IrishDevils Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hymmm... no ja już sie dałam nabrać :evil_lol::evil_lol:. Quote
psiulka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No widzisz, i już masz załatwione. :evil_lol: A podpis jaki oryginalny! Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Normalnie zrobisz rodowód Wombatowi, a mi kartę ZK :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jakie fajne zielone :loveu::evil_lol: Nie no żartuję, wygląda bardzo profesjonalnie:diabloti: Quote
McDzik Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Po co bulic kase w zk, ja wam bede wyrabiać papiery :evil_lol: legitymacje czlonkowskie - 2zł rodowody psów - 5 zł metryczki -1zł/szt karty krycia - 3zł/para championaty polskie-10zł/szt championaty zagraniczne 12zł/szt dyplom Interchampionatu 15,99zł - do końca sierpnia propocja z rabacikiem dla pierwszych 10 klientów :loveu: Quote
Kaya93 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Oo jak profesjonalnie :diabloti: Mc - to ja bym była na rodowód chętna :evil_lol: :loveu: Quote
Agasia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Na MP zabawy sie nie koncza, potem jest jeszcze fajniej :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja najprawdopodobniej będę ze sznaucerem miniaturą ;) A ta sędzina chyba jednak nie taka świeża, bo znalazłam że sędziowała już w Koszalinie w 2005 roku. Quote
Kisses Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Oo, Zuza, super :multi: Ja też ją znalazłam, ale gdzieś w 2008 :evil_lol: Quote
McDzik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No mi tez już tam wcześniej Kisses pokazywala ten 2008 rok.. :lol: A listy Mp jak nie było,tak nie ma, ale nie powinniśmy chyba sie niczym zaskoczyć :lol: Pisałam kiedyś jak robilam prawdopodobna listę Mp- że może wystąpi kolega z Leonbergerem. Nie wystąpi, bo już go Mp nie kręci w ogóle :cool1: Quote
Zuza i Noddy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja się tylko martwię o to czy doszło zgłoszenie(wysłałam na oby 2 e-maile) :roll: Quote
McDzik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Spoko, ja na e-maila nie dostałam żadnego potwierdzenia na Arniego, a jest chłopak na liście zgloszonych psów. :) Także myśle, ze z MP wszystko będzie na miejscu :) Quote
McDzik Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To już za 2 dni :) Jak tam nastroje? Ja jutro o 18:30 mam ostatni trening z psiulką i jej seterką irlandzką, ażeby się dziewczyny obyły ze sobą przed wystawą, a nie na :lol: Pietrucha,jak tam z transportem twym? Poszczęścilo się? :razz: Quote
Kisses Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mc, nie stresuj :lol: Ja obecnie myśle sobie, co to będzie, jak nie załapie o co chodzić będzie sędziemu no i że psu odwali :evil_lol: Ale co będzie z tym ostatnim, to się okaże po spotkaniu w sobote :multi: O której będziecie? Quote
McDzik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Luzz :diabloti: A ja będę koło 10", bo tybetany na końcu, mp o 12" (?) , lhasaki około 11:30, ale uczesac je jeszcze trzeba, no to akurat wystarczy :) Quote
Darianna Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 jak się przyjedzie po 10 to dostanie się jeszcze numerek w sekretariacie? Quote
Zuza i Noddy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jejku ja muszę wyjechać ok 4, a w poniedziałek do szkoły wstawać o 6.30 chyba wykituje normalnie. Szczerze to troszkę mi się nie chce jechać, ale chciałam jeszcze jakieś punty zdobyć. A MP na pewno będzie o 12? Quote
Kisses Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Podobno ma o 12 być... Ale jak to bywa w życiu :evil_lol: Quote
McDzik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ej chyba plotke z tą 12" puściłam, bo teraz już nigdzie nie mogę tego znaleźć :crazyeye: Noo ja tak samo teraz się na piątkową Warszawę zgłosiłam,ale nie chce mi się jechać, bo bym z piątku się musiała zwolnić a potem z polskiego bym miała 30 stron do przepisania w zeszycie bo są dwa, nie mówiąc o innych przedmiotach... i zrezygnowałam... Ty to się nie masz co martwić, ja miałam mało startów... i mi zależy na punktach, a pewnie już nie dam rady nadgonić... Quote
Kisses Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 A na jakiej podstawie wywnioskowałaś, że o 12 ma być? Tak z ciekawości pytam :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 McDzik a ile masz punktów? Mi na piątkowej Wa-wie zależy nawet bardziej niż a Przemyślu, ale jak na razie brak transportu :placz: Quote
McDzik Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Coś mi się przywidziało, że na jakiejś ulotce czy planie było tak napisane? Teraz już nie pamiętam =O Ja mam około 90.. a czas na wystawy do końca września bo październik to już nowy sezon... A do Wawy to myślałam, że poprostu pociągiem pojade, bo do stolicy zawsze jakieś bezpośrednie połączenie się znajdzie... no ale to piątek... te 2 polskie mnie dobijają, Kisses mówiłam - w 2 dni nauki zapisaliśmy już 25 stron.. a to jest tyle informacji, że jak ja na lekcji tego nie ogarne, to potem wylece z rytmu bo jak będę to czytać z kserówki jakiejś, to nic z tego nie będę wiedziała... W ogóle to teraz w tym wrześniu skończę wystawy i się wezmę za książki bo matura w tym roku :roll: Quote
Zuza i Noddy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja mam ok 110 a do wa-wy tez miałam nadzieje na jakiś bezpośredni, ale nic z tego :roll: Quote
Recommended Posts