majuska Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Takie słodziaki jeszcze w środe czekały na domki ( przy nas jednemu się udało) YouTube - Słodziaki - Orzechowce Quote
Becia66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A to Wiki i jej maleństwa..... Kolejna czarnulka której domek trzeba będzie szukać kiedy jej wszystkie dzieci domki znajdą ...... Quote
majuska Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 I ja właśnie Wiki złapałam ostatnio: Z kolei w boksie obok jeszcze 2 dni temu siedziały takie slodziaki...liczę nieśmiało,że może już są w swoich domkach:roll: Quote
halcia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tez mam nadzieje,ze pójda,bo zima w schronie:-( Quote
majuska Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Brendy czuje sie już bardzo dobrze po sterylce, nadal w izolatce pomieszkuje ale też jest wypuszczana aby sobie pobiegać....oczywiście jest przepiękna wciąż: i filmik udało się nakręcić z wesołą pięknisią: YouTube - Brendy- Orzechowce Quote
karolciasz28 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A czy Wiki to nie Suchota?:eviltong: Bo tak jest na stronce:roll: Quote
Becia66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 karolciasz28 napisał(a):A czy Wiki to nie Suchota?:eviltong: Bo tak jest na stronce:roll: na stronce Suchota / Co to za imię ? :shake:/ ale ja ją nazwałam Wiki jak jeszcze Artura nie było i jakoś trudno mi sie do Suchoty przekonać.... Quote
majuska Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Zapraszam na zakupki: Bombowe galoty dla TZtów na "Orzeszki" do 22.11. - Dogomania Forum Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To jest to,my nie znajc jeszcze Artura,jezdząc wczesniej ponazywałysmy psiaki.... Quote
majuska Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Wszystkie szczeniaczki od Wiki w domkach. Za to mamy kolejną mamuśkę z siodemką maleństw, znalezioną w rowie, w sąsiedniej wsi..... Na razie nie wiem jak sunia ma na imię , jest raczej mała i bardzo przestraszona, ale dzielnie opiekuje się maluchami Quote
Reksiu21 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Sliczna jest, taka troche pod Collie. Quote
Miśka84 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Boszzzzzzzzzzz kolejna mamuśka z małymi:( Quote
Estowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ślicznotka i maluszki <3 Ej... domki, patrzcie jakie piękności na Was czekają ^^ Quote
majuska Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Poproszę Figę33 o allegro dla Brendy. ( zwolniło się miejsce po Pigwie ) Figuniu foty sa w postach: 2, 53, 105, 130 ( tam też jest filmik ) Tekst może coś w tym stylu: Rudowłosa piękność - uratowana od smierci, ale wciąż bez domu.... Brendy znaleziono uwiązaną na krótkim łańcuchu , przy rozwalającej sią budzie, w letnim skwarze suni nie pozostawiono nawet miski z odrobiną wody...co gorsze ona właśnie karmiła kilka szczeniąt. Ktoś się nad nią ulitował, sunia trafiła do schronu z maluchami. Wszystkie szczeniaczki znalazły domki, a nasza dzielna mamusia czeka.... Brendy ma ok. 1,5 roku, jest dużą suczką o urzekającej urodzie, cudownym spojrzeniu, miękkiej sierści....Uwielbia towarzystwo człowieka, merdającym ogonem, łapami opartymi na kratach i szerokim uśmiechem potrafi skutecznie przyciągnąć do swojego boksu człowieka i wymusic choć kilka głasów. Gdy uda się jej wydostac zza krat na spacer, jest najszczęśliwszym psem na świecie.....tak bardzo potrzebuje tego szczęścia na stałe. Jest żywiołowa i energiczna , uwielbia rzucanie piłki i inne zabawki, zgodzi się z innym psem, natomiast z suczkami nie bardzo się dogaduje. Straszny z niej pieszczoch, uwielbia przytulanie i leżenie do góry brzuchem przed swoim opiekunem....Szukamy dla suni kochającego, madrego i odpowiedzialnego domku, musimy wynagrodzic jej krzywdę, która jej wyrządzono... Brendy jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana i wysterylizowana Czeka w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem kontakt: Renata 600 401 564 r.szyszka@op.pl Quote
halcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Najwyzszy czas,by mamuski dom znalazły... Quote
figa33 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 dla Brendy http://www.allegro.pl/item831213407_rudowlosa_pieknosc_brendy.html jeszcze niestety nie zmieniła się miniaturka Pigwy , ale do jutro to się pewnie zmieni Quote
majuska Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Figuniu!!! Super , bardzo dziękujemy!! Ostatnio widziałam jak Brendy podgryzała Harrego, bo teraz z nim mieszka, non stop chce sie bawić, dużo energii ma sunia ....a Harry niby taki stonowany, nie chciał odpowiadac na zaczepki, fajni są oboje. Quote
majuska Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 zapraszamy na szpilkowy bazarek dla orzeszków: http://www.dogomania.pl/threads/174978-Dla-psa-i-czA-owieka-beda-dodawane-NOWE-ekstra-rzeczy-na-orzeszki-Do-15-12-2009 Quote
majuska Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 My tu gadu, gadu...a tymczasem Brendy jedzie w środe ze mną do nowego domku najprawdopodobniej....Figowe allegra działaja cuda ( najlepiej te takie zastępcze ) A więc....zadzwonił do mnie pan z Rzeszowa!!!!...domek z ogrodem, ma psiaka starszego owczarka colie, samca..niedawno przygarnęli błąkającą się labradorkę..ale po 2 miesiącach znalazł sie jej właściciel, a oni stwierdzili, że brak im bardzo drugiego psa i odnaleźli na allegro Brendy , która ich zauroczyła ( nie dziwię się ) no i wyglada na to , że są zdecydowani, tylko mam jeszcze dostać potwierdzenie do wieczora czy już w tą środę sa gotowi na przyjęcie psa. Dziewczyny wszystko teraz zalezy od tego czy psiaki sie zaakceptują i za to musimy trzymać mocno kciuki!! Z kierownikiem rozmawiałam to mówił, że powinno być ok , tylko trzeba będzie uważać przy karmieniu i ich rozdzielać bo Brendy miała akcje w schronisku właśnie przy miskach ( ale co tu sie dziwić...pies z taką przeszłością ) Pan twierdzi, że zrobi wszystko aby psiaki sie ze sobą dograły.... Quote
halcia Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No to super wiadomosc na ta wredna pogode!!!I dobrze,ze wreszcie na miejscu,a nie na drugi koniec Polski.Super!Figuniu jakis czar w Twoich allegro,bo ogólnie to zastój. Quote
figa33 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 majusko , to super wiadomość!!:loveu: oby psiaki się dogadały i będziemy szczęśliwe na maxa , w taką pogodę i w ogóle dziewczyny mam nadzieję ,że to będzie ten domek Quote
karolciasz28 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Figuś normalnie jest boska:evil_lol: Super wiadomość! I jak blisko :) Halciu podaj mi dobry link do Halusia napiszę gdzie mu zrobiłam ogłoszenia :) Quote
Recommended Posts