ChromosomekX Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 czy ktokolwiek przeczytał mojego posta? chłopak jest z warszawy i może się spotkać na wizytacje jest zainteresowany szczeniakiem :) Quote
dzidda Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 ChromosomekX napisał(a):mam chętnego na psa :) chłopak szuka psa już od jakiegoś czasu miał już jednego wziąć ale właściciel się rozmyślił jest gotowy na wizytacje :) jego numer 694 298 981 przeczytałam przeczytałam tylko nie było mnie na dogo:lol: Ale juz jestem i poromawiac z nim sie postaram wieczorem.(trzeba sprawdzić co to za domek) Quote
araman Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dziewczyny jaki jest stan obercny, bo mamy dobry domek w Szczecinku:cool3: Quote
jolek68 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 araman napisał(a):Dziewczyny jaki jest stan obercny, bo mamy dobry domek w Szczecinku:cool3: tak przez skórę czułam że tu zajrzysz Martynko ;) nawet pisałam że się pewnie tu pokażesz :evil_lol: Quote
jolek68 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 dziewczyny pytają, cytuję: jaki jest jego stosunek do dzieci ?? takich w wieku przedszkolym Quote
dzidda Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='jolek68']dziewczyny pytają, cytuję: jaki jest jego stosunek do dzieci ?? takich w wieku przedszkolym bardzo lubi dzieci tak jak i wszystkich ludzi i zwierzęta. miał styczność z małymi dziećmi(5lat) i bardzo dobrze reagował. trzeba tylko uważać bo jak się cieszy to skacze:cool3: to chyba jego jedyna wada ale można go oduczyć skakania z radości... Quote
jolek68 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 jest jeszcze młody to i nie dziwi mnie że skacze ;) dzięki za info, przekażę dziewczynom ;) Quote
jolek68 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dzidda napisał(a):przeczytałam przeczytałam tylko nie było mnie na dogo:lol: Ale juz jestem i poromawiac z nim sie postaram wieczorem.(trzeba sprawdzić co to za domek) Aniu zadzwoń ;) na dogo są specy od sprawdzania domków ;) a ChromosomekX znam z forum malamutów :kciuki: Quote
jolek68 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 dowiedziałam się że jest szansa na domek w Krakowie, nic pewnego ale może... jutro dowiem się co i jak ;) Quote
dzidda Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 jolek68 napisał(a):dowiedziałam się że jest szansa na domek w Krakowie, nic pewnego ale może... jutro dowiem się co i jak ;) czekam na info;) Quote
jolek68 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 jak dobrze myślę to mamy dwa domki na tapecie ;) zobaczymy... Quote
arcana81 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gdyby coś nie wyszło, to ja też mam ewentualny domek dla tego psiaka. Quote
sonikowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 arcana81 napisał(a):Gdyby coś nie wyszło, to ja też mam ewentualny domek dla tego psiaka. No proszę! To maluchowi sie już chyba na pewno udalo? Dzidda, napiszesz cos ?;-) Quote
dzidda Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 napisać mogę tyle że domki zaczęły sie interesować i na razie sprawdzamy żeby wybrac najlepszy:lol: więc na razie trwa posukiwanie.... Quote
jolek68 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 mam osobę do sprawdzenia domku w Warszawie ;) mam ją umówić z Tobą Aniu czy z domkiem... Quote
orpha Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 helol ewentualny sprawdzacz sie melduje :) Quote
orpha Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 przepraszam ze tak z partyzanta ale skorzystam z okazji ,ze tu haszczakami zainteresowani i podesle wam tu link do mojej tymczasowiczki , bede jej szukac domu , ale to za chwile ,troszke u mnie pomieszka , narazie musze ja poznac i troszke odchudzic http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-krolowa-husky-w-dt-czeka-na-ds-145972/ Quote
sonikowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 orpha napisał(a):przepraszam ze tak z partyzanta ale skorzystam z okazji ,ze tu haszczakami zainteresowani i podesle wam tu link do mojej tymczasowiczki , bede jej szukac domu , ale to za chwile ,troszke u mnie pomieszka , narazie musze ja poznac i troszke odchudzic http://www.dogomania.pl/forum/f28/ksenia-krolowa-husky-w-dt-czeka-na-ds-145972/ Ksenia sliczna, a w schronie w Rudzie jeszcze jedna piękna husky. Jak znajdę link do odpowiedniego postu to też może tu wkleję :-) Choć oczywiście chłopak od Dziddy ma prawo wyboru domku ;-) Quote
ChromosomekX Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 umawiajcie się na te rozmowy przed adopcyjne bo ludzie czekają :D czas goni! Quote
dzidda Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 orpha napisał(a):helol ewentualny sprawdzacz sie melduje :) sprawdziłabyś domek dla malucha?? za pomoc będę wdzięczna... napisz na pw jakie terminy i godziny Ci odpowiadają;) Quote
dzidda Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Domku nadal szukamy....:roll: Quote
dzidda Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 ChromosomekX napisał(a):umawiajcie się na te rozmowy przed adopcyjne bo ludzie czekają :D czas goni! Wiem że czekają i już ustalamy na poniedziałek godzinę w której wizyta by się odbyć miała:roll: Quote
orpha Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ja tam jestem zwarta i gotowa , czekam tylko na znak sygnal :) Quote
Recommended Posts