Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ChromosomekX napisał(a):
mam chętnego na psa :) chłopak szuka psa już od jakiegoś czasu miał już jednego wziąć ale właściciel się rozmyślił jest gotowy na wizytacje :) jego numer 694 298 981

przeczytałam przeczytałam tylko nie było mnie na dogo:lol: Ale juz jestem i poromawiac z nim sie postaram wieczorem.(trzeba sprawdzić co to za domek)

Posted

araman napisał(a):
Dziewczyny jaki jest stan obercny, bo mamy dobry domek w Szczecinku:cool3:

tak przez skórę czułam że tu zajrzysz Martynko ;) nawet pisałam że się pewnie tu pokażesz :evil_lol:

Posted

[quote name='jolek68']dziewczyny pytają, cytuję:
jaki jest jego stosunek do dzieci ?? takich w wieku przedszkolym

bardzo lubi dzieci tak jak i wszystkich ludzi i zwierzęta. miał styczność z małymi dziećmi(5lat) i bardzo dobrze reagował.
trzeba tylko uważać bo jak się cieszy to skacze:cool3: to chyba jego jedyna wada ale można go oduczyć skakania z radości...

Posted

dzidda napisał(a):
przeczytałam przeczytałam tylko nie było mnie na dogo:lol: Ale juz jestem i poromawiac z nim sie postaram wieczorem.(trzeba sprawdzić co to za domek)

Aniu zadzwoń ;) na dogo są specy od sprawdzania domków ;) a ChromosomekX znam z forum malamutów :kciuki:

Posted

orpha napisał(a):
przepraszam ze tak z partyzanta ale skorzystam z okazji ,ze tu haszczakami zainteresowani i podesle wam tu link do mojej tymczasowiczki , bede jej szukac domu , ale to za chwile ,troszke u mnie pomieszka , narazie musze ja poznac i troszke odchudzic
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-krolowa-husky-w-dt-czeka-na-ds-145972/

Ksenia sliczna, a w schronie w Rudzie jeszcze jedna piękna husky. Jak znajdę link do odpowiedniego postu to też może tu wkleję :-)
Choć oczywiście chłopak od Dziddy ma prawo wyboru domku ;-)

Posted

orpha napisał(a):
helol ewentualny sprawdzacz sie melduje :)

sprawdziłabyś domek dla malucha?? za pomoc będę wdzięczna...
napisz na pw jakie terminy i godziny Ci odpowiadają;)

Posted

ChromosomekX napisał(a):
umawiajcie się na te rozmowy przed adopcyjne bo ludzie czekają :D czas goni!

Wiem że czekają i już ustalamy na poniedziałek godzinę w której wizyta by się odbyć miała:roll: