Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik napisał(a):
Szacowana lista uczestników na mp w Przemyślu :cool3:

Gr.Młodsza:
ewka122 - z Cairn Terierem
Saga2000 - z Berneńczykiem

Gr.Satrsza:
McDzik - z Lhasa apso
Zuza i Noddy - ...?
Kisses - z Westem
Pietruszka - ...?
Moniek193 - z husky
Coffe&Nera - z Cocer Spanielem Angielskim
psiulka - z Seterem Irlandzkim
Kaya93 - z husky
Foxowa - ...?

I to tylko osoby z dogomanii, pamiętajmy o tych, którzy do niej nie należą :lol: W każdym bądź razie będzie wesoło i będzie odczuwalna adrenalinka :loveu:

Ale Saga200 idzie do starszej ;)
Ona jest rok ode mnie starsza :evil_lol:

Posted

ewka122 napisał(a):
Ale Saga200 idzie do starszej ;)
Ona jest rok ode mnie starsza :evil_lol:

A ona przypadkiem w Lublinie nie była w młodszej? Przynajmniej tak jest w katalogu o ile sie nie myle??? Hmmm :lol: To mamy zagęszczenie :lol:

Posted

McDzik napisał(a):
A ona przypadkiem w Lublinie nie była w młodszej? Przynajmniej tak jest w katalogu o ile sie nie myle??? Hmmm :lol: To mamy zagęszczenie :lol:

Nom tak było, bo ona się źle zgłosiła i ją przenieśli, bo była z Tobą w grupie :evil_lol:

Posted

ewka122 napisał(a):
Nom tak było, bo ona się źle zgłosiła i ją przenieśli, bo była z Tobą w grupie :evil_lol:

Coś mi świta :lol: Strasznie byłam na swoim psie skupiona i nie patrzyłam wtedy na innych :lol: oki to juz poprawiam liste :evil_lol:

edit: poprawione :)

Posted

Mc, ja dzień wcześniej nie jade do hod. tylko w Przemyślu mieszka właściciel tej suczki i mam się z nim spotkać, bo ja będę już 5 września u cioci, właśnie w Przemyślu, a on mieszka w okolicy, wiec skorzystamy :evil_lol: Takie sprostowanko :lol:

Omg, ile nas sie tam nazbierało :crazyeye:

Posted

Oj hodowca, wlasciciel, sens wypowiedzi ten sam :evil_lol:
Noo TROSZKĘ sią nas nazbierało :multi: mam nadzieje, ze dzieki temu oddział nie stwierdzi, ze konkurencja jest zbyt malo popularna :lol: i juz będą ją dla Was organizować zawsze w tym oddziale :lol:

Posted

Będziecie takim Rzeszow-team :evil_lol: Busik Marcel będzie was woził na wystawy w okolicy żebyście podbijały ringi :evil_lol: a ja potem będę chciała wszczegółowych raportów :evil_lol:

Szkoda, że nie jestem rok młodsza, w 2010 jeździłabym tak sobie z Wami ;(

Posted

psiulka napisał(a):
Do Rzeszowa się zgłosimy też na MP, haha :D Tam będzie większa widownia, łiii

Nie spodziewałam się tego po Tobie :evil_lol: Ale dobrze, o ile MP z Cairnami mi się nie pokryje to będę też :multi:

McDzik napisał(a):
Będziecie takim Rzeszow-team :evil_lol: Busik Marcel będzie was woził na wystawy w okolicy żebyście podbijały ringi :evil_lol: a ja potem będę chciała wszczegółowych raportów :evil_lol:

Szkoda, że nie jestem rok młodsza, w 2010 jeździłabym tak sobie z Wami ;(

Ty będziesz jeździć z nami :cool1:
Albo inaczej. My się będziemy wlec na wystawy za Tobą. Ty z Arnim, ja ew. z Bombem, no i wszyscy MP :lol:

Odmładzamy Mc!

Posted

Kisses napisał(a):
Nie spodziewałam się tego po Tobie :evil_lol: Ale dobrze, o ile MP z Cairnami mi się nie pokryje to będę też :multi:

Ty będziesz jeździć z nami :cool1:
Albo inaczej. My się będziemy wlec na wystawy za Tobą. Ty z Arnim, ja ew. z Bombem, no i wszyscy MP :lol:

Odmładzamy Mc!

W rzeszowie eliminacje są zawsze elastyczne w czasie, więc nic Ci się nie pokryje, sama wybierzesz pore, w której pójdziesz :lol:
taaaa zabierzcie mi rok :placz: niestety przede mną 3 ostatnie starty i koniec :-(

Posted

McDzik napisał(a):

taaaa zabierzcie mi rok :placz: niestety przede mną 3 ostatnie starty i koniec :-(

Pociesza nas to, że chociaż zwolni się pierwsze miejsce...:lol:

Posted

Biutka napisał(a):
McDzik ostatnie starty? :o Wyglądałaś mi na 15 lat :P

Haha :D w tej sytuacji CHCIAŁABYM miec 15 lat :diabloti: a mam 18 skończone w marcu :diabloti:

Posted

MateUsz napisał(a):
No ładnie:D Mc odładzają a mnie i Shadow9 postarzają :evil_lol::shake: :lol::lol::lol::lol::lol:

No i jak tu człowiekowi dogodzić :eviltong:.

Nam soraya (ale w cuda nie wierze :cool3:) a tobie jakieś lewe dokumenty :evil_lol::evil_lol:.

Posted

MateUsz napisał(a):
No ładnie:D Mc odładzają a mnie i Shadow9 postarzają :evil_lol::shake: :lol::lol::lol::lol::lol:

Ano właśnie, co ty jeszcze robisz w Młodym prezenterze? :mad::lol::lol:KONKURENCJE!:eviltong::lol::lol:

Ej, Mc, jakiego rodzaju używasz? (Krem Soraya). To ja kupię, i może uda mi się jeszcze wystartować w gr. Młodszej w roku 2010. :lol::lol::lol::diabloti:

Cii! Ale se plany obmyslam! :lol::lol: