maarit Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 majuska napisał(a):hop srop......;) ........... byle na 1:cool3: Quote
kamilawa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 jejciu, normalnie moja sunia! Nie dość, że bardzo podobna, to jeszcze Brita... ja tak do mojej mówię :lol: Tyle, że moja uszko ma, ale jedno ucho w te czy we wte :diabloti: A te oczy... identyczne :loveu: Oby szybciutko domek znalazła... szkoda, ze ja jej wziąć nie mogę :-( Trzymam mocno kciuki! Quote
epe Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ja marzę o takim ekscentrycznym miłośniku psów,który wziąłby sunię i tego oto również bezuchego kawalera: Marzy mi się taki człowiek;) Bo czy to ważne,czego pies nie ma? Czy łapy,czy ucha? Te bez łap,znajdują przecież domki! A ten roześmiany psiak marnuje się już tak długo w hoteliku:-( http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-drwal-slabo-slyszy-slabo-widzi-nie-ma-ucha-nie-ma-domu-34759/ Quote
majuska Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Epe, taka adopcja to by było naprawdę coś:lol: Quote
marysia55 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='epe']Ja marzę o takim ekscentrycznym miłośniku psów,który wziąłby sunię i tego oto również bezuchego kawalera: epe , zaczyna kojarzyć pary na dogo :evil_lol: Oby coś z tego wyszło. Trzymam kciuki kochana :loveu: Quote
majuska Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 marysia55 napisał(a):epe , zaczyna kojarzyć pary na dogo :evil_lol: Oby coś z tego wyszło. Trzymam kciuki kochana :loveu: :evil_lol::evil_lol: Jak dla mnie to pasują do siebie i fajna byłby z nich parka..:loveu: Quote
Becia66 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 majuska napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Jak dla mnie to pasują do siebie i fajna byłby z nich parka..:loveu: ciiekawe czy z tego by małe bez uszek wyszły....:eviltong::evil_lol: no ciotki nie bijta mnie.....ja wiem ze my przeciwko rozrodowi wszystkie....:eviltong: Quote
epe Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Taka nowa rasa:evil_lol: Becia ma śmieszne wstawki -jak mam deprechę,to zawsze z czymś "ciekawym" wyskoczy:lol: Quote
Becia66 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):jednouchy południowe ;) jednouchy do poduchy niech was zjedzą karaluchy......:evil_lol::evil_lol: czy ma to jakis sens ? :hmmmm: :stupid: ....no w każdym razie chciałam powiedziec dobranoc.....:sleep2: Quote
majuska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Nikt niestety w sprawie Uszatka nie dzwoni.... Quote
kamilawa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 wkrótce zadzwoni... musi... Do góry mykaj! Quote
halcia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Brita zle znosi schronisko,kto pomoze suni? Quote
Miśka84 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 To jej bieganie w boksie jest straszne..... Może następnym razem nakręcimy filmik? Quote
kamilawa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Eh, zróbcie filmik, zróbcie... Biedna mała :-( Mojej mamie też się spodobała, tacie również. Wygląda jak siostra mojej sunieczki, ale niestety nie możemy pozwolić sobie na drugiego psa :-( Oby Britka szybko trafiła do dobrego domku.... Quote
Recommended Posts