Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja właśnie Wiki złapałam ostatnio:

Z kolei w boksie obok jeszcze 2 dni temu siedziały takie slodziaki...liczę nieśmiało,że może już są w swoich domkach:roll:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A czy Wiki to nie Suchota?:eviltong: Bo tak jest na stronce:roll:

na stronce Suchota / Co to za imię ? :shake:/ ale ja ją nazwałam Wiki jak jeszcze Artura nie było i jakoś trudno mi sie do Suchoty przekonać....

Posted

Wszystkie szczeniaczki od Wiki w domkach.

Za to mamy kolejną mamuśkę z siodemką maleństw, znalezioną w rowie, w sąsiedniej wsi.....

Na razie nie wiem jak sunia ma na imię , jest raczej mała i bardzo przestraszona, ale dzielnie opiekuje się maluchami

Posted

Poproszę Figę33 o allegro dla Brendy.
( zwolniło się miejsce po Pigwie )
Figuniu foty sa w postach: 2, 53, 105, 130 ( tam też jest filmik )

Tekst może coś w tym stylu:

Rudowłosa piękność - uratowana od smierci, ale wciąż bez domu....

Brendy znaleziono uwiązaną na krótkim łańcuchu , przy rozwalającej sią budzie, w letnim skwarze suni nie pozostawiono nawet miski z odrobiną wody...co gorsze ona właśnie karmiła kilka szczeniąt. Ktoś się nad nią ulitował, sunia trafiła do schronu z maluchami. Wszystkie szczeniaczki znalazły domki, a nasza dzielna mamusia czeka....
Brendy ma ok. 1,5 roku, jest dużą suczką o urzekającej urodzie, cudownym spojrzeniu, miękkiej sierści....Uwielbia towarzystwo człowieka, merdającym ogonem, łapami opartymi na kratach i szerokim uśmiechem potrafi skutecznie przyciągnąć do swojego boksu człowieka i wymusic choć kilka głasów. Gdy uda się jej wydostac zza krat na spacer, jest najszczęśliwszym psem na świecie.....tak bardzo potrzebuje tego szczęścia na stałe. Jest żywiołowa i energiczna , uwielbia rzucanie piłki i inne zabawki, zgodzi się z innym psem, natomiast z suczkami nie bardzo się dogaduje.
Straszny z niej pieszczoch, uwielbia przytulanie i leżenie do góry brzuchem przed swoim opiekunem....Szukamy dla suni kochającego, madrego i odpowiedzialnego domku, musimy wynagrodzic jej krzywdę, która jej wyrządzono...
Brendy jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, zaczipowana i wysterylizowana
Czeka w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem
kontakt:
Renata
600 401 564
r.szyszka@op.pl

Posted

Figuniu!!!
Super , bardzo dziękujemy!!

Ostatnio widziałam jak Brendy podgryzała Harrego, bo teraz z nim mieszka, non stop chce sie bawić, dużo energii ma sunia ....a Harry niby taki stonowany, nie chciał odpowiadac na zaczepki, fajni są oboje.

Posted

My tu gadu, gadu...a tymczasem Brendy jedzie w środe ze mną do nowego domku najprawdopodobniej....Figowe allegra działaja cuda ( najlepiej te takie zastępcze )
A więc....zadzwonił do mnie pan z Rzeszowa!!!!...domek z ogrodem, ma psiaka starszego owczarka colie, samca..niedawno przygarnęli błąkającą się labradorkę..ale po 2 miesiącach znalazł sie jej właściciel, a oni stwierdzili, że brak im bardzo drugiego psa i odnaleźli na allegro Brendy , która ich zauroczyła ( nie dziwię się ) no i wyglada na to , że są zdecydowani, tylko mam jeszcze dostać potwierdzenie do wieczora czy już w tą środę sa gotowi na przyjęcie psa.
Dziewczyny wszystko teraz zalezy od tego czy psiaki sie zaakceptują i za to musimy trzymać mocno kciuki!! Z kierownikiem rozmawiałam to mówił, że powinno być ok , tylko trzeba będzie uważać przy karmieniu i ich rozdzielać bo Brendy miała akcje w schronisku właśnie przy miskach ( ale co tu sie dziwić...pies z taką przeszłością ) Pan twierdzi, że zrobi wszystko aby psiaki sie ze sobą dograły....

Posted

No to super wiadomosc na ta wredna pogode!!!I dobrze,ze wreszcie na miejscu,a nie na drugi koniec Polski.Super!Figuniu jakis czar w Twoich allegro,bo ogólnie to zastój.

Posted

majusko , to super wiadomość!!:loveu: oby psiaki się dogadały i będziemy szczęśliwe na maxa , w taką pogodę i w ogóle dziewczyny mam nadzieję ,że to będzie ten domek