Pietruszka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jeśli znajdę transport to też się pojawię. Jestem już głoszona, tylko teraz ten przyjazd jest niepewny:shake:. Quote
McDzik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Oj... no mi też już przez brak transportu ostatnio dwie wystawy z mp odpadły...:shake: Quote
Biutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ps. McDzik! McDzik! Gdyby się znalazła jakaś fotka z treningu... hihi :P Quote
Kisses Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Biut! Ej! :mad: Jak chcesz zobaczyć wombata to dam Ci jego fote samą :razz: Quote
Kisses Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przezabawne :eviltong: Pisze gdzieś w ogóle o której to? Quote
Biutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja tam lubię baaardzo atrakcje :D Ej, no dziewczyny cyknijcie jedną fotkę :P Pocałunku ( :lol: ) Pisze to na wystawie zawsze ;) Quote
McDzik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a ja mam ULOTE i tam jest , że o 12" :lol: w Jarosławiu też było o 12" :lol: (przyp.red. Jaroslaw jest organizowany przez zkwp o.Przemysl ) :lol: Quote
McDzik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nooo...a ring to się na miejscu okaże :lol: spokojnie Kisses, oddychaj! :evil_lol: edit: wytrenowane z Kisses:D Nera- niestety powiedziala ze dostala zaproszenie od rodziny z Włoch która przyjechała dziś - więc się nie pojawiła, ale jutro obiecała się zjawić :-) My z Kisses ćwiczyłyśmy dziś 3 godziny, bo 4-ta to już było wylegiwanie sie w cieniu i psie pogaduchy Kisses jest zdolnym uczniem, zalapała o co chodzi :-) Nauczyła się: - litery "T" - litery "L" w obie strony - okręgu - trójkąta równobocznego - trójkata równobocznego ze zmiana miejsca sędziego - trójkąta prostokątnego ze strętem w lewo - trójkąta prostokątnego ze strętem w prawo - dwa zadania po sobie: litera T i okrąg - dwa zadania po sobie: litera L i trójkąt Czasem tylko głupie błedy robi, ale potem wałkujemy ćwiczenie kilka razy aż automatycznie Kisses robi dobrze :-) Jutro jeszcze powtóreczka ze wszystkiego no i 'zygzak' dołożymy tak na wszelki-wielki :-) Jestem zadowolona z mojej uczennicy, trzymam kciuki za debiut w Przemyślu :multi: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Oh :loveu: Tak, Stefan jest świetnym modelem treningowym! :lol: Mmh, w związku z przedłużonymi zgłoszeniami namówiona została zdaje się Foxowa. Ja przekabacam Moniek193. W kupie siła :lol: Quote
McDzik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 I jeszcze psiulka chce się wkręcić na Mp :cool3: o jeju, będzie tłum... chyba najfajniejsza wystawa jaka mi się zapowiada :cool3: ejjj robicie mi konkurencje :eviltong::evil_lol: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Oj tam, damy Ci wygrać, bo to Twój ostatni sezon :lol: Quote
McDzik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No ja nie wiem czy uczniowie nie przerosną mistrza haha :evil_lol: Będę jeszcze ostatnia i co? :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No tak mnie właśnie tu dziewczyny namówiły:evil_lol: A ja nie mam psa:oops: Może ktoś z Was jedzie także na tą wystawę ze swoim pupilem i zechciał by mi go użyczyć na chwilę:loveu:? Bardzo mi na tym zależy, to będzie mój debiut i stresuję się już teraz:evil_lol: Rasa dowolna:loveu: Z góry wielkie dzięki;) Quote
Coffee&Nera Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No ja sie dzisiaj napewno MC pojawie juz gadalam z Kisses i bede na 12 tak jak ponoc ma byc - będe na 100% z Magdy Drakkarem :) Quote
McDzik Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tak, potwierdzam dziś trening dla Kisses, Coffee&Nery i Moniek193 :lol: Ja właśnie pije kawe i powoli sie zbieram, żeby na 12" wszystko było przygotowane na ogorodzie :lol: z tymi pseudo-pachołkami pomysł się sprawdził i nauka na nich idzie szybko :lol: Pod koniec dziś urozmaicimy trening i zrobimy bez nich :razz: Jaki ze mnie pomysłowy trener haaa :cool3: EDIT (godz.17:26): My dziś po drugim treningu : z Kisses, Moniek123 i psiulką. Coffe&Nera niestety nie mogła uczestniczyć, ale mam nadzieje, że jakoś nadrobi. Kisses dziś dużo prezentowała tego, czego się wczoraj nauczyła - doszedł dziś zygzak, "8", no i figury w parach, jako że miałam dziś większą liczbę uczniów i bezlitośnie to wykorzystałam :lol: 6 godzin z przerwami na odpoczynek i ciasteczka :lol: Quote
Kisses Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tralala, ja tak codziennie mogę :loveu: Mc stawiam pomnik za anielska cierpliwość i ciastka. No i szkoda, ze nam Aneta zwiała :evil_lol: Ale liczymy na to, ze nadrobi :multi: Quote
Coffee&Nera Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Oj nadrobie nadrobie - licze iz w sobote bede miala 100% mozliwosc dojazdu całodniowetgo ;] Quote
Zuza i Noddy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 No to uwaga uwaga, wiadomość na gorąco: będę w Przemyślu :cool3: niestety kosztem Białegostoku czego bardzo żałuje :placz: Quote
ewka122 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 W tym roku chyba pierwszy raz JH w Przemyślu, a takie zaiteresowanie!!! ;) Fiu fiu ;) Quote
Kisses Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):No to uwaga uwaga, wiadomość na gorąco: będę w Przemyślu :cool3: niestety kosztem Białegostoku czego bardzo żałuje :placz: Tak? No to sie spotkamy :multi: Ty grupa starsza, nie? :diabloti: ewka122 napisał(a):W tym roku chyba pierwszy raz JH w Przemyślu, a takie zaiteresowanie!!! ;) Fiu fiu ;) No, i to jest super :loveu: Quote
Biutka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):No to uwaga uwaga, wiadomość na gorąco: będę w Przemyślu :cool3: Magda, ktoś ci konkurencje robi :lol::lol: Quote
Kisses Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I w tym momencie 2 lokaty są na 100% zajęte :diabloti: Palcem nie będę pokazywać :siara: Quote
Recommended Posts