Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo...a ring to się na miejscu okaże :lol: spokojnie Kisses, oddychaj! :evil_lol:

edit:
wytrenowane z Kisses:D

Nera- niestety powiedziala ze dostala zaproszenie od rodziny z Włoch która przyjechała dziś - więc się nie pojawiła, ale jutro obiecała się zjawić :-)

My z Kisses ćwiczyłyśmy dziś 3 godziny, bo 4-ta to już było wylegiwanie sie w cieniu i psie pogaduchy Kisses jest zdolnym uczniem, zalapała o co chodzi :-)
Nauczyła się:
- litery "T"
- litery "L" w obie strony
- okręgu
- trójkąta równobocznego
- trójkata równobocznego ze zmiana miejsca sędziego
- trójkąta prostokątnego ze strętem w lewo
- trójkąta prostokątnego ze strętem w prawo
- dwa zadania po sobie: litera T i okrąg
- dwa zadania po sobie: litera L i trójkąt

Czasem tylko głupie błedy robi, ale potem wałkujemy ćwiczenie kilka razy aż automatycznie Kisses robi dobrze :-)
Jutro jeszcze powtóreczka ze wszystkiego no i 'zygzak' dołożymy tak na wszelki-wielki :-)

Jestem zadowolona z mojej uczennicy, trzymam kciuki za debiut w Przemyślu :multi:

Posted

Oh :loveu:
Tak, Stefan jest świetnym modelem treningowym! :lol:

Mmh, w związku z przedłużonymi zgłoszeniami namówiona została zdaje się Foxowa.
Ja przekabacam Moniek193. W kupie siła :lol:

Posted

I jeszcze psiulka chce się wkręcić na Mp :cool3: o jeju, będzie tłum... chyba najfajniejsza wystawa jaka mi się zapowiada :cool3: ejjj robicie mi konkurencje :eviltong::evil_lol:

Posted

No tak mnie właśnie tu dziewczyny namówiły:evil_lol: A ja nie mam psa:oops:

Może ktoś z Was jedzie także na tą wystawę ze swoim pupilem i zechciał by mi go użyczyć na chwilę:loveu:?

Bardzo mi na tym zależy, to będzie mój debiut i stresuję się już teraz:evil_lol:
Rasa dowolna:loveu: Z góry wielkie dzięki;)

Posted

Tak, potwierdzam dziś trening dla Kisses, Coffee&Nery i Moniek193 :lol: Ja właśnie pije kawe i powoli sie zbieram, żeby na 12" wszystko było przygotowane na ogorodzie :lol: z tymi pseudo-pachołkami pomysł się sprawdził i nauka na nich idzie szybko :lol: Pod koniec dziś urozmaicimy trening i zrobimy bez nich :razz: Jaki ze mnie pomysłowy trener haaa :cool3:

EDIT (godz.17:26):
My dziś po drugim treningu : z Kisses, Moniek123 i psiulką.
Coffe&Nera niestety nie mogła uczestniczyć, ale mam nadzieje, że jakoś nadrobi.
Kisses dziś dużo prezentowała tego, czego się wczoraj nauczyła - doszedł dziś zygzak, "8", no i figury w parach, jako że miałam dziś większą liczbę uczniów i bezlitośnie to wykorzystałam :lol: 6 godzin z przerwami na odpoczynek i ciasteczka :lol:

Posted

Tralala, ja tak codziennie mogę :loveu:
Mc stawiam pomnik za anielska cierpliwość i ciastka.

No i szkoda, ze nam Aneta zwiała :evil_lol: Ale liczymy na to, ze nadrobi :multi:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No to uwaga uwaga, wiadomość na gorąco: będę w Przemyślu :cool3: niestety kosztem Białegostoku czego bardzo żałuje :placz:

Tak? No to sie spotkamy :multi: Ty grupa starsza, nie? :diabloti:

ewka122 napisał(a):
W tym roku chyba pierwszy raz JH w Przemyślu, a takie zaiteresowanie!!! ;)
Fiu fiu ;)

No, i to jest super :loveu: