Darianna Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 McDzik, a temat prezentacji maturalnej już masz? ;) Quote
McDzik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie, bo dopiero w przyszłym tygodniu mają się tematy pojawić :) Quote
psiulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja już wrócona, niestety bez lokaty, ale wcale mnie to nie zniechęca. :D Wyniki: gr. młodsza: I lokata ewka122 gr. starsza: I lokata Kisses II lokata Zuza i Noddy III lokata McDzik IV lokata Moniek193 zw.dnia: ewka122 Gratulacje! :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gratulacje :multi: Psiulka a masz zdjecia ?? :cool3: Quote
Kisses Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 I wypaplały :shake: Ja!Ja mam foty :diabloti: I biorę się za zgrywanie ich :multi: Co przy tempie mojego komputera może troche potrwać :siara: Quote
Moniek193 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 O niet, tylko nie foty:shake::evil_lol: Quote
Saga200 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A ja pomimo, że miałam psa cudownie na mnie skupionego, to zagapiłam się na psy i mi usiadła. I sędzina chyba to zobaczyła... Quote
McDzik Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A ma ktoś fotki z podium? Mój lhasak niestety wariował do cieczki jednej z suczek z Mp... I tak dobrze, że 5/5 w eliminacjach i III lokata w finale... Kisses, graty jeszcze raz, "uczeń przerósł mistrza" jak to się mówi :eviltong: Quote
Kisses Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja moze coś mam, tylko nie wiem, czy tata objął całą 4 :roll: Mc, więc masz 11, nie? To sie samo tak, niechcący :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 McDzik napisał(a): Mój lhasak niestety wariował do cieczki jednej z suczek z Mp... Tej samej suczki bała się 'moja', bo strasznie blisko siebie stały, tamta ją wąchała i Dunka się stresowała i wierciła, niestety akurat jak sędzia patrzyła. :shake: Ale cóż, mówi się trudno, i tak mi się podobało. :) Quote
Moniek193 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja z psiaka jestem mega zadowolona:loveu: Z siebie mniej:evil_lol: Ale w eliminacjach 5/5 i IV lokata jak na debiut mnie zadowalają:multi: Myślałam, że się potknę, zbłaźnię a tu finał:evil_lol: Było super:multi: Quote
.Agata. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ewelina,super ! Gratulacje ! :multi::multi: Moniek,Tobie też gratuluję i reszcie :cool3:;) Quote
ewka122 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dziękuję serdecznie :*Strasznie się cieszę, że pojechałam na tę wystawę :D Quote
psiulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Saga200, Ty byłaś przy wejściu na ring główny z dalmatyńczykiem jak trwało MP i oglądałaś wtedy "mój" puchar, czy to nie Ty? :evil_lol: Quote
Kisses Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Fotki dam dzisiaj, tylko muszę głowę umyć :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Saga200 napisał(a):Tak ;) A co? ;> Chciałam się upewnić, że to byłaś Ty. ;) Quote
Saga200 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Kisses napisał(a):Fotki dam dzisiaj, tylko muszę głowę umyć :evil_lol: To szybciutko myj tą głowę! ;) Quote
Kisses Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sie poopóźniało :evil_lol: Mam tylko to, liczę na innych też :loveu: Od lewej: Zuza_Noddy, Kisses, Psiulka, Kaya93, Moniek193, I komplet: Zuza_Noddy, Kisses, Psiulka, Kaya93, Moniek193, Saga200, Foxowa, McDzik Zaraz fotki z wyboru Zwycięzcy Dnia :evil_lol: Quote
Kisses Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 I zamiana psów... Cóż za synchronizacja :D I oto zwycięzcą dnia została.... tram ta dam! ewka122! Quote
Kaya Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kisses pozwole sobie wytknąć ci błąd mam nadzieje ze się nie pogniewasz :) Moim zdaniem i sędziów którzy dotychczas mnie sędziowali błędem jest przy porównaniu 2 osób ustawić psa tak jak w rzędzie, psy powinny stać do siebie przodem mordkami, czyli w tym wypadku ty powinnaś wystawić swojego psiaka na tzw. lewą rękę ;) Gratulacje i Pozdrawiam Quote
Moniek193 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kaya napisał(a):Kisses pozwole sobie wytknąć ci błąd mam nadzieje ze się nie pogniewasz :) Moim zdaniem i sędziów którzy dotychczas mnie sędziowali błędem jest przy porównaniu 2 osób ustawić psa tak jak w rzędzie, psy powinny stać do siebie przodem mordkami, czyli w tym wypadku ty powinnaś wystawić swojego psiaka na tzw. lewą rękę ;) Gratulacje i Pozdrawiam Tutaj http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/DSC_2964.jpg dziewczyny po prostu ustawiły psy przed sędzią, a dopiero gdy sędzia powiedziała, że ma być synchron dziewczyny ustawiły psiaki mordkami do siebie, czyli dobrze;) http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/DSC_2964.jpg Z tego co pamiętam.. Quote
Recommended Posts