doddy Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Jeszcze troszkie fotek: Tutaj apartament: Tak dziewczynka sobie jadła: Tu możecie zobaczyć jak wygląda rana: Tak sobie leżę: Tak siedzę: A tak zegnam ciocię: Quote
eurydyka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Gaja vel Glizda jest pieknym owczarkiem i wreszcie to widac, a Ty Doddy jestes genialna:) apartament jest imponujacy Quote
asiuniap Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Jejciu, jaka szyja chudziutka :-? A to czerwone z białym to chyba jakaś chusta? Taki piękny pies, jaki dzielny, jak sobie ją wyobrażam jak błagała wzrokiem o pożywienie, nie mogę :cry: Quote
kacpru Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 ale smutny widok :( wciaz zycze Wam powodzenia!Sunia i jej dzieci trafily w naprawde dobre rece Quote
wi_wa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Jaka to ładna sunia. Co za skunks ją wyrzucil. Quote
ARKA Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 asiuniap napisał(a):Jejciu, jaka szyja chudziutka :-? A to czerwone z białym to chyba jakaś chusta? Taki piękny pies, jaki dzielny, jak sobie ją wyobrażam jak błagała wzrokiem o pożywienie, nie mogę :cry: :cry: :cry: to oczyszczona rana od sznurka :cry: :cry: Piekna, piekna dzielna sunia. Doddy juz jest Twoja-jak ona patrzy za Toba jak odchodzisz..... Kurcze juz Jej nowy opiekun powinnien do niej przychodzic tez :cry: :cry: A apartament ma wspanialy :D Quote
Alicja Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Dziewczyny jesteście wspaniałe .Właściwie to nie ma słów aby określić ,nazwać to czego dokonałyście .Dziękuję Wam ,że jesteście. Chociaz juz mam dość sporo lat i wiele widziałam ,to czytając te historię otarłam niejedną łzę . Gaja dzielna sunia i naprawdę zasługuje na nowy wspaniały dom. Pokłony dla opiekunek Maluszków. Quote
ARKA Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='"doddy"'] Tak siedzę: Eh, tu jakby chiala powiedziec- no i no i... juz jestem z Wami a teraz z kim bede do konca zycia? :-? Quote
deszczowa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 moja Gaja kochana!!! :angel: słodka uratowana mama!!! :angel: powiedzcie jej, że dzieci zdrowe i szukamy im dobrych domków!!! obiecałam jej :iloveyou: Quote
Onna Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Doddy? a co mówi lekarz o tej ranie? Wygląda paskudnie, udusiłabym gołymi rekoma tego bandytę co jej to zrobił. Apartament po prostu cudo! Jesteście niezwykłe!!! :modla: Pozdrawiam O. Quote
Kasiek Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 asiuniap napisał(a):Jejciu, jaka szyja chudziutka :-? A to czerwone z białym to chyba jakaś chusta? asiuniap ja jak zobazylam ja pierwszy raz to tez myslalam ze to czerwona obroza z materialu, ale to jest taka ogromna rana, na ktorej jesze pare dni temu zacisniety byl sznurek.... Jak ona piekna, a ten wzrok ma caly czas taki sam, taki madry!! Quote
doddy Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Iwonko lekarz powiedział, że rana ładnie wygląda. Widzę, że zaczyna się sciągać i zbiera się ziarnina. Codzinnie sunia dostaje antybiotyk. Jeszcze nie pytałam jak sobie radzą z podaniem zastrzyku... Gaja tak praktycznie wyglada już bardzo dobrze i gdyby nie stres to mogłaby jechać do nowego domu (nawet pod wzgledem zdrowotnym). Teraz ważne by znaleźć jej super dom. Jak sie domyślam to pewnie deszczowa się tym zajmie. Quote
malawaszka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 a merda już troszkę ogonkiem?? taka przepiękna sunieczka :kciuki: za cudowny domek :) Quote
Ewa_ Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Święty Boże, to tak jakbym moją NOrcię zobaczyła. Ona też tak patrzyła jak ją zobaczyłam pierwszy raz przed adopcją. Musi sie znaleźć ktoś kto weźmie tego wspaniałego psa! Ewa Quote
asher Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ekhm, ekhm... Doddy, czy ty przypadkiem nie szukałaś dla siebie ONka? :wink: Glizda (reaguje juz na imię? 8) ) jest ciudna, a apartamentu to pozazdrościć :wink: :kciuki: za to, żeby się rana dobrze goiła, żeby sunia szybciutko doszła do siebie i za dobry domek :kciuki: Dziewczyny dajcie znać, czy się SE odezwał??? Quote
tajdzi Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Doddy, kochana ty... Trzeba jakąś pieśń za twoje zasługi napisać :) Kochana suniaczka. Widzę, że odżyła Bardzo, bardzo jestem szczęśliwa... Quote
Alaa Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Dziewczyny jestescie wspaniale, nie wiem, co mam powiedziec, jakem stara baba - no nie wiem, :iloveyou Quote
doddy Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Hi hi a ja właśnie gotuje obiadek dla mojej pensjonariuszki. Asher ja owszem myślę nadal o 2 psie i chętnie bym ją wziąła, ale gdyby udało mi się w końcu kupić te dwa pokoje! Może ktoś ma tanio do sprzedania? Albo może w Totka zagram :D Quote
Marka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 asiuniap napisał(a):A to czerwone z białym to chyba jakaś chusta? Mój TZ też myślał, że to na szyi - to czerwona bandamka. A jak zobaczył, że ja nic nie mówię, tylko mi łzy lecą, to zaczął fantazjować na temat: co by zrobił temu gościowi, który ją tak załatwił...! :evilbat: (po prostu każde z nas radzi sobie ze stresem jak może...) To co, kochani, zbieramy na drugi pokój dla Doddy? :wink: :D Quote
asiuniap Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='"Marka"To co, kochani, zbieramy na drugi pokój dla Doddy? :wink: :D[/quote'] Ja wczoraj coś tam wysłałam dla Gajuni. Ale może być na drugi pokój, i tak kobity będą razem :lol: A. Quote
asher Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Kasia, tak sobie myślę... :hmmmm: Może moją mamę eksmitowac do twojej kawalerki, a ty ze zwierzyńcem przeniesiesz się do mnie :wink: Quote
maw Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 doddy napisał(a): Gaja tak praktycznie wyglada już bardzo dobrze i gdyby nie stres to mogłaby jechać do nowego domu (nawet pod wzgledem zdrowotnym). Teraz ważne by znaleźć jej super dom. Jak sie domyślam to pewnie deszczowa się tym zajmie. Doddy - pewnie ze Deszczowa Ci pomoże i nie opuści w potrzebie a i potencjalnych opiekunów na okoliczność przemagluje :wink: ..rozmawiałam z nia wczoraj i jestesmy przekonane, ze to ze Gaja tak szybko wraca do zdrowia to Twoja zasługa i ze to Ty bedziesz znała ja najlepiej ;-) i wiedziała jakich ludzi i jakiego domu potrzebuje (z naciskiem na ludzi) :D p.s ja oczywiscie tez zagram w totolotka, zebyscie mogly razem zostać :lol: Quote
Katcherine Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Doddy przekaz Gajuni- ze dzieci ma genialne- są zdrowe, robaczków juz nie ma, i grzeczne i wogóle...a do poduszki maja opowiadane o mamie:).uwielbiaja jak sie im cos opowiada. amy trzymamy mocno za nią kciuki. rana wygląda ładnie. oby sunka sie osmielała;).pozdrawiamy gorąco- maluchy:). Quote
Recommended Posts