Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Figuś normalnie jest boska:evil_lol: Super wiadomość! I jak blisko :)
Halciu podaj mi dobry link do Halusia napiszę gdzie mu zrobiłam ogłoszenia :)

He, he halcia nie umie, ja też nie moge znaleźć w wyszukiwarce, ale jakos to załatwię.

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety ciotki....wczoraj byli pewni na 100%....dziś jednak zrezygnowali....nie było nawet sensu ciągnąć dalej rozmowy i pytać dlaczego....
Brendusia szuka nadal domku......:-(

Posted

zmartwiłam się bardzo ,
znaleźli innego pieska pewnie ,
a Brendy to nawet do labka podobna i myslałam ,że to dlatego im sie spodobała
niedobrze , taka fajna psinka

Posted

do schronu został zwrócony jeden ze szczeniaków Brendy......bo za dużo jadł......bez komentarza
To teraz piękny i duży chłopak, wierzę, że ze względu na urodę znajdzie szybko domek:

Posted

jaki biedny nochalek.....:shake:
Jak trafił na tak beznadziejnych ludzi to lepiej że wrócił, przynajmniej poje w schronisku do woli.
Majuska czy on z tego miotu co ja robiłam ostatnim razem zdjęcia temu białemu szczeniakowi co szedł do domku ?

Posted

Wczesniej oddawano,bo niby nie jadły w nowych domach...K..a! argument ze nogi sie uginaja.Moj sponsorowany kiedys w hoteliku,po poł roku wraca,bo sie ludzie rozmyslili.Niby cos niszczy w domu.To co,pól roku nie niszczył?Teraz zaczął?Chyba ze tylko siku pod blokiem i na spacer sie nie chce,bo zimno.Psy dla tych ludzi sa rzeczą,nie stworzeniem które czuje!

Posted

To jest szczeniak Brendy, myślę, że ok. 8-9 miesięcy może mieć, Brendy z nimi trafiła do schronu lipiec/sierpień..tak mi się wydaje. Nie mam fot całego psa ,nie miałam czasu niestety zrobiłam tą fotę na szybko, tak aby pokazać jaki chłop wielki i piękny ...i jakie ludzie do doopy. Dopkładnie Reksiu jest taki huskowaty, nie bardzo duzy , ale duży, wesoły , fajny psiak.....a szczerze to tam jest taka gęsta atmosfera , że i zdjęc się odechciwa robić i wyławiać z tłumu nowe psiaki.....zresztą, mam czasem wrażenie, że tam jest taka osoba, która trzyma kciuki za to ,aby nam psy do domów nie szły...;)

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy:i to jest to,ze entuzjazm i dobre chęci uciekaja z nas jak powietrze z pęknietego balonika.Gówniara rządzi mąci.Wazne by nam dowalic,a nie adoptowac.:-(

Posted

Halciu nie denerwuj sie ..po prostu lej na to.....tak jak oni leją na nas.....psów w schronie za to przybywa, ale co tam to taki świetny schron teraz, tak świetnie zarządzany....i wreszcie mało kto tam jeździ a zwłaszcza nikt na głównym wątku nic nie pisze...kabel nie ma co kablować, ma więcej czasu dla psów:eviltong: schron marzeń:p

• 2 weeks later...