie były w sprzedaży worki na uszy. 25 zł szt. prostokąt 40 cm zszyty i wciagnięte dwie cienkie gumki na jednym końcu i drugim roboty na 10 minut. wartoęś około 5 zł. mają ludzie pomyslunek ,żebu zatobić.szmal. Quote
Cavalierkaa Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 gorcorgi napisał(a):Witam dziś na wystawie w Warszawie były w sprzedaży worki na uszy. 25 zł szt. prostokąt 40 cm zszyty i wciagnięte dwie cienkie gumki na jednym końcu i drugim roboty na 10 minut. wartoęś około 5 zł. mają ludzie pomyslunek ,żebu zatobić.szmal. Byliśmy na tej wystawie. Ale już z workami. Zakupiliśmy je na Royal-Style. Za jedyne 10 złotych :P Są naprawdę ładne i porządne. Zachęcam również do zakupu. I dziękuję za pomoc ^ ^ ^ Quote
Recommended Posts