Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonikowa napisał(a):
Widzę, że coś drgnelo :-) Dzidda, poproś Zosienke o telefon i przegadaj wszystko z nią i jej mamą, będzie szybciej i dokładniej chyba.
Trzymam kciuki za chlopaka :-)

poprosiłam o numer i na razie czekam....

Posted

[quote name='Isadora7']No nie wiem czy się doczekasz. Panienka chyba drużyne piłkarska chce mieć z piesków (koniecznie rasowych, wszystko jedno co byle rasowe pseudo)

http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukuje-pieska-144404/

Isadora, zanim kogoś zjedziesz, to może przeczytaj do końca. napisałam to, wrazie gdyby dziddzie nie pasowały warunki i wgl.. . Na maila odpowiem wieczorem, bo czekam na mamę aż wróci z pracy, bo chyba muszę się z nią skonsultować tak ? I NIE KONIECZNIE RASOWEGO, ale chciała bym takiego, ponieważ nigdy nie miałam..

Na przyszłość Isadora czytaj do końca...

Posted

Jeszcze jedno ...

"koniecznie rasowych, wszystko jedno co byle rasowe pseudo" - tak napisała isadora.

Nie wszystko jedno byle rasowe pseudo .. Napisałam Rasowe, lub podobne do jakiejś rasy, czyli np. ze schroniska. A i pisałam że ZE ZLIKWIDOWANYCH PSEUDOHODOWLI ... czyli takich w potrzebie.

I to wszystko w razie gdyby nie wypaliło to z Tobą.

Posted

[quote name='Zosienka_xD']Isadora, zanim kogoś zjedziesz, to może przeczytaj do końca. napisałam to, wrazie gdyby dziddzie nie pasowały warunki i wgl.. . Na maila odpowiem wieczorem, bo czekam na mamę aż wróci z pracy, bo chyba muszę się z nią skonsultować tak ? I NIE KONIECZNIE RASOWEGO, ale chciała bym takiego, ponieważ nigdy nie miałam..

Na przyszłość Isadora czytaj do końca...

Na przyszłość to ty czytaj, dużo czytaj, również o tym w jakim stanie są psy z pseudohodowli. Zanim cokolwiek napiszesz. Dla mnie EOT w kwestii wymiany zdań z tobą.

Posted

[quote name='Isadora7']Jestem i zaglądam, allegro będzie dzisiaj wieczorkiem (nie dałam rady wczoraj padłam ze zmęczenia)

dziękuję ślicznie....podaj dane na pw a ja przeleję pieniążki:lol:

Posted

sory że nie zaglądałam ale musiałam poodwiedzać parę szpitali :p
dzidda nie zrobiłam info jeszcze cudakowi :oops: ale jak trza to teraz już w dym i są :evil_lol:

Posted

[quote name='jolek68']sory że nie zaglądałam ale musiałam poodwiedzać parę szpitali :p
dzidda nie zrobiłam info jeszcze cudakowi :oops: ale jak trza to teraz już w dym i są :evil_lol:\

No info by się przydało....nadal szukamy domu:shake: