Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 ja dostalam potwierzdenia juz jakis czas temu z dobry tydzien na pewno, na meile tez mi nie odpisywali ani teraz ani jak jeszcze chcialam sie cos o wystawie dowiedziec :( Quote
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 no i sheltomaniak tez juz dostala kilka dni po mnie.... Quote
Agatka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 bIORAC POD UWAGE ZE DO MNIE WSZYSTKO DOCHODZI Z 7-10 DNI PO WSZYSTKICH TO JEST JESZCZE NADZIEJA... ;( Quote
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 to gdzie ty mieszkasz ? :) przeciez krakow to jedno z najwiekszych miast w polsce :) Quote
Bogarka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 AGATA I BRIARD napisał(a):ale my jesteśmy w niedzielę... :cry: Bogarka, a udało Ci się może coś ustalić, w tamtej mojej sprawie ??? :wink: - please !!! :D Niestety nie :(: Quote
Bogarka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agatka, a co wystawiasz? sorry, chcialam wpisac do poprzedniego postu nie wiem, jak sie zrobily 2 posty Quote
Agatka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Po primo mieszkam na wsi ;) w dzielnicy Krakowa zwanej pychowicami - to normalnie zadupie :D PO secundo wystawiam sznaucerka mini czarno-srebrnego niejakiego DANGEROUS D'ARTAGNAN Hajan Polonia zwangeo popularnie Dengislawem , Dengim lub ********* ze wzgledu na jego cudowny samczy temperament ;) :D Dengiemu brakuje 1 wniosku do ml.ch wegier... a tak sie nam ubzduralo Go skończyc.... :) Quote
sheltomaniak Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agatko może jeszcze dostaniesz z Szombathely potwierdzenie.... Elitesse dostała z Wegier 11 lipca a ja dzien po niej :) dziś coprawda juz 18...ale nadzieje trzeba mieć :) A do Oberwartu też sie wybierasz? Quote
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 az jestem w szoku - odpisali mi na meila :) to juz szczegol ze po dwoch tygodniach czekania hihi Quote
sheltomaniak Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 jakies cuda sie dzieja :P:P: Apisalas do Oberwartu czy Szombathely?? :P Po jakiemu ty do nich pisalas?Po niemiecku? Quote
Elitesse Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 na Węgry i napisałam po angielsku ale chyba nie wszytstko zrozumieli bo nie napisali mi tego co chciałam :) a teraz kombinuje jak to z ta wystawą mam zrobic czy gips zciagnąc dzień przed czy jechac z kimś kto mi wystawi.... Quote
Fuka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ja bym chyba zdjęła gips, ale pytanie czy z taką swieżo uwolnioną nogą bedziesz mogła biegać :-? Moze na wszelki wypadek powinnaś miec koło siebie kogoś kto by Cie w razie czego zastąpił na ringu... trzymam kciuki! Quote
kaukazy Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 My co roku jeżdzimy do Szobathely i Oberwartu. Ogromny problem jest ze spaniem po stronie austryjackiej , nie ma tam nawet pól namiotowych i kampingowych.My w ubiegłych latach spaliśmy po stronie węgierskiej , a rano jechalismy do oberwartu. W Szombathely wystawa fajna i dobrze zorganizowana, a w Oberwarcie średnio. My w Oberwarcie bylismy sami zgłoszeni i że nie było innego psa do porównania to nie otrzymalismy żadnego tytułu.W Oberwarcie sędziują wyłącznie austryjacy nie ma śedziów z innych państw. Quote
Elitesse Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ja też mam nocleg wyszukany na wegrzech bo te w austrii już były wszytkie pozajmowane ale moze to i dobrze bo taniej :( w Austrii byłam raz no i niestety z pieknymi opisami moje sunie były bardzo dobre i do tej pory nie wiem dlaczego a z nieprzyznawaniem tytułów spotkałąm sie raz - w zeszłym roku w Bratysławie moja sunia była jedyną suczką bo championka nie dojechała no i dostała CAC ale wegierski sedzia CACIBa nie przyznał bo stwierdził że nie ma z kim porównać... czy w Szombathely łątwo jest trafić na teren wystawy ?? Quote
kaukazy Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Z trafieniem na wystawę w Szombathely nie jest zbyt łatwe. Zanim trafiliśmy to zwiedzilismy całe Szombathely.Sami mieszkańcy nie wiedzieli za bardzo gdzie to jest.Krażyliśmy wokół jakiś bloków po polach. Przed tesco i przed stacja cpn trzeba skrecić w prawo i tam mały labitynt miedzy blokami i dojeżdża sie na teren wystawy. Quote
sheltomaniak Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 kaukazy nawet nie strasz:)) Elitesse ale ty na bank jedziesz? Pamietam ze razem nocujemy w Buk :) Quote
Elitesse Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 dzisisaj ostatecznie rozmawiam z ojcem co robic wiec zobaczymy wiczorem...ale jestem dobrej mysli :) tylko napierw wyslucham jaka to ja nie jestem ze z cora noga chce jechac :) Quote
Elitesse Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 a w Oberwarcie gdzie ta wystawa jest ?? bo na wegrzech juz wiem i mam ulice (dziekuje Bogarka!) Quote
Fuka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Agatko, wygląda na to, że łapanie Ciebie idzie mi tylko przez GG i dogomanie, a do telefonu mam pod górkę :roll: Rano wyjezdzam na 6 dni na wieś - będę bez telefonu i komputera, ale jak tylko wrócę to do Was zadzwonie i omówimy szczegóły! Jadę z Wami na pewno! :oops: O ile się nie rozmyślicie! Quote
sheltomaniak Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Elitesse ja juz nie pytam o te ulice wysaw bo licze ze bedziemy za Wami jechać :lol: Quote
Elitesse Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 na latwizne idziecie tak ?? :) hihi ja jestem na etapie szukania map miast ale ciagle sie zastanawiam co z dojazdem bo moj tato boi sie taka dluga trase na raz robic :( najchetniej to by w dwoch kierowcow jednym autem jechac :( Quote
Elitesse Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 on mial jesienia wypadek - obcial sobie placa wiec reka juz nie taka sprawna a pozatym sporo wazy i zaczynaja mu sie problemy na tym tle a teraz jeszcze upal dochodzi a musimy jechac starym samochodem bez klimatyzacji bo na nowy nie mamy jeszcze dowodu rejestracyjnego Quote
sheltomaniak Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No to teraz juz rozumiem.... A Ty prawka nie masz?? Quote
Recommended Posts